Бутерброди з баклажанів

Рецепт бутербродів з баклажани в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани промиваємо та нарізаємо тоненькими кружальцями. Складаємо їх в миску, посипаємо сіллю, спеціями і залишаємо постояти хвилин 20-30 щоб з них вийшла вся зайва гіркота. Потім овочеві кружечки гарненько промиваємо і перекладаємо на рушник, залишаючи їх просохнути. Яйця розбиваємо в окрему невелику миску, додаємо сіль і трохи збиваємо. Шинку очищаємо від пленочки, нарізаємо однаковими тонкими кільцями на кухонній обробній дошці і викладаємо в окремий посуд. Врахуйте тільки, що товщина ковбасних шматочків не повинна бути більше товщини баклажанових кружечків. Сир шаткуємо теж тонкими пластинами і викладаємо окремо. Тепер кладемо на суху поверхню столу половину кружалець баклажан, далі на кожен кружечок - в один шар сирні кубики, а зверху - нарізку шинки і накриваємо все ще одним колом баклажана.
Тепер беремо деко застеляємо папером для випічки і рівномірно змащуємо її соняшниковим маслом за допомогою пензля. Після цього обережно беремо по одному наші бутерброди, щоб вони не розвалилися, і опускаємо їх акуратно спочатку в яєчну масу, а потім в тарілку з панірувальними сухарями і обвалюємо. Проробляємо цю процедуру з усіма бутербродами, після чого викладаємо на деко на відстані один від одного. Поливаємо їх соняшниковою олією і відправляємо деко в розігріту духовку. Запікаємо бутерброди протягом 20 хвилин. За бажанням готову страву змащуємо зверху майонезом і прикрашаємо подрібненою зеленню. Подаємо готові бутерброди з баклажанів, не тільки гарячими, але і в охолодженому вигляді.
Рецепт бутербродів з баклажанів з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
Беремо баклажани середніх розмірів, промиваємо і акуратно розрізаємо уздовж, щоб вийшли довгі і тоненькі скибочки. Викладаємо нарізані овочі в глибоку миску. Яєчні білки злегка підсолюємо і гарненько збиваємо до утворення піни. Заливаємо баклажани яєчної сумішшю так, щоб вона повністю покривала овочі. Обсмажуємо баклажани до рум'яної скоринки в соняшниковій олії,

Під кінець наливаємо оцет, чекаємо, поки він не випарується, додаємо за смаком соєвий соус. Через хвилинку знімаємо сковороду з вогню, охолоджуємо м'ясо. Тим часом змішуємо домашній майонез з видавленим часником і подрібненою зеленню. Промазуємо кожен скибочку баклажана цією сумішшю, на одну половинку кладемо смажене мяско, а накриваємо другою половинкою його. Ось і все, у нас вийшли бутерброди. Прикрашаємо бутерброди з баклажанами і часником, зеленню і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Смажені баклажани
Баклажан - дивовижний продукт, який широко застосовується в кулінарії різних кухонь світу. І сьогодні ми поговоримо про найбільш простих варіантах

Бутерброди з помідорами
Бутерброди з помідорами - це досить проста і смачна закуска, яка прикрасить будь-який стіл, як святковий, так і щоденний. Для її створення не

Баклажани з майонезом і часником
Баклажани не володіють своїм власним смаком, але з них можна приготувати пікантну і смачну закуску - баклажани з майонезом і часником. Пропонуємо

Свинячі рулетики з баклажанів
Свинячі рулетики з баклажанів - чудова оригінальна закуска до свята, яка неодмінно сподобається вашим гостям. А приготувати її не складе великої

Закуска з баклажанів
Багато люблять баклажани за їх м'який смак і незвичайну текстуру. Вони відмінно поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні ми поговоримо про

Рулети з баклажанів з часником
У літній період, коли багато свіжих і корисних овочів можна приготувати безліч дивовижних страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити смачну закуску