Рулетики з шинки з начинкою
Рулетики з шинки з начинкою - універсальне блюдо, яке може бути як холодною закускою на фуршетному столі, так і доповненням до гарніру, будучи запеченими в соусах. Варіанти і тих, і інших страв цілком прості і доступні, а пропонованих рецептів завжди безліч. Найсмачніші з них ми зібрали в цій статті.
Інгредієнти:
пармська шинка - 200 г;
чорнослив - 20 шт.;
мигдаль - 20 шт.;
сир «Горгонзола» - 100 г;
сир «Брі» - 100 р.
Приготування
Перед тим як приготувати рулетики з шинки, до них необхідно зробити начинку. Для цього смажений мигдаль злегка подрібнюємо у блендері, додаємо 100 граязикай шматок «Брі» і «Горгонзоли» і збиваємо суміш до однорідності.
Кожен чорнослив без кісточки ми наповнюємо сирно-горіховою сумішшю з допомогою кондитерського шприца (якщо такого немає - просто покладіть суміш целофановий пакет і відріжте куточок), а потім обертаємо фаршировану ягоду в окрему смугу пармської шинки. Насаджуємо нашу закуску на зубочистки або шпажки і подаємо до столу.
Інгредієнти:
шинка - 200 г;
сир «Філадельфія» - 1 упаковка;
хрін тертий - 2 ст. ложки;
вустерширський соус - 1 ст. ложка;
сіль - 1/2 ч. ложки;
перець - 1 /8 ч. ложки.
Приготування
У невеликій мисці змішуємо м'який сир «Філадельфія», тертий хрін, сіль, перець і вустерширський соус. Готову суміш тонким шаром намазуємо на шматочок шинки і щільно загортаємо її. Рулет фіксуємо зубочисткою і подаємо до столу, прикрасивши зеленню і маслинами.
Інгредієнти:
вершковий сир - 1 упаковка (250 г);
салат листовий - 1 пучок;
зелена цибуля - 1 пучок;
лаваш - 2 шт.;
перець чилі (зелений) - 2 шт.;
маслини (без кісточок) - 100 г;
шинка - 350 р.
Приготування
Листи лаваша змащуємо сумішшю вершкового сиру і нарізаного зеленого цибулі, потім покриваємо шаром тонко нарізаної шинки, укладаємо шар листового салату і посипаємо подрібненими маслинами. Для пікантності в роли з лаваша з шинкою можна додати кружечки перцю чилі, тільки не забудьте очистити його від насіння і перетинок. Готовий лаваш акуратно згортаємо в рулет і нарізаємо на шматочки.
Інгредієнти:
куряча грудка копчена - 200 г;
сметана - 1 ст. ложка;
шинка - 300 г;
сир - 200 г;
масло вершкове - 2 ст. ложки;
борошно - 1 ст. ложка;
вершки - 250 мл;
маслини - 7-8 шт.;
сіль, перець, мускатний горіх - по щіпці.
Приготування
Курячу грудку дрібно кришимо і змішуємо зі столовою ложкою сметани (для зв'язки), солимо, перчимо і обертаємо тонким шматочком шинки. Сформовані роли закріплюємо зубочисткою і поміщаємо в глибоку посуд для запікання, залити сумішшю борошна, топленого вершкового масла, вершків і спецій. Готуємо рулети 7 хвилин, поки соус не почне густіти, а як тільки це відбудеться - присипаємо страву тертим сиром і чекаємо появи золотистої скоринки. Гарячі рулети прикрашаємо кружечками маслини.
Рулети з шинки зі спаржею
Інгредієнти:
масло вершкове - 3 ст. ложки;
борошно - 3 ст. ложки;
молоко - 1 1/2 ст.;
діжонська гірчиця - 2 ст. ложки;
стебла спаржі - 24 шт.;
нарізана шинка - 8 шматочків;
яйця - 2 шт.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Перед тим, як зробити рулетики з шинки необхідно приготувати соус «Бешамель»: для цього в сотейнику розтоплюємо масло, втручається в нього борошно, молоко, а як тільки соус запузирится - додаємо гірчицю і спеції, прибираємо з вогню. 3 стебла спаржі, промитих і відділених від толстого підстави, загортаємо у великий шматок шинки, при потребі закріпивши зубочистками. Викладаємо рулети на деко, заливаємо соусом і залишаємо запікати 20 хвилин при 180 градусах. Готову страву прикрашаємо кружечками зварених круто яєць і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Рулетики з шинки з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим як приготувати рулетики з шинки, до них необхідно зробити начинку. Для цього смажений мигдаль злегка подрібнюємо у блендері, додаємо 100 граязикай шматок «Брі» і «Горгонзоли» і збиваємо суміш до однорідності.
