Рулетики з шинкою і сиром

Смачні рулетики з шинкою і сиром
Інгредієнти:
Приготування
З скибочок сэндвичного хліба зрізаємо скоринки, а залишився м'якуш розкачуємо за допомогою качалки в тонкий млинець. Кладемо поверх млинчика скибочку сиру і шинки. Туго згортаємо рулет і кладемо швом вниз на тарілку.
У невеликій мисці збиваємо яйце. Окремо висипаємо хлібну панірування. Кожен рулет занурюємо спочатку в яйце, а потім обвалюємо в паніровці.
У сковороді розжарюємо рослинне масло й обсмажуємо рулетики до золотистого кольору. Надлишки масла прибираємо, виклавши рулети на паперові рушники.
Рулетики з шинки з сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Моркву миємо, чистимо і натираємо на дрібній тертці. Терту моркву змішуємо з пропущеним через прес часником і майонезом, додаємо м'який плавлений сирок . Розподіляємо морквяну масу по шматочку шинки і звертаємо його в рулет. При необхідності скріплюємо рулетики зубочистками.
Рулетики з шинки з сирною начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Крем-сир (наприклад, «Філадельфія») змішуємо з дрібно нарізаним зеленим цибулею. Солимо і перчимо все за смаком. Лаваш змащуємо шаром сирної суміші і викладаємо поверх шматки шинки. Згортаємо рулет в тугий рулон і нарізаємо шматочками. Як доповнення до закуски за бажанням можна додати шматочки маслин, або оливок.
Як приготувати рулетики з шинкою, спаржею і сиром?
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування елементарно простий. Молоду спаржу, невеликих розмірів, бланшеруем в підсоленій воді близько 3 хвилин, після чого відразу ж обдаємо стебла крижаною водою, щоб зберегти свіжість і текстуру продукту. Остиглу спаржу кладемо на лист сиру і шинки, складених один на одного, разом з тонкою смужкою болгарського перцю. Згортаємо рулет і фіксуємо його, перев'язавши зеленою цибулею.
Курячі рулетики з шинки і сиру
Це блюдо вже відходить від формату закуски і переходить у розділ гарячих страв, які також можна подати під час святкування, або в будні.
Інгредієнти:
Приготування
Беремо три миски, в першій змішуємо сухі інгредієнти (борошно, сіль, перець, часник), у другій збиваємо

Куряче філе відбиваємо до товщини близько 05 см і витираємо паперовим рушником. На кожну відбивну кладемо по шматочку сиру і шинки, звертаємо обивную в рол. Кожен курячий рол спочатку занурюємо в яйце, потім обвалюємо в борошні, отряхиваем надлишки і знову макаємо в яйце. Останній етап - обвалювання рулетів в паніровці.
Кладемо рулети на деко для випікання, змащену маслом, і ставимо готуватися в духовці 30-35 хвилин при 180 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рулетики з свинини з начинкою
Ніжна свинина поєднується з різними начинками. І сьогодні ми поговоримо про рулетиках з цього м'яса, які неодмінно сподобаються вашим близьким, і

Рулетики з шинки з начинкою
Рулетики з шинки можна приготувати різними способами і з різними начинками, а значить їх рецептів безліч. Тому ми вирішили відібрати найсмачніші,

Фарширована шинка
На святковому столі у нас завжди присутні різноманітні закуски. Ми пропонуємо вам ще один цікавий варіант такої смакоти - фаршировану шинку.

Закуска з шинки
Закускою з шинки може бути не тільки простий бутерброд. Пропонуємо кілька оригінальних варіантів для фуршетного столу. Ми впевнені, що такі прості

Закуски з лаваша - рецепти
Лаваш часто вживають замість хліба з м'ясом та іншими стравами. А ще з нього можна приготувати смачні гарячі і холодні закуски, які послужать

Шинка, фарширована сиром з часником
Жоден святковий стіл не обходиться без закусок. І сьогодні ми поділимося з вами оригінальними варіантами приготування шинки, фарширований сиром з