Свинячі рулетики з баклажанів
Свинячі рулетики з баклажанів приголомшливе блюдо, яке з легкістю можна подати навіть на святковий стіл. Готуються вони дуже легко, зате виходять досить оригінальними і смачними.
Інгредієнти:
свинина - 1 кг;
баклажан - 400 г;
болгарський перець - 2 шт.;
печериці - 250 г;
часник - 3 зубчики;
зелень - за бажанням;
сіль - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Баклажани добре миємо, відварюємо в каструлі з підсоленою водою, остуджуємо, зчищають з них шкіру і нарізаємо тоненькими пластинами. Болгарський перець і часник очищаємо і разом з петрушкою дрібно шаткуємо. Печериці миємо, обсушуємо і подрібнюємо скибочками. Свинину разом з жиром нарізаємо великими пластами товщиною близько 2 см, викладаємо їх на фольгу, промазану рослинним маслом і густо всипану рубаною петрушкою. Потім на м'ясо кладемо скибочки баклажанів, подрібнений часник, болгарський перчик і гриби. Акуратно згортаємо свинину в тугі рулети, кожен обертаємо фольгою і відправляємо запікатися в духовку на 1 годину, виставивши температуру 180 градусів.
Інгредієнти:
м'якоть свинини - 800 г;
баклажани - 2 шт.;
майонез;
сіль, перець;
сир - 100 г;
часник і зелень - за смаком.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати свинячі рулетики з баклажанів. Отже, свинячий карбонат, нарізаємо на пластинки і тонко відбиваємо молоточком. Після цього солимо і перчимо м'ясо за смаком. Баклажани миємо, чистимо від шкірки і ріжемо уздовж на тонкі скибочки. Трохи підсолюємо кожен шматочок і обсмажуємо на сковороді з маслом з двох сторін. На відбитий шматочок м'яса кладемо баклажан, змащуємо зверху приготованим соусом з майонезу, часнику і тертого сиру, посипаємо дрібно порізаною зеленню і звертаємо в тугі рулетики.
Потім обсмажуємо їх на рослинному маслі і перекладаємо на деко. Змащуємо зверху рештою соусом і посипаємо сиром. Запікаємо страву в духовці до повної готовності протягом 20-30 хвилин. На гарнір подаємо те, що вашій душі завгодно.
Інгредієнти:
медальйони зі свинини - 6 шт.;
баклажан - 1 шт.;
помідор - 4 шт.;
часник - 1 зубчик;
майонез - за смаком;
сіль і перець.
Приготування
Для приготування цієї страви, баклажани миємо, розрізаємо вздовж приблизно на 6 частин і трохи підсолюємо. Помідори нарізаємо часточками, часник дрібними шматочками. Медальйончики гарненько відбиваємо, солимо, перчимо, змащуємо майонезом. На одну сторону викладаємо скибочку баклажана, часточку помідорчика і трохи часничку. Звертаємо туго рулетиком і викладаємо їх у змащену форму. Зверху змащуємо кожен майонезом і між рулетів викладаємо залишки помідор. Запікаємо страву в розігрітій духовці при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. На гарнір подаємо рис або картоплю.
Інгредієнти:
яйце - 2 шт.;
панірувальні сухарі;
свинина - 500 р.
Для начинки:
вершкове масло - 2 ст. ложки;
печериці - 250 г;
баклажан - 1 шт.;
цибулина - 2 шт.;
шинка - 100 р.
Для соусу:
борошно - 1 ст. ложка;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
молоко - 05 ст.
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо начинку. Для цього цибулю і баклажани дрібно нарізаємо і обсмажуємо на розтопленому вершковому маслечко до прозорості. Потім додаємо дрібно нашатковані гриби, солимо, перчимо і готуємо ще 5 хвилин, після чого викладаємо подрібнену шинку. Тепер переходимо до приготування соусу: на вершковому маслі обсмажуємо борошно, вливаємо молоко, кладемо сіль і перець. Злегка уварюємо соус, щоб він вийшов досить густим. Свинину тонко нарізаємо, відбиваємо до товщини 5 мм Викладаємо начинку на м'ясо, додаємо кілька ложок соусу і загортаємо рулетиком. Далі обвалюємо їх у борошні, занурюємо у збите яйце і знову опускаємо в борошно. Обсмажуємо рулетики на сильному вогні, перевертаючи. Після цього перекладаємо їх у форму для запікання, вливаємо трохи води і запікаємо 30 хвилин.
Сподобалися рецепти закуски, тоді спробуйте зробити баклажани з майонезом і часником , вийде просто і смачно.
