Рулетики з шинки з начинкою

Рулетики з шинки з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим як приготувати рулетики з шинки, до них необхідно зробити начинку. Для цього смажений мигдаль злегка подрібнюємо у блендері, додаємо 100 граязикай шматок «Брі» і «Горгонзоли» і збиваємо суміш до однорідності.
Кожен чорнослив без кісточки ми наповнюємо сирно-горіховою сумішшю з допомогою кондитерського шприца (якщо такого немає - просто покладіть суміш целофановий пакет і відріжте куточок), а потім обертаємо фаршировану ягоду в окрему смугу пармської шинки. Насаджуємо нашу закуску на зубочистки або шпажки і подаємо до столу.
Рулетики з шинки з хріном
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій мисці змішуємо м'який сир «Філадельфія», тертий хрін, сіль, перець і вустерширський соус. Готову суміш тонким шаром намазуємо на шматочок шинки і щільно загортаємо її. Рулет фіксуємо зубочисткою і подаємо до столу, прикрасивши зеленню і маслинами.
Закуска - рулетики з шинки в лаваші
Інгредієнти:
Приготування
Листи лаваша змащуємо сумішшю вершкового сиру і нарізаного зеленого цибулі, потім покриваємо шаром тонко нарізаної шинки, укладаємо шар листового салату і посипаємо подрібненими маслинами. Для пікантності в роли з лаваша з шинкою можна додати кружечки перцю чилі, тільки не забудьте очистити його від насіння і перетинок. Готовий лаваш акуратно згортаємо в рулет і нарізаємо на шматочки.
Фаршировані рулетики з шинки з сирним соусом
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку дрібно кришимо і змішуємо зі столовою ложкою сметани (для зв'язки), солимо, перчимо і обертаємо тонким шматочком шинки. Сформовані роли закріплюємо зубочисткою і поміщаємо в глибоку посуд для запікання, залити сумішшю борошна, топленого вершкового масла, вершків і спецій. Готуємо рулети 7 хвилин, поки соус не почне густіти, а як тільки це відбудеться - присипаємо страву тертим сиром і чекаємо появи золотистої скоринки. Гарячі рулети прикрашаємо кружечками маслини.
Рулети з шинки зі спаржею
Інгредієнти:

Приготування
Перед тим, як зробити рулетики з шинки необхідно приготувати соус «Бешамель»: для цього в сотейнику розтоплюємо масло, втручається в нього борошно, молоко, а як тільки соус запузирится - додаємо гірчицю і спеції, прибираємо з вогню. 3 стебла спаржі, промитих і відділених від толстого підстави, загортаємо у великий шматок шинки, при потребі закріпивши зубочистками. Викладаємо рулети на деко, заливаємо соусом і залишаємо запікати 20 хвилин при 180 градусах. Готову страву прикрашаємо кружечками зварених круто яєць і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Рулетики з свинини з начинкою
Ніжна свинина поєднується з різними начинками. І сьогодні ми поговоримо про рулетиках з цього м'яса, які неодмінно сподобаються вашим близьким, і

Рулетики з лаваша з начинкою
Рулетики з лаваша - відмінна закуска як до святкового столу, так і до звичайного сімейного вечері. Для їх приготування не потрібно багато часу,

Рулетики з шинкою і сиром
Рулетики з шинкою і сиром - проста і смачна закуска, яку завжди можна швиденько приготувати до приходу гостей. У нашій статті ми зібрали кілька

Фарширована шинка
На святковому столі у нас завжди присутні різноманітні закуски. Ми пропонуємо вам ще один цікавий варіант такої смакоти - фаршировану шинку.

Закуска з шинки
Закускою з шинки може бути не тільки простий бутерброд. Пропонуємо кілька оригінальних варіантів для фуршетного столу. Ми впевнені, що такі прості

Шинка, фарширована сиром з часником
Жоден святковий стіл не обходиться без закусок. І сьогодні ми поділимося з вами оригінальними варіантами приготування шинки, фарширований сиром з