Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинячі рулетики з баклажанів

Свинячі рулетики з баклажанів

17-03-2015, 18:57
882
Свинячі рулетики з баклажанів
Свинячі рулетики з баклажанів приголомшливе блюдо, яке з легкістю можна подати навіть на святковий стіл. Готуються вони дуже легко, зате виходять досить оригінальними і смачними.

Рецепт свинячих рулетиків з баклажаново - грибною начинкою


Інгредієнти:

  • свинина - 1 кг;

  • баклажан - 400 г;

  • болгарський перець - 2 шт.;

  • печериці - 250 г;

  • часник - 3 зубчики;

  • зелень - за бажанням;

  • сіль - за смаком;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Баклажани добре миємо, відварюємо в каструлі з підсоленою водою, остуджуємо, зчищають з них шкіру і нарізаємо тоненькими пластинами. Болгарський перець і часник очищаємо і разом з петрушкою дрібно шаткуємо. Печериці миємо, обсушуємо і подрібнюємо скибочками. Свинину разом з жиром нарізаємо великими пластами товщиною близько 2 см, викладаємо їх на фольгу, промазану рослинним маслом і густо всипану рубаною петрушкою. Потім на м'ясо кладемо скибочки баклажанів, подрібнений часник, болгарський перчик і гриби. Акуратно згортаємо свинину в тугі рулети, кожен обертаємо фольгою і відправляємо запікатися в духовку на 1 годину, виставивши температуру 180 градусів.

    Простий рецепт свинячих рулетиків з баклажанами


    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини - 800 г;

  • баклажани - 2 шт.;

  • майонез;

  • сіль, перець;

  • сир - 100 г;

  • часник і зелень - за смаком.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як приготувати свинячі рулетики з баклажанів. Отже, свинячий карбонат, нарізаємо на пластинки і тонко відбиваємо молоточком. Після цього солимо і перчимо м'ясо за смаком. Баклажани миємо, чистимо від шкірки і ріжемо уздовж на тонкі скибочки. Трохи підсолюємо кожен шматочок і обсмажуємо на сковороді з маслом з двох сторін. На відбитий шматочок м'яса кладемо баклажан, змащуємо зверху приготованим соусом з майонезу, часнику і тертого сиру, посипаємо дрібно порізаною зеленню і звертаємо в тугі рулетики.
    Потім обсмажуємо їх на рослинному маслі і перекладаємо на деко. Змащуємо зверху рештою соусом і посипаємо сиром. Запікаємо страву в духовці до повної готовності протягом 20-30 хвилин. На гарнір подаємо те, що вашій душі завгодно.

    Свинячі рулетики з баклажанами та помідорами


    Інгредієнти:

  • медальйони зі свинини - 6 шт.;

  • баклажан - 1 шт.;

  • помідор - 4 шт.;

  • часник - 1 зубчик;

  • майонез - за смаком;

  • сіль і перець.


  • Приготування
    Для приготування цієї страви, баклажани миємо, розрізаємо вздовж приблизно на 6 частин і трохи підсолюємо. Помідори нарізаємо часточками, часник дрібними шматочками. Медальйончики гарненько відбиваємо, солимо, перчимо, змащуємо майонезом. На одну сторону викладаємо скибочку баклажана, часточку помідорчика і трохи часничку. Звертаємо туго рулетиком і викладаємо їх у змащену форму. Зверху змащуємо кожен майонезом і між рулетів викладаємо залишки помідор. Запікаємо страву в розігрітій духовці при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. На гарнір подаємо рис або картоплю.

    Рецепт свинячих рулетиків з баклажанами і соусом


    Інгредієнти:

  • яйце - 2 шт.;

  • панірувальні сухарі;

  • свинина - 500 р.


  • Для начинки:

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • печериці - 250 г;

  • баклажан - 1 шт.;

  • цибулина - 2 шт.;

  • шинка - 100 р.


  • Для соусу:

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • сіль, перець - за смаком;

  • молоко - 05 ст.


  • Приготування
    Отже, спочатку давайте приготуємо начинку. Для цього цибулю і баклажани дрібно нарізаємо і обсмажуємо на розтопленому вершковому маслечко до прозорості. Потім додаємо дрібно нашатковані гриби, солимо, перчимо і готуємо ще 5 хвилин, після чого викладаємо подрібнену шинку. Тепер переходимо до приготування соусу: на вершковому маслі обсмажуємо борошно, вливаємо молоко, кладемо сіль і
    Свинячі рулетики з баклажанів
    перець. Злегка уварюємо соус, щоб він вийшов досить густим. Свинину тонко нарізаємо, відбиваємо до товщини 5 мм Викладаємо начинку на м'ясо, додаємо кілька ложок соусу і загортаємо рулетиком. Далі обвалюємо їх у борошні, занурюємо у збите яйце і знову опускаємо в борошно. Обсмажуємо рулетики на сильному вогні, перевертаючи. Після цього перекладаємо їх у форму для запікання, вливаємо трохи води і запікаємо 30 хвилин.
    Сподобалися рецепти закуски, тоді спробуйте зробити баклажани з майонезом і часником , вийде просто і смачно.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Баклажани з бринзою
    Баклажани з бринзою
    Бринза - це дуже смачна різновид сиру. Її використовують у створенні самих різних блюд. І сьогодні ми хочемо вам запропонувати кілька вишуканих
    Баклажани, запечені в духовці
    Баклажани, запечені в духовці
    Баклажани, запечені в духовці - це прекрасна закуска, як на святковий, так і на буденний стіл. А головне приготувати його досить просто, не потрібно
    Баклажани з горіхами
    Баклажани з горіхами
    Горіхи завжди надають будь-якої страви новий смак і текстуру. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити баклажани з горіхами - оригінальне і незвичайне
    Баклажани з грибами
    Баклажани з грибами
    Баклажани з грибами - це прекрасне блюдо, в якості холодної закуски, доповнення до пасти або будь-якому іншому гарніру. Давайте розберемо кілька
    Бутерброди з баклажанів
    Бутерброди з баклажанів
    Баклажани - це корисні літні овочі, які широко використовують в кулінарії. Їх запікають, гасять, смажать. А також з них можна приготувати чудові
    Закуска з баклажанів
    Закуска з баклажанів
    Багато люблять баклажани за їх м'який смак і незвичайну текстуру. Вони відмінно поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні ми поговоримо про