Рулет з яловичини
Все ще думаєте що смачного можна приготувати на святковий стіл? Тоді ця стаття для вас, адже ми вирішили зібрати відразу кілька рецептів рулетів з яловичини з начинкою, які послужать ідеальним м'ясним блюдом для подачі на торжестві. Приготувати такий рулет можна як у повноцінному форматі гарячого блюда, так і у вигляді невеликих порційних страв для фуршету.
Інгредієнти:
яловичина - 6 тонких шматочків;
хлібна крихта - 2 ст.;
родзинки - 1/3 ст.;
арахіс - 1/3 ст.;
яйця - 2 шт.;
тертий "Пармезан" - 1/3 ст.;
петрушка;
часник - 1 зубчик;
оливкова олія;
сіль, перець;
шинка "Прошутто" - 125 р.
Для соусу:
томати у власному соку - 800 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
часник - 1 зубчик;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сушений орегано - 1 ч. ложка;
лавровий лист - 1 шт.
Приготування
Яйця відварюємо круто. Хлібну крихту заливаємо водою, а після відразу ж віджимаємо надлишки вологи. Змішуємо віджату хлібну крихту з нарізаними яйцями, часником, цибулею, родзинками, подрібненим арахісом, петрушкою і маслом, також не забуваємо про приправах.
Шматки яловичини викладаємо на робочу поверхню. Поверх м'яса кладемо тонкий скибочку шинки, а після викладаємо шар начинки. Посипаємо все сиром і звертаємо в тугий рулет. Фіксуємо рулет зубочистками, або кулінарним шпагатом. Натираємо рулет сіллю, перцем і маслом.
Тепер займемося соусом. Цибулю і часник подрібнюємо і обсмажуємо на оливковій олії. Як тільки цибуля став прозорим, заливаємо пасеровку томатами у власному соку додаємо добру пучку солі, чорний перець за смаком, чебрець і лавровий лист. Після того, як соус закипить, занурюємо в нього наші м'ясні рулети з яловичини і тушкуємо все разом 15-2 години на малому вогні.
Інгредієнти:
яйця - 2 шт.;
кетчуп - 1 /4 ст.;
твердий сир - 200 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком;
яловичий фарш - 1 кг;
бекон - 12 смуг.
Приготування
Яловичий фарш змішуємо зі збитим яйцем, сіллю, перцем і пропущеним через м'ясорубку ріпчастою цибулею. Після додаємо у фарш кетчуп. Ділимо фарш на 2 порції і кожну формуємо в подобу котлетки довжиною 12-15 див. Кожну таку котлету наповнюємо тертим сиром, згортаємо і обертаємо смужками бекону. Викладаємо рулети на застелений фольгою деко і відправляємо в духовку. Рулети з яловичини будуть запікатися в духовці 45-50 хвилин при 180 градусах.
Якщо після приготування бекон виглядає недостатньо рум'яним, то включіть режим гриль в духовій шафі. Також варто додати, що начинкою для рулету може бути все що завгодно, на ваш смак.
Інгредієнти:
яловичий фарш - 250 г;
мелений чилі - 1 ч. ложка;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
томат - 1 шт.;
гриби - 180 г;
чорнослив - 1 жменя;
листкове тісто - 1 упаковка;
яйце - 1 шт.;
куркума - 1 /2 ч. ложки;
борошно - 2 ст. ложки;
часник - 3 зубчики;
сіль - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Яловичий фарш змішуємо з подрібненим томатом, чилі, сіллю, куркумою, часником і цибулею. Подрібнюємо гриби і обсмажуємо до повного випаровування вологи. Чорнослив ріжемо соломкою.
Листкове тісто розморожуємо і відокремлюємо з 5 шарів один від одного. Тонкі шматочки тіста викладаємо на робочу поверхню, обережно розподіляємо поверх невелику кількість м'ясної начинки, а на один з країв кладемо смужку з обсмажених грибів і чорносливу. Звертаємо тісто з м'ясом в рулет. Краї рулету змащуємо сумішшю яйця і борошна, щоб краще їх зафіксувати.
У сковороді або у фритюрі розігріваємо велика кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому рулети до золотистої скоринки.
Рулет з яловичини з яйцем
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Яйця відварюємо круто. Хлібну крихту заливаємо водою, а після відразу ж віджимаємо надлишки вологи. Змішуємо віджату хлібну крихту з нарізаними яйцями, часником, цибулею, родзинками, подрібненим арахісом, петрушкою і маслом, також не забуваємо про приправах.
Шматки яловичини викладаємо на робочу поверхню. Поверх м'яса кладемо тонкий скибочку шинки, а після викладаємо шар начинки. Посипаємо все сиром і звертаємо в тугий рулет. Фіксуємо рулет зубочистками, або кулінарним шпагатом. Натираємо рулет сіллю, перцем і маслом.
Тепер займемося соусом. Цибулю і часник подрібнюємо і обсмажуємо на оливковій олії. Як тільки цибуля став прозорим, заливаємо пасеровку томатами у власному соку додаємо добру пучку солі, чорний перець за смаком, чебрець і лавровий лист. Після того, як соус закипить, занурюємо в нього наші м'ясні рулети з яловичини і тушкуємо все разом 15-2 години на малому вогні.
Рецепт рулету з яловичини з беконом
Інгредієнти:
Приготування
Яловичий фарш змішуємо зі збитим яйцем, сіллю, перцем і пропущеним через м'ясорубку ріпчастою цибулею. Після додаємо у фарш кетчуп. Ділимо фарш на 2 порції і кожну формуємо в подобу котлетки довжиною 12-15 див. Кожну таку котлету наповнюємо тертим сиром, згортаємо і обертаємо смужками бекону. Викладаємо рулети на застелений фольгою деко і відправляємо в духовку. Рулети з яловичини будуть запікатися в духовці 45-50 хвилин при 180 градусах.
Якщо після приготування бекон виглядає недостатньо рум'яним, то включіть режим гриль в духовій шафі. Також варто додати, що начинкою для рулету може бути все що завгодно, на ваш смак.
Рулет з яловичини з чорносливом і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Яловичий фарш змішуємо з подрібненим томатом, чилі, сіллю, куркумою, часником і цибулею. Подрібнюємо гриби і обсмажуємо до повного випаровування вологи. Чорнослив ріжемо соломкою.
Листкове тісто розморожуємо і відокремлюємо з 5 шарів один від одного. Тонкі шматочки тіста викладаємо на робочу поверхню, обережно розподіляємо поверх невелику кількість м'ясної начинки, а на один з країв кладемо смужку з обсмажених грибів і чорносливу. Звертаємо тісто з м'ясом в рулет. Краї рулету змащуємо сумішшю яйця і борошна, щоб краще їх зафіксувати.
У сковороді або у фритюрі розігріваємо велика кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому рулети до золотистої скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулет із чорносливом
Рулет із чорносливом - чудовий варіант обіду або вечері у вихідний день у колі родини. Приготувати таке ласощі зовсім нескладно. Давайте розберемо
М'ясний рулет з яйцем
На будь-який святковий стіл необхідно смачне і презентабельне гаряче блюдо. І сьогодні ми розповімо вам, як приготувати ніжний м'ясний рулет з
М'ясні рулети з начинкою
М'ясні рулети з начинкою - це далеко не саме просте у приготуванні блюдо, але дуже ситна та поживна закуска до святкового столу. І зараз ми розповімо
Рулети з бекону
Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька
Сосиски в листковому тісті
Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в
Рулет з печінки
На святковому столі безперечно виграшно виглядають в якості закуски різноманітні рулети. Найчастіше рулети готують з м'яса, але сьогодні ми