Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рулетики з свинини з начинкою

Рулетики з свинини з начинкою

19-03-2015, 11:09
663
Рулетики з свинини з начинкою
Любителі м'яса напевно звернуть увагу на рецепт рулетиків з свинини. Ніжна свинина поєднується з величезним кількістю начинок, що робить це блюдо універсальним для будь-якого споживача. Варто також зауважити, що від розміру самих рулетів залежить його роль на столі, адже воно може стати як невеликий порційній гарячою закускою, так і повноцінним м'ясним блюдом.

Рулетики з свинини з начинкою з сиру в духовці


Інгредієнти:

  • свинина - 500 г;

  • сир - 200 г;

  • шинка - 150 г;

  • рослинна олія;

  • сіль, перець - за смаком;

  • зелена цибуля - 3-4 стебла;

  • прованські трави - 1/2 ч. ложки.


  • Приготування
    Свинину (бажано корейку, або м'якоть) нарізаємо тонкими скибочками. Аналогічним чином робимо і з шинкою. Кількість шматочків шинки повинна дорівнювати кількості шматочків свинини.
    Сир натираємо на дрібній тертці і змішуємо з подрібненою зеленою цибулею і прованськими травами.
    Свинину відбиваємо максимально тонко, солимо, перчимо, поверх відбивною кладемо тонкий скибочку шинки. Завершуємо начинку рулету столовою ложкою сирної суміші і звертаємо наш рулет.
    Викладаємо рулети в змащене маслом блюдо для запікання і поливаємо невеликою кількістю масла зверху. Випікаємо блюдо 20 хвилин при 180 градусах.

    Рулетики з свинини з начинкою з чорносливу


    Інгредієнти:

  • свинина (вирізка) - 1 кг;

  • печериці - 200 г;

  • чорнослив - 100 г;

  • твердий сир - 50 г;

  • червоне сухе вино - 50 мл;

  • бальзамічний оцет - 1 ст. ложка;

  • діжонська гірчиця - 2 ст. ложки;

  • сіль, перець - за смаком;

  • часник - 1 зубчик;

  • імбир сушений - 1 /3 ч. ложки;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Свинину нарізаємо на медальйони і відбиваємо на тонкі скибочки. Посипаємо шматочки м'яса сіллю і занурюємо в маринад, що складається з суміші бальзамічного оцту, вина, гірчиці, пропущеного через прес часнику, імбиру і чорного перцю. М'ясо повинно маринуватися хвилин 20-30.
    Печериці подрібнюємо і обсмажуємо на сильному вогні до повного випаровування вологи. Не забуваємо приправити гриби на смак. Чорнослив заливаємо окропом на 5 хвилин, після чого нарізаємо тонкою соломкою. Сир натираємо на дрібній тертці.
    Промариновані шматочки м'яса кладемо на робочу поверхню і викладаємо на один край відбивною начинку з грибів, чорносливу і сиру. Звертаємо все в рулет і кладемо у форму для випічки. Накриваємо форму з свинячими рулетами фольгою і відправляємо все випікатися 20 хвилин при 180 градусах.

    Рулет зі свинини з начинкою


    Інгредієнти:

  • насіння фенхеля - 2 ст. ложки;

  • чорний перець горошком - 1 ч. ложка;

  • часник - 3 зубчики;

  • свіжий чебрець - 1 пучок;

  • оливкова олія - 3 ст. ложки;

  • свиняча грудинка - 2 кг;

  • лимон - 2 шт.;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Спеції прожарюємо на сковороді без олії кілька хвилин, після чого пересипаємо їх у ступку, туди ж додаємо добру пучку солі і 3 зубчики часнику. Розминаємо весь вміст ступки за допомогою маточки в пасту. Розводимо пасту оливковою олією.
    Рулетики з свинини з начинкою
    Грудинку перетворюємо в рівний пласт за допомогою кухонного ножа і молотка. Загальна товщина пласта - близько 2-25 см. Змащуємо м'ясо пастою з спецій і часнику і обох сторін, після чого звертаємо грудинку в рулет і затягуємо шпагатом. Залишаємо м'ясо маринуватися в холодильнику на ніч.
    Як тільки рулет буде готовий до запіканню, змащуємо шкірку на грудинці сіллю і столовою ложкою олії. Кладемо рулет на деко і випікаємо 6 годин 30 хвилин при 180 градусах. По закінченні часу поливаємо рулет соком двох лимонів і зменшуємо вогонь до 160 градусів. Продовжуємо готування ще 2 години. Щоб шкірка схопилася і стала хрусткою, піднімаємо температуру до 200 градусів і готуємо рулет ще 30 хвилин. Після готове м'ясо повинне відпочити 30 хвилин під фольгою, після чого його можна подавати до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рулет із чорносливом
    Рулет із чорносливом
    Рулет із чорносливом - чудовий варіант обіду або вечері у вихідний день у колі родини. Приготувати таке ласощі зовсім нескладно. Давайте розберемо
    М'ясо з грибами і сиром
    М'ясо з грибами і сиром
    М'ясо з грибами і сиром відмінно поєднується, як в гарячих стравах, так і в різних закусках. У нашій статті пропонуємо вам ознайомитися з деякими
    Рулет з яловичини
    Рулет з яловичини
    Все ще думаєте що смачного можна приготувати на святковий стіл? Тоді ця стаття для вас, адже ми вирішили зібрати відразу кілька рецептів рулетів з
    Рулет з пузанины
    Рулет з пузанины
    Пузаниной називають черевну частину свинини, в якій є прошарки з сала і м'яса. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний рулет з цієї частини
    Рулетики з шинкою і сиром
    Рулетики з шинкою і сиром
    Рулетики з шинкою і сиром - проста і смачна закуска, яку завжди можна швиденько приготувати до приходу гостей. У нашій статті ми зібрали кілька
    Рулети з бекону
    Рулети з бекону
    Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька