Рулетики з начинкою з яловичини

Рулетики з начинкою з яловичини
Інгредієнти:
Приготування
Яловичі відбивні підсолюємо за смаком і присипаємо за бажанням сушеної петрушкою. Солоні огірочки розрізаємо уздовж на четвертинки і загортаємо його в відбивні. Далі закутуємо рулетики в беконовие шматочки і викладаємо на сковорідку, попередньо розігрів в ній невеликій кількості рослинного масла. Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини, а потім вливаємо трохи яловичого бульйону і тушкуємо до повної готовності. Цим часом у невеликій чашці розводимо водою кукурудзяний крохмаль і ретельно перемішуємо, щоб не утворилися грудочки. Тепер акуратно дістаємо з сковороди яловичі рулети з начинкою і викладаємо їх на тарілку. До залишився соку виливаємо розведений крохмаль, доводимо до кипіння і подаємо рулетики до столу, поливши їх приготованим соусом.
Пальчики з яловичини з начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Цибулини чистимо і подрібнюємо півкільцями. Мариновані огірочки шаткуємо смужками, а свіжу петрушку дрібно рубаємо ножем. На обробній дошці розкладаємо шматок яловичої м'якоті, відбиваємо його і нарізаємо на кілька невеликих квадратиків. Потім кожен щедро змащуємо гірчицею і викладаємо зверху смужками шар бекону. Далі посипаємо цибулею і розкладаємо нарізані огірки. Прикрашаємо все зеленню петрушки і акуратно загортаємо кожен м'ясний пласт в рулетик. Після цього обв'язуємо їх ниткою, а краї зашиваємо нитками, щоб вийшли «пальчики». На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо рулетики до появи рум'яної скоринки з обох сторін. Потім вливаємо до них воду, приправляємо за смаком спеції і тушкуємо при закритій кришці на середньому вогні близько години. Готову страву подаємо зі смаженою картоплею, або з тушкованою капустою, попередньо знявши нитки.
Рулетики з яловичини з овочевою начинкою
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
На рослинному маслі обсмажуємо нарізану тоненькою соломкою болгарський перець, до м'якості. Потім вливаємо ложечку соєвого соусу, перемішуємо і викладаємо перець на тарілку.

Рекомендуємо добрі рецепти

Крученики з чорносливом
Крученики - це популярна страва української кухні. Готуватися зі свинини, яловичини, курки, в які загортається найрізноманітніша начинка. І сьогодні

Пальчики з грибами
Пальчики з грибами - оригінальна і до того ж дуже просте блюдо, яке прикрасить будь-який стіл і підійде практично до будь-якого гарніру! Пропонуємо

Відбивні з ананасом
Поєднання м'яса та фруктів вже давно не є чимось незвичайним і екзотичним. І сьогодні ми розповімо, як приготувати дивовижні відбивні з ананасом.

Пальчики з свинини з начинкою
Пальчики з свинини з начинкою - оригінальне ситне блюдо, з яким вам доведеться трохи повозитися, але результат того вартий! Такі рулетики з начинкою

Рулетики з шинки з начинкою
Рулетики з шинки можна приготувати різними способами і з різними начинками, а значить їх рецептів безліч. Тому ми вирішили відібрати найсмачніші,

Свинячі рулетики з баклажанів
Свинячі рулетики з баклажанів - чудова оригінальна закуска до свята, яка неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати її не складе великої