Рулетики з свинини з начинкою

Рулетики з свинини з начинкою з сиру в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину (бажано корейку, або м'якоть) нарізаємо тонкими скибочками. Аналогічним чином робимо і з шинкою. Кількість шматочків шинки повинна дорівнювати кількості шматочків свинини.
Сир натираємо на дрібній тертці і змішуємо з подрібненою зеленою цибулею і прованськими травами.
Свинину відбиваємо максимально тонко, солимо, перчимо, поверх відбивною кладемо тонкий скибочку шинки. Завершуємо начинку рулету столовою ложкою сирної суміші і звертаємо наш рулет.
Викладаємо рулети в змащене маслом блюдо для запікання і поливаємо невеликою кількістю масла зверху. Випікаємо блюдо 20 хвилин при 180 градусах.
Рулетики з свинини з начинкою з чорносливу
Інгредієнти:
Приготування
Свинину нарізаємо на медальйони і відбиваємо на тонкі скибочки. Посипаємо шматочки м'яса сіллю і занурюємо в маринад, що складається з суміші бальзамічного оцту, вина, гірчиці, пропущеного через прес часнику, імбиру і чорного перцю. М'ясо повинно маринуватися хвилин 20-30.
Печериці подрібнюємо і обсмажуємо на сильному вогні до повного випаровування вологи. Не забуваємо приправити гриби на смак. Чорнослив заливаємо окропом на 5 хвилин, після чого нарізаємо тонкою соломкою. Сир натираємо на дрібній тертці.
Промариновані шматочки м'яса кладемо на робочу поверхню і викладаємо на один край відбивною начинку з грибів, чорносливу і сиру. Звертаємо все в рулет і кладемо у форму для випічки. Накриваємо форму з свинячими рулетами фольгою і відправляємо все випікатися 20 хвилин при 180 градусах.
Рулет зі свинини з начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Спеції прожарюємо на сковороді без олії кілька хвилин, після чого пересипаємо їх у ступку, туди ж додаємо добру пучку солі і 3 зубчики часнику. Розминаємо весь вміст ступки за допомогою маточки в пасту. Розводимо пасту оливковою олією.

Як тільки рулет буде готовий до запіканню, змащуємо шкірку на грудинці сіллю і столовою ложкою олії. Кладемо рулет на деко і випікаємо 6 годин 30 хвилин при 180 градусах. По закінченні часу поливаємо рулет соком двох лимонів і зменшуємо вогонь до 160 градусів. Продовжуємо готування ще 2 години. Щоб шкірка схопилася і стала хрусткою, піднімаємо температуру до 200 градусів і готуємо рулет ще 30 хвилин. Після готове м'ясо повинне відпочити 30 хвилин під фольгою, після чого його можна подавати до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рулет із чорносливом
Рулет із чорносливом - чудовий варіант обіду або вечері у вихідний день у колі родини. Приготувати таке ласощі зовсім нескладно. Давайте розберемо

М'ясо з грибами і сиром
М'ясо з грибами і сиром відмінно поєднується, як в гарячих стравах, так і в різних закусках. У нашій статті пропонуємо вам ознайомитися з деякими

Рулет з яловичини
Все ще думаєте що смачного можна приготувати на святковий стіл? Тоді ця стаття для вас, адже ми вирішили зібрати відразу кілька рецептів рулетів з

Рулет з пузанины
Пузаниной називають черевну частину свинини, в якій є прошарки з сала і м'яса. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний рулет з цієї частини

Рулетики з шинкою і сиром
Рулетики з шинкою і сиром - проста і смачна закуска, яку завжди можна швиденько приготувати до приходу гостей. У нашій статті ми зібрали кілька

Рулети з бекону
Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька