Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як смажити відбивні?

Як смажити відбивні?

22-07-2015, 21:21
1 600
Як смажити відбивні?
Не багато хто зможе відмовитися від прекрасного ситного страви під назвою відбивні, звичайно ж за умови, що вони правильно приготовані. Ми сьогодні розповімо, як правильно смажити відбивні на сковороді з різних сортів м'яса. За цими рецептами страва виходить ніжним, соковитим і чудовий на смак.

Як смажити свинячі відбивні на сковороді?


Інгредієнти:

  • свинина (шия) – 500 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • панірувальні сухарі – 200 г;

  • борошно – 150 г;

  • сіль – за смаком;

  • суміш мелених перців – за смаком;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Свинину нарізаємо на порційні шматки, відбиваємо кухонним молоточком і приправляємо сіллю і сумішшю мелених перців. Кожен шматок вмочаємо спочатку в борошні, потім в яйцях, збитих попередньо з сіллю і перцем, і завершуємо шаром панірувальних сухарів і відразу ж кладемо на розігріту сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо з кожного боку за п'ять хвилин, першу на сильному, а другу на слабкому вогні. Готові відбивні подаємо з улюбленим гарніром або овочами.

    Як смажити відбивні з курки?


    Інгредієнти:

  • куряча грудка (філе) – 500 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • яблуко – 1/2 шт.;

  • цибуля ріпчаста – 1/2 шт.;

  • майонез – 2 ст. ложки;

  • борошно – 100 г;

  • сіль – за смаком;

  • мелений чорний і запашний перець – за смаком;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Куряче філе нарізаємо на шматки, накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо. Потім натираємо на дрібній тертці по половинці цибулі і яблука і віджимаємо сік, додаємо майонез і перемішуємо. Отриманою сумішшю промазуємо кожен відбитий шматочок, приправляємо сіллю, запашним і чорним перцем і даємо промаринуватися тридцять хвилин. В такому маринаді куряче м'ясо може зберігатися в холодильнику дві доби, так що можна зробити прекрасну заготівлю і користуватися по потребі.
    Обсмажуємо наші відбивні на розігрітій сковорідці з маслом, не забуваючи вмочати кожен шматочок спочатку в борошні, а потім в розбовтаному яйці.

    Як смажити відбивні з яловичини?


    Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини – 500 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • молоко – 1 стакан;

  • цукор – 25 г;

  • борошно – 100 г;

  • сухарі панірувальні – 150 г;
  • Як смажити відбивні?

  • сіль – 15 г;

  • чорний мелений перець – 1 ч. ложка;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Яловичину нарізаємо на шматки і відбиваємо кухонним молоточком. З солі, цукру і меленого перцю робимо суху суміш і приправляємо нею кожен шматочок. Складаємо їх в глибоку миску і заливаємо молоком, щоб воно покрило м'ясо. Даємо промаринуватися кілька годин. Тепер кожен шматочок потім по черзі в борошні, збитому яйці і панірувальних сухарях і смажимо на розжареній сковороді з рослинним маслом з двох сторін по п'ять хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати відбивні з яловичини на сковороді?
    Як приготувати відбивні з яловичини на сковороді?
    Багато господинь не люблять готувати відбивні, тільки тому що при смаженні м'ясо може втратити свою соковитість. У нашій статті ми відкриємо кілька
    Курячі відбивні в клярі
    Курячі відбивні в клярі
    Куряче м'ясо - одне з найбільш простих у приготуванні. А скільки смачних страв може вийти з цього недорогого інгредієнта?! Салати, супи, запіканки,
    Відбивні зі свинини в клярі
    Відбивні зі свинини в клярі
    Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до
    Відбивні в духовці з сиром
    Відбивні в духовці з сиром
    Відбивні - смачне і улюблене багатьма блюдо. А якщо ще додати сир, то вийде ще оригінальніше і смачніше. Що ж, давайте вивчимо цікаві рецепти
    Відбивні на сковороді
    Відбивні на сковороді
    Відбивні, засмажені на сковороді - універсальна страва. Готується швидко, не вимагає особливих навичок, виходить ситно і смачно. Відбивні можна
    Відбивні в мультиварці
    Відбивні в мультиварці
    Коли хочеться смачних відбивних, але не хочеться смажити їх на плиті, а потім і відмивати його від жиру, радимо вам звернути увагу на цю статтю. У