Вернуться назад Распечатать

Рулетики з свинини з начинкою

Рулетики з свинини з начинкою
Любителі м'яса напевно звернуть увагу на рецепт рулетиків з свинини. Ніжна свинина поєднується з величезним кількістю начинок, що робить це блюдо універсальним для будь-якого споживача. Варто також зауважити, що від розміру самих рулетів залежить його роль на столі, адже воно може стати як невеликий порційній гарячою закускою, так і повноцінним м'ясним блюдом.

Рулетики з свинини з начинкою з сиру в духовці


Інгредієнти:

  • свинина - 500 г;

  • сир - 200 г;

  • шинка - 150 г;

  • рослинна олія;

  • сіль, перець - за смаком;

  • зелена цибуля - 3-4 стебла;

  • прованські трави - 1/2 ч. ложки.


  • Приготування
    Свинину (бажано корейку, або м'якоть) нарізаємо тонкими скибочками. Аналогічним чином робимо і з шинкою. Кількість шматочків шинки повинна дорівнювати кількості шматочків свинини.
    Сир натираємо на дрібній тертці і змішуємо з подрібненою зеленою цибулею і прованськими травами.
    Свинину відбиваємо максимально тонко, солимо, перчимо, поверх відбивною кладемо тонкий скибочку шинки. Завершуємо начинку рулету столовою ложкою сирної суміші і звертаємо наш рулет.
    Викладаємо рулети в змащене маслом блюдо для запікання і поливаємо невеликою кількістю масла зверху. Випікаємо блюдо 20 хвилин при 180 градусах.

    Рулетики з свинини з начинкою з чорносливу


    Інгредієнти:

  • свинина (вирізка) - 1 кг;

  • печериці - 200 г;

  • чорнослив - 100 г;

  • твердий сир - 50 г;

  • червоне сухе вино - 50 мл;

  • бальзамічний оцет - 1 ст. ложка;

  • діжонська гірчиця - 2 ст. ложки;

  • сіль, перець - за смаком;

  • часник - 1 зубчик;

  • імбир сушений - 1 /3 ч. ложки;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Свинину нарізаємо на медальйони і відбиваємо на тонкі скибочки. Посипаємо шматочки м'яса сіллю і занурюємо в маринад, що складається з суміші бальзамічного оцту, вина, гірчиці, пропущеного через прес часнику, імбиру і чорного перцю. М'ясо повинно маринуватися хвилин 20-30.
    Печериці подрібнюємо і обсмажуємо на сильному вогні до повного випаровування вологи. Не забуваємо приправити гриби на смак. Чорнослив заливаємо окропом на 5 хвилин, після чого нарізаємо тонкою соломкою. Сир натираємо на дрібній тертці.
    Промариновані шматочки м'яса кладемо на робочу поверхню і викладаємо на один край відбивною начинку з грибів, чорносливу і сиру. Звертаємо все в рулет і кладемо у форму для випічки. Накриваємо форму з свинячими рулетами фольгою і відправляємо все випікатися 20 хвилин при 180 градусах.

    Рулет зі свинини з начинкою


    Інгредієнти:

  • насіння фенхеля - 2 ст. ложки;

  • чорний перець горошком - 1 ч. ложка;

  • часник - 3 зубчики;

  • свіжий чебрець - 1 пучок;

  • оливкова олія - 3 ст. ложки;

  • свиняча грудинка - 2 кг;

  • лимон - 2 шт.;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Спеції прожарюємо на сковороді без олії кілька хвилин, після чого пересипаємо їх у ступку, туди ж додаємо добру пучку солі і 3 зубчики часнику. Розминаємо весь вміст ступки за допомогою маточки в пасту. Розводимо пасту оливковою олією.
    Рулетики з свинини з начинкою
    Грудинку перетворюємо в рівний пласт за допомогою кухонного ножа і молотка. Загальна товщина пласта - близько 2-25 см. Змащуємо м'ясо пастою з спецій і часнику і обох сторін, після чого звертаємо грудинку в рулет і затягуємо шпагатом. Залишаємо м'ясо маринуватися в холодильнику на ніч.
    Як тільки рулет буде готовий до запіканню, змащуємо шкірку на грудинці сіллю і столовою ложкою олії. Кладемо рулет на деко і випікаємо 6 годин 30 хвилин при 180 градусах. По закінченні часу поливаємо рулет соком двох лимонів і зменшуємо вогонь до 160 градусів. Продовжуємо готування ще 2 години. Щоб шкірка схопилася і стала хрусткою, піднімаємо температуру до 200 градусів і готуємо рулет ще 30 хвилин. Після готове м'ясо повинне відпочити 30 хвилин під фольгою, після чого його можна подавати до столу.