Страви з яєць настільки люблять на сніданок багатьма з-за можливості швидкого приготування і почуття ситості, які вони дарують після трапези. Стандартним і, мабуть, знайомим з дитинства кожному «яєчним сніданком» є омлет з додаванням томатів та ковбаси. Саме за цим рецептом ми будемо готувати звичайні яйця.
Як приготувати омлет з помідорами і ковбасою?
Інгредієнти: куряча або вирощувати індичат ковбаса - 150 г; ріпчаста цибуля - 60 г; томати черрі - 80 г; яйця - 4 шт.; чебрець, морська сіль - щіпка; сметана - 15 р. Приготування Розігрів трохи олії в сковороді, використовуйте його для того, щоб спасерувати цибулю. Як тільки останній стане прозорим, кладемо до нього шматочки томатів та ковбасу. Збиваємо яйця зі спеціями і сметаною. Яєчну суміш виливаємо поверх овочевий засмажки з ковбасою. Швидко зменшуємо вогонь і накриваємо сковороду кришкою. Омлет з помідорами і ковбасою буде готуватися близько 4-6 хвилин.
Омлет з помідорами, ковбасою і сиром
Інгредієнти: гострі ковбаски - 2 шт.; бекон або панчетта - 70 г; яйця - 4 шт.; кефір - 30 мл; тертий сир - 2/3 ст.; помідор великий - 1 шт.; пір'я зеленої цибулі - для подачі. Приготування Кружечки ковбаси підрум'янюємо на сухій сковороді, жиру з них буде цілком достатньо для того, щоб ковбаса легко отлипала від сковороди. Коли ковбаса буде готова, на неї кладемо шматочки бекону або панчетти. Підрум'янюємо і їх.
Для омлету яйця з'єднуємо з кефіром. Не забуваємо і про прянощах, стандартної суміші з морської солі і свіжомеленого перцю буде цілком достатньо. В омлет відправляємо пару столових ложок тертого сиру. Обсмажуємо яєчну суміш на невеличкій кількості жиру, раніше вытопившегося з ковбас і панчетти. Коли омлет схопиться знизу, довершити його ковбасою і беконом, залишками сиру, і складіть навпіл. Подавайте з великою кількістю нарізаного зеленого лука.
Якщо ви хочете приготувати омлет з ковбасою і помідорами в мультиварці, то повторіть всі процедури описані раніше, використовуючи режим «Випічка».
Омлет з помідорами і ковбасою в духовці
Готувати омлети в духовці ні трохи не складніше, ніж на сковороді. Для приготування ви можете використовувати будь-яку придатну форму для запікання, в тому числі порційні форми для мафінів. Такі «кекси» з омлету дуже улюблені дітьми.
Інгредієнти: яйця - 12 шт.; ковбаса - 110 г; солодкий цибуля - 70 г; часникові зубки - 2 шт.; солодкий перець - 70 г; томати черрі - 8 шт.; шпинат - 1 1/2 ст.; тертий сир і зелень для подачі. Приготування Поставте духова шафа розігріватися до температури 180 градусів. Стінки кожної клітинки з форми покрийте тонким шаром масла. Коли всі підготовчі роботи виконані, можна приступати до підготовки інгредієнтів для омлету.
Яйця збиваємо з пучкою морської солі. Півкільця солодкого салатного лука пасеруємо з перцем і часником. Коли овочі дійдуть до напівготовності, кладемо до них шпинат і чекаємо, поки він не зів'яне. Окремо підрум'янюємо кружечки ковбаси.
Змішуємо теплі овочі і м'ясо з яйцями, розливаємо омлет по осередках форм і ставимо запікатися на 20 хвилин.
Як зробити омлет з ковбасою, картоплею і помідорами?
Інгредієнти: помідори - 6 шт.; фіолетовий цибуля - 40 г; часник - 3 зубки; оцет бальзамічний - 40 мл; цукор - 45 г; відварна картопля - 750 г; ковбаса - 340 г; яйця - 6 шт.; молоко - 45 мл; зелень петрушки. Приготування Помідори припускаємо з цибулею, поки плоди не перетворяться в соус. Додаємо цукор і часник. Збиваємо молоко і яйця. Кладемо в томатний соус кружечки картопляних бульб, ковбасу, і заливаємо все омлетною масою. Смажимо під кришкою 7 хвилин. Омлет з помідорами і ковбасою подається з великою кількістю зелені.