Проста і смачна закуска з мінімуму інгредієнтів, яка ідеально впишеться в меню будь-якого святкового столу, ну чим не межа мрій будь господині? Виявляється легко втілити мрії в реальність, особливо, якщо скористатися нашими рецептами рулетів з шинки з сиром.
Смачні рулетики з шинкою і сиром
Інгредієнти: сэндвичний хліб - 8 скибочок; шинка - 8 шматочків; сир - 8 шматочків; яйця - 2 шт.; хлібна паніровка - 2 ст.; рослинне масло. Приготування З скибочок сэндвичного хліба зрізаємо скоринки, а залишився м'якуш розкачуємо за допомогою качалки в тонкий млинець. Кладемо поверх млинчика скибочку сиру і шинки. Туго згортаємо рулет і кладемо швом вниз на тарілку.
У невеликій мисці збиваємо яйце. Окремо висипаємо хлібну панірування. Кожен рулет занурюємо спочатку в яйце, а потім обвалюємо в паніровці.
У сковороді розжарюємо рослинне масло й обсмажуємо рулетики до золотистого кольору. Надлишки масла прибираємо, виклавши рулети на паперові рушники.
Рулетики з шинки з сиром і часником
Інгредієнти: морква - 2-3 шт.; часник - 1-2 зубчики; плавлений сирок - 1 шт.; майонез; сіль, перець - за смаком; тонкі скибочки шинки - 8-10 шт. Приготування Моркву миємо, чистимо і натираємо на дрібній тертці. Терту моркву змішуємо з пропущеним через прес часником і майонезом, додаємо м'який плавлений сирок . Розподіляємо морквяну масу по шматочку шинки і звертаємо його в рулет. При необхідності скріплюємо рулетики зубочистками.
Рулетики з шинки з сирною начинкою
Інгредієнти: шинка (тонкі скибочки) - 8-10 шт.; лаваш - 2-3 аркуша; крем-сир - 1 упаковка; зелена цибуля - 1 пучок; сіль, перець - за смаком. Приготування Крем-сир (наприклад, «Філадельфія») змішуємо з дрібно нарізаним зеленим цибулею. Солимо і перчимо все за смаком. Лаваш змащуємо шаром сирної суміші і викладаємо поверх шматки шинки. Згортаємо рулет в тугий рулон і нарізаємо шматочками. Як доповнення до закуски за бажанням можна додати шматочки маслин, або оливок.
Як приготувати рулетики з шинкою, спаржею і сиром?
Інгредієнти: спаржа - 16-18 шт.; червоний болгарський перець - 1 шт.; твердий сир - 150 г; шинка - 8 тонких скибочок; зелену цибулю. Приготування Рецепт приготування елементарно простий. Молоду спаржу, невеликих розмірів, бланшеруем в підсоленій воді близько 3 хвилин, після чого відразу ж обдаємо стебла крижаною водою, щоб зберегти свіжість і текстуру продукту. Остиглу спаржу кладемо на лист сиру і шинки, складених один на одного, разом з тонкою смужкою болгарського перцю. Згортаємо рулет і фіксуємо його, перев'язавши зеленою цибулею.
Курячі рулетики з шинки і сиру
Це блюдо вже відходить від формату закуски і переходить у розділ гарячих страв, які також можна подати під час святкування, або в будні.
Інгредієнти: вершкове масло - 3 ст. ложки; борошно - 1/4 ст.; сіль, перець - за смаком; часник сушений - 1/2 ч. ложки; яйця - 2 шт.; хлібна паніровка - 1 ст.; куряче філе - 3-4 шт.; шинка - 200 г; сир - 200 р. Приготування Беремо три миски, в першій змішуємо сухі інгредієнти (борошно, сіль, перець, часник), у другій збиваємо
два яйця, а в третю засипаємо хлібну панірування.
Куряче філе відбиваємо до товщини близько 05 см і витираємо паперовим рушником. На кожну відбивну кладемо по шматочку сиру і шинки, звертаємо обивную в рол. Кожен курячий рол спочатку занурюємо в яйце, потім обвалюємо в борошні, отряхиваем надлишки і знову макаємо в яйце. Останній етап - обвалювання рулетів в паніровці.
Кладемо рулети на деко для випікання, змащену маслом, і ставимо готуватися в духовці 30-35 хвилин при 180 градусах.