Свинячі рулетики з баклажанів приголомшливе блюдо, яке з легкістю можна подати навіть на святковий стіл. Готуються вони дуже легко, зате виходять досить оригінальними і смачними.
Рецепт свинячих рулетиків з баклажаново - грибною начинкою
Інгредієнти: свинина - 1 кг; баклажан - 400 г; болгарський перець - 2 шт.; печериці - 250 г; часник - 3 зубчики; зелень - за бажанням; сіль - за смаком; рослинне масло. Приготування Баклажани добре миємо, відварюємо в каструлі з підсоленою водою, остуджуємо, зчищають з них шкіру і нарізаємо тоненькими пластинами. Болгарський перець і часник очищаємо і разом з петрушкою дрібно шаткуємо. Печериці миємо, обсушуємо і подрібнюємо скибочками. Свинину разом з жиром нарізаємо великими пластами товщиною близько 2 см, викладаємо їх на фольгу, промазану рослинним маслом і густо всипану рубаною петрушкою. Потім на м'ясо кладемо скибочки баклажанів, подрібнений часник, болгарський перчик і гриби. Акуратно згортаємо свинину в тугі рулети, кожен обертаємо фольгою і відправляємо запікатися в духовку на 1 годину, виставивши температуру 180 градусів.
Простий рецепт свинячих рулетиків з баклажанами
Інгредієнти: м'якоть свинини - 800 г; баклажани - 2 шт.; майонез; сіль, перець; сир - 100 г; часник і зелень - за смаком. Приготування Зараз розповімо, як приготувати свинячі рулетики з баклажанів. Отже, свинячий карбонат, нарізаємо на пластинки і тонко відбиваємо молоточком. Після цього солимо і перчимо м'ясо за смаком. Баклажани миємо, чистимо від шкірки і ріжемо уздовж на тонкі скибочки. Трохи підсолюємо кожен шматочок і обсмажуємо на сковороді з маслом з двох сторін. На відбитий шматочок м'яса кладемо баклажан, змащуємо зверху приготованим соусом з майонезу, часнику і тертого сиру, посипаємо дрібно порізаною зеленню і звертаємо в тугі рулетики.
Потім обсмажуємо їх на рослинному маслі і перекладаємо на деко. Змащуємо зверху рештою соусом і посипаємо сиром. Запікаємо страву в духовці до повної готовності протягом 20-30 хвилин. На гарнір подаємо те, що вашій душі завгодно.
Свинячі рулетики з баклажанами та помідорами
Інгредієнти: медальйони зі свинини - 6 шт.; баклажан - 1 шт.; помідор - 4 шт.; часник - 1 зубчик; майонез - за смаком; сіль і перець. Приготування Для приготування цієї страви, баклажани миємо, розрізаємо вздовж приблизно на 6 частин і трохи підсолюємо. Помідори нарізаємо часточками, часник дрібними шматочками. Медальйончики гарненько відбиваємо, солимо, перчимо, змащуємо майонезом. На одну сторону викладаємо скибочку баклажана, часточку помідорчика і трохи часничку. Звертаємо туго рулетиком і викладаємо їх у змащену форму. Зверху змащуємо кожен майонезом і між рулетів викладаємо залишки помідор. Запікаємо страву в розігрітій духовці при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. На гарнір подаємо рис або картоплю.
Рецепт свинячих рулетиків з баклажанами і соусом
Інгредієнти: яйце - 2 шт.; панірувальні сухарі; свинина - 500 р. Для начинки:
вершкове масло - 2 ст. ложки; печериці - 250 г; баклажан - 1 шт.; цибулина - 2 шт.; шинка - 100 р. Для соусу:
борошно - 1 ст. ложка; вершкове масло - 2 ст. ложки; сіль, перець - за смаком; молоко - 05 ст. Приготування Отже, спочатку давайте приготуємо начинку. Для цього цибулю і баклажани дрібно нарізаємо і обсмажуємо на розтопленому вершковому маслечко до прозорості. Потім додаємо дрібно нашатковані гриби, солимо, перчимо і готуємо ще 5 хвилин, після чого викладаємо подрібнену шинку. Тепер переходимо до приготування соусу: на вершковому маслі обсмажуємо борошно, вливаємо молоко, кладемо сіль і
перець. Злегка уварюємо соус, щоб він вийшов досить густим. Свинину тонко нарізаємо, відбиваємо до товщини 5 мм Викладаємо начинку на м'ясо, додаємо кілька ложок соусу і загортаємо рулетиком. Далі обвалюємо їх у борошні, занурюємо у збите яйце і знову опускаємо в борошно. Обсмажуємо рулетики на сильному вогні, перевертаючи. Після цього перекладаємо їх у форму для запікання, вливаємо трохи води і запікаємо 30 хвилин.
Сподобалися рецепти закуски, тоді спробуйте зробити баклажани з майонезом і часником , вийде просто і смачно.