Рецепт свинячих рулетиків з баклажаново - грибною начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани добре миємо, відварюємо в каструлі з підсоленою водою, остуджуємо, зчищають з них шкіру і нарізаємо тоненькими пластинами. Болгарський перець і часник очищаємо і разом з петрушкою дрібно шаткуємо. Печериці миємо, обсушуємо і подрібнюємо скибочками. Свинину разом з жиром нарізаємо великими пластами товщиною близько 2 см, викладаємо їх на фольгу, промазану рослинним маслом і густо всипану рубаною петрушкою. Потім на м'ясо кладемо скибочки баклажанів, подрібнений часник, болгарський перчик і гриби. Акуратно згортаємо свинину в тугі рулети, кожен обертаємо фольгою і відправляємо запікатися в духовку на 1 годину, виставивши температуру 180 градусів.
Простий рецепт свинячих рулетиків з баклажанами
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати свинячі рулетики з баклажанів. Отже, свинячий карбонат, нарізаємо на пластинки і тонко відбиваємо молоточком. Після цього солимо і перчимо м'ясо за смаком. Баклажани миємо, чистимо від шкірки і ріжемо уздовж на тонкі скибочки. Трохи підсолюємо кожен шматочок і обсмажуємо на сковороді з маслом з двох сторін. На відбитий шматочок м'яса кладемо баклажан, змащуємо зверху приготованим соусом з майонезу, часнику і тертого сиру, посипаємо дрібно порізаною зеленню і звертаємо в тугі рулетики.
Потім обсмажуємо їх на рослинному маслі і перекладаємо на деко. Змащуємо зверху рештою соусом і посипаємо сиром. Запікаємо страву в духовці до повної готовності протягом 20-30 хвилин. На гарнір подаємо те, що вашій душі завгодно.
Свинячі рулетики з баклажанами та помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цієї страви, баклажани миємо, розрізаємо вздовж приблизно на 6 частин і трохи підсолюємо. Помідори нарізаємо часточками, часник дрібними шматочками. Медальйончики гарненько відбиваємо, солимо, перчимо, змащуємо майонезом. На одну сторону викладаємо скибочку баклажана, часточку помідорчика і трохи часничку. Звертаємо туго рулетиком і викладаємо їх у змащену форму. Зверху змащуємо кожен майонезом і між рулетів викладаємо залишки помідор. Запікаємо страву в розігрітій духовці при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. На гарнір подаємо рис або картоплю.
Рецепт свинячих рулетиків з баклажанами і соусом
Інгредієнти:
Для начинки:
Для соусу:
Приготування
Отже, спочатку давайте приготуємо начинку. Для цього цибулю і баклажани дрібно нарізаємо і обсмажуємо на розтопленому вершковому маслечко до прозорості. Потім додаємо дрібно нашатковані гриби, солимо, перчимо і готуємо ще 5 хвилин, після чого викладаємо подрібнену шинку. Тепер переходимо до приготування соусу: на вершковому маслі обсмажуємо борошно, вливаємо молоко, кладемо сіль і перець. Злегка уварюємо соус, щоб він вийшов досить густим. Свинину тонко нарізаємо, відбиваємо до товщини 5 мм Викладаємо начинку на м'ясо, додаємо кілька ложок соусу і загортаємо рулетиком. Далі обвалюємо їх у борошні, занурюємо у збите яйце і знову опускаємо в борошно. Обсмажуємо рулетики на сильному вогні, перевертаючи. Після цього перекладаємо їх у форму для запікання, вливаємо трохи води і запікаємо 30 хвилин.
Сподобалися рецепти закуски, тоді спробуйте зробити баклажани з майонезом і часником , вийде просто і смачно.
Рекомендуємо добрі рецепти
Баклажани з бринзою
Бринза - це дуже смачна різновид сиру. Її використовують у створенні самих різних блюд. І сьогодні ми хочемо вам запропонувати кілька вишуканих
Баклажани, запечені в духовці
Баклажани, запечені в духовці - це прекрасна закуска, як на святковий, так і на буденний стіл. А головне приготувати його досить просто, не потрібно
Баклажани з горіхами
Горіхи завжди надають будь-якої страви новий смак і текстуру. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити баклажани з горіхами - оригінальне і незвичайне
Баклажани з грибами
Баклажани з грибами - це прекрасне блюдо, в якості холодної закуски, доповнення до пасти або будь-якому іншому гарніру. Давайте розберемо кілька
Бутерброди з баклажанів
Баклажани - це корисні літні овочі, які широко використовують в кулінарії. Їх запікають, гасять, смажать. А також з них можна приготувати чудові
Закуска з баклажанів
Багато люблять баклажани за їх м'який смак і незвичайну текстуру. Вони відмінно поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні ми поговоримо про