Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як приготувати відбивні з яловичини на сковороді?

Як приготувати відбивні з яловичини на сковороді?

22-07-2015, 21:19
517
Як приготувати відбивні з яловичини на сковороді?
Якщо ви - не прихильник вегетаріанства, то наша сьогоднішня стаття напевно буде вам корисна. Ми розповімо, як правильно приготувати смачні і соковиті відбивні з яловичини на сковороді.

Як посмажити відбивні з яловичини?


Для вдалого результату вибираємо свіжу, не стару яловичину або телятину світло-червоного кольору, без прожилок і плівок. Ідеальним варіантом для приготування відбивних буде парна яловича вирізка.
Промиту і обов'язково просушену яловичину нарізаємо впоперек м'ясних волокон на скибочки товщиною приблизно від одного до півтора сантиметрів і відбиваємо кулінарним молоточком, але не дуже тонко, м'ясо не повинно просвічуватися.
Щоб зберегти соковитість готового страви не будемо солити відбивні заздалегідь, а зробимо це у кінці смаження. Для цієї ж мети можемо використовувати різні кляры. Вони обволікають шматочок м'яса і не дають соку витекти.
Ще одним секретом прекрасного соковитого результату при смаженні відбивних є досить висока температура поверхні сковорідки перед тим, як шматочок м'яса на ній опиниться.
Скільки смажити відбивні з яловичини, визначаємо в залежності від вибраного рецепту, товщини відбитого шматка яловичини і максимальної температури сковороди. В середньому необхідно чотири хвилини з кожної сторони для отримання рум'яного і соковитого страви. При проколюванні повинен витікати прозорий сік, це говорить нам про те, що страва готова.

Відбивні з яловичини в клярі


Інгредієнти:

  • яловича вирізка – 500 г;

  • майонез – 3 ст. ложки;

  • цибуля ріпчаста – 1/2 шт.;

  • суміш мелених перців – за смаком;

  • сіль – за смаком;

  • яйця – 2 шт.;

  • панірувальні сухарі – 200 г;

  • рослинне масло – 100 мл


  • Приготування
    Підготовлені відбиті шматки яловичини, згідно наших рекомендацій вище, натираємо сумішшю мелених перців, промазуємо спочатку соком, віджатим з натертої половинки цибулини, потім майонезом і залишаємо на двадцять-тридцять хвилин. Потім кожен скибочку мачає в перемішаних з додаванням солі яйцях, потім у панірувальних сухарях і відразу ж поміщаємо на сильно нагріту сковороду з рослинним маслом. Смажимо по три-чотири хвилини з обох сторін.

    М'які відбивні з яловичини з гірчицею


    Інгредієнти:

  • яловича вирізка – 500 г;

  • гірчиця – 15-2 ст. ложки;

  • мелений чорний перець – за смаком;
  • Як приготувати відбивні з яловичини на сковороді?

  • сіль – за смаком;

  • яйця – 2 шт.;

  • панірувальні сухарі – 200 г;

  • рослинне масло – 100 мл


  • Приготування
    Підготовлені і відбиті шматки яловичого м'яса приправляємо перцем, промазуємо гірчицею і залишаємо на один-два години. Потім кожен скибочку занурюємо у збите з сіллю яйце, потім в сухарі і кладемо на розігріту сковороду з рослинним маслом. Смажимо по три-чотири хвилини з обох сторін. Подаємо гарячими.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як смажити відбивні?
    Як смажити відбивні?
    Не кожна господиня може похвалитися вмінням приготувати по-справжньому смачну відбивну. У цій справі потрібно враховувати деякі нюанси, щоб готове
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які
    Відбивні зі свинини в клярі
    Відбивні зі свинини в клярі
    Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до
    Відбивні з яловичини - рецепт
    Відбивні з яловичини - рецепт
    Ще один різновид м'ясних відбивних - відбивні з яловичини, які готуються за 10-15 хвилин і здатні доповнити будь-яку трапезу своїм простим і приємним
    Рулетики з начинкою з яловичини
    Рулетики з начинкою з яловичини
    Рулетики з начинкою з яловичини можуть стати оригінальною м'ясної закускою на вашому столі, і чудовим гарячою стравою. Навіть якщо ви ніколи не
    Відбивні в мультиварці
    Відбивні в мультиварці
    Коли хочеться смачних відбивних, але не хочеться смажити їх на плиті, а потім і відмивати його від жиру, радимо вам звернути увагу на цю статтю. У