Кожен чорнослив без кісточки ми наповнюємо сирно-горіховою сумішшю з допомогою кондитерського шприца (якщо такого немає - просто покладіть суміш целофановий пакет і відріжте куточок), а потім обертаємо фаршировану ягоду в окрему смугу пармської шинки. Насаджуємо нашу закуску на зубочистки або шпажки і подаємо до столу.
Рулетики з шинки з хріном
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій мисці змішуємо м'який сир «Філадельфія», тертий хрін, сіль, перець і вустерширський соус. Готову суміш тонким шаром намазуємо на шматочок шинки і щільно загортаємо її. Рулет фіксуємо зубочисткою і подаємо до столу, прикрасивши зеленню і маслинами.
Закуска - рулетики з шинки в лаваші
Інгредієнти:
Приготування
Листи лаваша змащуємо сумішшю вершкового сиру і нарізаного зеленого цибулі, потім покриваємо шаром тонко нарізаної шинки, укладаємо шар листового салату і посипаємо подрібненими маслинами. Для пікантності в роли з лаваша з шинкою можна додати кружечки перцю чилі, тільки не забудьте очистити його від насіння і перетинок. Готовий лаваш акуратно згортаємо в рулет і нарізаємо на шматочки.
Фаршировані рулетики з шинки з сирним соусом
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку дрібно кришимо і змішуємо зі столовою ложкою сметани (для зв'язки), солимо, перчимо і обертаємо тонким шматочком шинки. Сформовані роли закріплюємо зубочисткою і поміщаємо в глибоку посуд для запікання, залити сумішшю борошна, топленого вершкового масла, вершків і спецій. Готуємо рулети 7 хвилин, поки соус не почне густіти, а як тільки це відбудеться - присипаємо страву тертим сиром і чекаємо появи золотистої скоринки. Гарячі рулети прикрашаємо кружечками маслини.
Рулети з шинки зі спаржею
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити рулетики з шинки необхідно приготувати соус «Бешамель»: для цього в сотейнику розтоплюємо масло, втручається в нього борошно, молоко, а як тільки соус запузирится - додаємо гірчицю і спеції, прибираємо з вогню. 3 стебла спаржі, промитих і відділених від толстого підстави, загортаємо у великий шматок шинки, при потребі закріпивши зубочистками. Викладаємо рулети на деко, заливаємо соусом і залишаємо запікати 20 хвилин при 180 градусах. Готову страву прикрашаємо кружечками зварених круто яєць і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулетики з свинини з начинкою
Ніжна свинина поєднується з різними начинками. І сьогодні ми поговоримо про рулетиках з цього м'яса, які неодмінно сподобаються вашим близьким, і
Рулетики з лаваша з начинкою
Рулетики з лаваша - відмінна закуска як до святкового столу, так і до звичайного сімейного вечері. Для їх приготування не потрібно багато часу,
Рулетики з шинкою і сиром
Рулетики з шинкою і сиром - проста і смачна закуска, яку завжди можна швиденько приготувати до приходу гостей. У нашій статті ми зібрали кілька
Фарширована шинка
На святковому столі у нас завжди присутні різноманітні закуски. Ми пропонуємо вам ще один цікавий варіант такої смакоти - фаршировану шинку.
Закуска з шинки
Закускою з шинки може бути не тільки простий бутерброд. Пропонуємо кілька оригінальних варіантів для фуршетного столу. Ми впевнені, що такі прості
Шинка, фарширована сиром з часником
Жоден святковий стіл не обходиться без закусок. І сьогодні ми поділимося з вами оригінальними варіантами приготування шинки, фарширований сиром з