Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рулет з яловичини

Рулет з яловичини

19-03-2015, 10:47
1 635
Рулет з яловичини
Все ще думаєте що смачного можна приготувати на святковий стіл? Тоді ця стаття для вас, адже ми вирішили зібрати відразу кілька рецептів рулетів з яловичини з начинкою, які послужать ідеальним м'ясним блюдом для подачі на торжестві. Приготувати такий рулет можна як у повноцінному форматі гарячого блюда, так і у вигляді невеликих порційних страв для фуршету.

Рулет з яловичини з яйцем


Інгредієнти:

  • яловичина - 6 тонких шматочків;

  • хлібна крихта - 2 ст.;

  • родзинки - 1/3 ст.;

  • арахіс - 1/3 ст.;

  • яйця - 2 шт.;

  • тертий "Пармезан" - 1/3 ст.;

  • петрушка;

  • часник - 1 зубчик;

  • оливкова олія;

  • сіль, перець;

  • шинка "Прошутто" - 125 р.


  • Для соусу:

  • томати у власному соку - 800 г;

  • оливкова олія - 2 ст. ложки;

  • часник - 1 зубчик;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • сушений орегано - 1 ч. ложка;

  • лавровий лист - 1 шт.


  • Приготування
    Яйця відварюємо круто. Хлібну крихту заливаємо водою, а після відразу ж віджимаємо надлишки вологи. Змішуємо віджату хлібну крихту з нарізаними яйцями, часником, цибулею, родзинками, подрібненим арахісом, петрушкою і маслом, також не забуваємо про приправах.
    Шматки яловичини викладаємо на робочу поверхню. Поверх м'яса кладемо тонкий скибочку шинки, а після викладаємо шар начинки. Посипаємо все сиром і звертаємо в тугий рулет. Фіксуємо рулет зубочистками, або кулінарним шпагатом. Натираємо рулет сіллю, перцем і маслом.
    Тепер займемося соусом. Цибулю і часник подрібнюємо і обсмажуємо на оливковій олії. Як тільки цибуля став прозорим, заливаємо пасеровку томатами у власному соку додаємо добру пучку солі, чорний перець за смаком, чебрець і лавровий лист. Після того, як соус закипить, занурюємо в нього наші м'ясні рулети з яловичини і тушкуємо все разом 15-2 години на малому вогні.

    Рецепт рулету з яловичини з беконом


    Інгредієнти:

  • яйця - 2 шт.;

  • кетчуп - 1 /4 ст.;

  • твердий сир - 200 г;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • яловичий фарш - 1 кг;

  • бекон - 12 смуг.


  • Приготування
    Яловичий фарш змішуємо зі збитим яйцем, сіллю, перцем і пропущеним через м'ясорубку ріпчастою цибулею. Після додаємо у фарш кетчуп. Ділимо фарш на 2 порції і кожну формуємо в подобу котлетки довжиною 12-15 див. Кожну таку котлету наповнюємо тертим сиром, згортаємо і обертаємо смужками бекону. Викладаємо рулети на застелений фольгою деко і відправляємо в духовку. Рулети з яловичини будуть запікатися в духовці 45-50 хвилин при 180 градусах.
    Якщо після приготування бекон виглядає недостатньо рум'яним, то включіть режим гриль в духовій шафі. Також варто додати, що начинкою для рулету може бути все що завгодно, на ваш смак.

    Рулет з яловичини з чорносливом і грибами


    Інгредієнти:

  • яловичий фарш - 250 г;

  • мелений чилі - 1 ч. ложка;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • томат - 1 шт.;

  • гриби - 180 г;

  • чорнослив - 1 жменя;

  • листкове тісто - 1 упаковка;

  • яйце - 1 шт.;

  • куркума - 1 /2 ч. ложки;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • часник - 3 зубчики;

  • сіль - за смаком;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Яловичий фарш змішуємо з подрібненим томатом, чилі, сіллю, куркумою, часником і цибулею. Подрібнюємо гриби і обсмажуємо до
    Рулет з яловичини
    повного випаровування вологи. Чорнослив ріжемо соломкою.
    Листкове тісто розморожуємо і відокремлюємо з 5 шарів один від одного. Тонкі шматочки тіста викладаємо на робочу поверхню, обережно розподіляємо поверх невелику кількість м'ясної начинки, а на один з країв кладемо смужку з обсмажених грибів і чорносливу. Звертаємо тісто з м'ясом в рулет. Краї рулету змащуємо сумішшю яйця і борошна, щоб краще їх зафіксувати.
    У сковороді або у фритюрі розігріваємо велика кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому рулети до золотистої скоринки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рулет із чорносливом
    Рулет із чорносливом
    Рулет із чорносливом - чудовий варіант обіду або вечері у вихідний день у колі родини. Приготувати таке ласощі зовсім нескладно. Давайте розберемо
    М'ясний рулет з яйцем
    М'ясний рулет з яйцем
    На будь-який святковий стіл необхідно смачне і презентабельне гаряче блюдо. І сьогодні ми розповімо вам, як приготувати ніжний м'ясний рулет з
    М'ясні рулети з начинкою
    М'ясні рулети з начинкою
    М'ясні рулети з начинкою - це далеко не саме просте у приготуванні блюдо, але дуже ситна та поживна закуска до святкового столу. І зараз ми розповімо
    Рулети з бекону
    Рулети з бекону
    Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька
    Сосиски в листковому тісті
    Сосиски в листковому тісті
    Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в
    Рулет з печінки
    Рулет з печінки
    На святковому столі безперечно виграшно виглядають в якості закуски різноманітні рулети. Найчастіше рулети готують з м'яса, але сьогодні ми