Рулет з яловичини

Рулет з яловичини з яйцем
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Яйця відварюємо круто. Хлібну крихту заливаємо водою, а після відразу ж віджимаємо надлишки вологи. Змішуємо віджату хлібну крихту з нарізаними яйцями, часником, цибулею, родзинками, подрібненим арахісом, петрушкою і маслом, також не забуваємо про приправах.
Шматки яловичини викладаємо на робочу поверхню. Поверх м'яса кладемо тонкий скибочку шинки, а після викладаємо шар начинки. Посипаємо все сиром і звертаємо в тугий рулет. Фіксуємо рулет зубочистками, або кулінарним шпагатом. Натираємо рулет сіллю, перцем і маслом.
Тепер займемося соусом. Цибулю і часник подрібнюємо і обсмажуємо на оливковій олії. Як тільки цибуля став прозорим, заливаємо пасеровку томатами у власному соку додаємо добру пучку солі, чорний перець за смаком, чебрець і лавровий лист. Після того, як соус закипить, занурюємо в нього наші м'ясні рулети з яловичини і тушкуємо все разом 15-2 години на малому вогні.
Рецепт рулету з яловичини з беконом
Інгредієнти:
Приготування
Яловичий фарш змішуємо зі збитим яйцем, сіллю, перцем і пропущеним через м'ясорубку ріпчастою цибулею. Після додаємо у фарш кетчуп. Ділимо фарш на 2 порції і кожну формуємо в подобу котлетки довжиною 12-15 див. Кожну таку котлету наповнюємо тертим сиром, згортаємо і обертаємо смужками бекону. Викладаємо рулети на застелений фольгою деко і відправляємо в духовку. Рулети з яловичини будуть запікатися в духовці 45-50 хвилин при 180 градусах.
Якщо після приготування бекон виглядає недостатньо рум'яним, то включіть режим гриль в духовій шафі. Також варто додати, що начинкою для рулету може бути все що завгодно, на ваш смак.
Рулет з яловичини з чорносливом і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Яловичий фарш змішуємо з подрібненим томатом, чилі, сіллю, куркумою, часником і цибулею. Подрібнюємо гриби і обсмажуємо до

Листкове тісто розморожуємо і відокремлюємо з 5 шарів один від одного. Тонкі шматочки тіста викладаємо на робочу поверхню, обережно розподіляємо поверх невелику кількість м'ясної начинки, а на один з країв кладемо смужку з обсмажених грибів і чорносливу. Звертаємо тісто з м'ясом в рулет. Краї рулету змащуємо сумішшю яйця і борошна, щоб краще їх зафіксувати.
У сковороді або у фритюрі розігріваємо велика кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому рулети до золотистої скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рулет із чорносливом
Рулет із чорносливом - чудовий варіант обіду або вечері у вихідний день у колі родини. Приготувати таке ласощі зовсім нескладно. Давайте розберемо

М'ясний рулет з яйцем
На будь-який святковий стіл необхідно смачне і презентабельне гаряче блюдо. І сьогодні ми розповімо вам, як приготувати ніжний м'ясний рулет з

М'ясні рулети з начинкою
М'ясні рулети з начинкою - це далеко не саме просте у приготуванні блюдо, але дуже ситна та поживна закуска до святкового столу. І зараз ми розповімо

Рулети з бекону
Рулети з бекону - ситна і смачна гаряча закуска, яка неодмінно прикрасить будь-який святковий торжество. У нашій статті ми зібрали кілька

Сосиски в листковому тісті
Всім нам добре знайоме таке смачне блюдо, як сосиски в тісті. А сьогодні ми підкажемо вам кілька нових і цікавих рецептів створення сосисок в

Рулет з печінки
На святковому столі безперечно виграшно виглядають в якості закуски різноманітні рулети. Найчастіше рулети готують з м'яса, але сьогодні ми