Як приготувати відбивні з курячого філе?
Відбивні з курки – це святкове блюдо, яке чудово підходить до різних гарнірів. Страва виходить дуже незвичайним, ніжним і м'яким. Давайте дізнаємося з вами, як правильно приготувати відбивні з курячого філе.
Інгредієнти:
куряче філе – 600 г;
борошно – 100 г;
яйце – 2 шт.;
сметана – 3 ст. ложки;
гірчиця – 2 ч. ложки;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Куряче філе миємо, нарізаємо кубиками маленьких розмірів і складаємо в ємність. Солимо, перчимо м'ясо за смаком, розбиваємо яйця, додаємо трохи сметани і гірчицю. Після цього засипаємо подрібнену зелень і всипаємо борошно. Ретельно все перемішуємо, викладаємо в пакет і злегка відбиваємо фарш молотком. Далі викладаємо невелику кількість на розігріту сковороду і підрум'янюємо на розпечене масло. Готові ледачі відбивні з курячого філе подаємо з гарніром і салатом.
Інгредієнти:
філе філе – 600 г;
сир – 100 г;
натуральний йогурт – 200 г;
помідор – 2 шт.;
зелень кропу;
спеції.
Приготування
Куряче філе обполіскуємо, витираємо серветкою і ріжемо на тоненькі шари. Потім загортаємо м'ясо в плівочку і відбиваємо з двох сторін. Сир натираємо на тертці, а стиглі помідори шаткуємо кружечками. Зелень промиваємо, струшуємо і дрібно рубаємо ножем. Тепер викладаємо відбивні на деко, підсолюємо за смаком, зверху накриваємо помидорчиком і посипаємо зеленню. Рівномірно поливаємо все йогуртом і присипаємо сиром. Запікаємо страву в розігрітій духовці 20 хвилин.
Інгредієнти:
мука – 4 ст. ложки;
філе курки – 500 г;
печериці свіжі – 250 г;
яйце – 2 шт.;
майонез пісний – 4 ст. ложки;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Куряче філе обполіскуємо й обсушуємо. Потім рубаємо м'ясо дрібними кубиками, підсолюємо і перчимо за смаком. Яйця збиваємо з дрібною сіллю, кладемо нежирну сметану або майонез і поступово всипаємо просіяне борошно. Після цього, всю масу ретельно збиваємо і відставляємо в сторону.
Гриби обробляємо, обполіскуємо і відварюємо в трохи підсоленій воді. Потім злегка остуджуємо їх і нарізаємо маленькими кубиками. У готовий кляр додаємо м'ясне філе, печериці і ретельно все перемішуємо. Сковороду промазуємо рослинним маслом, розігріваємо і викладаємо відбивні ложкою, як оладки. Обсмажуємо з двох сторін.
Інгредієнти:
філе куряче – 500 г;
сир – 150 г;
спеції.
Для кляру:
яйце – 3 шт.;
мука – 4 ст. ложки;
нежирний майонез – 3 ст. ложки.
Приготування
Курячі грудки промиваємо в прохолодній воді і обсушуємо паперовими серветками. Потім нарізаємо їх на окреме філе, кладемо в пакет і акуратненько відбиваємо молотком. Після цього виймаємо шматочки, солимо за смаком і залишаємо просочуватися.
А цим часом зробимо поки кляр для відбивних з курячого філе. У невелику миску розбиваємо яйця, додаємо майонез, спеції і все гарненько перемішуємо до отримання тесту однорідної густої консистенції. Далі, беремо столову ложку і викладаємо на одну сторону відбивною приготований кляр. Сковороду добре розігріваємо з рослинним маслом і викладаємо відбивні тестом вниз. На терочке натираємо сир і щедро присипаємо їм зверху кожен курячий шматочок. Тепер наливаємо тісто і акуратно розмазуємо. Коли відбивні підрум'яняться з одного боку, перевертаємо їх на іншу і доводимо до готовності. Потім викладаємо м'ясо на тарілку і прикрашаємо свіжою зеленню.
Січені відбивні з курячого філе
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе миємо, нарізаємо кубиками маленьких розмірів і складаємо в ємність. Солимо, перчимо м'ясо за смаком, розбиваємо яйця, додаємо трохи сметани і гірчицю. Після цього засипаємо подрібнену зелень і всипаємо борошно. Ретельно все перемішуємо, викладаємо в пакет і злегка відбиваємо фарш молотком. Далі викладаємо невелику кількість на розігріту сковороду і підрум'янюємо на розпечене масло. Готові ледачі відбивні з курячого філе подаємо з гарніром і салатом.
Відбивні з курячого філе в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе обполіскуємо, витираємо серветкою і ріжемо на тоненькі шари. Потім загортаємо м'ясо в плівочку і відбиваємо з двох сторін. Сир натираємо на тертці, а стиглі помідори шаткуємо кружечками. Зелень промиваємо, струшуємо і дрібно рубаємо ножем. Тепер викладаємо відбивні на деко, підсолюємо за смаком, зверху накриваємо помидорчиком і посипаємо зеленню. Рівномірно поливаємо все йогуртом і присипаємо сиром. Запікаємо страву в розігрітій духовці 20 хвилин.
Рубані відбивні з курячого філе з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе обполіскуємо й обсушуємо. Потім рубаємо м'ясо дрібними кубиками, підсолюємо і перчимо за смаком. Яйця збиваємо з дрібною сіллю, кладемо нежирну сметану або майонез і поступово всипаємо просіяне борошно. Після цього, всю масу ретельно збиваємо і відставляємо в сторону.
Гриби обробляємо, обполіскуємо і відварюємо в трохи підсоленій воді. Потім злегка остуджуємо їх і нарізаємо маленькими кубиками. У готовий кляр додаємо м'ясне філе, печериці і ретельно все перемішуємо. Сковороду промазуємо рослинним маслом, розігріваємо і викладаємо відбивні ложкою, як оладки. Обсмажуємо з двох сторін.
Відбивні з курячого філе з сиром
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Курячі грудки промиваємо в прохолодній воді і обсушуємо паперовими серветками. Потім нарізаємо їх на окреме філе, кладемо в пакет і акуратненько відбиваємо молотком. Після цього виймаємо шматочки, солимо за смаком і залишаємо просочуватися.
А цим часом зробимо поки кляр для відбивних з курячого філе. У невелику миску розбиваємо яйця, додаємо майонез, спеції і все гарненько перемішуємо до отримання тесту однорідної густої консистенції. Далі, беремо столову ложку і викладаємо на одну сторону відбивною приготований кляр. Сковороду добре розігріваємо з рослинним маслом і викладаємо відбивні тестом вниз. На терочке натираємо сир і щедро присипаємо їм зверху кожен курячий шматочок. Тепер наливаємо тісто і акуратно розмазуємо. Коли відбивні підрум'яняться з одного боку, перевертаємо їх на іншу і доводимо до готовності. Потім викладаємо м'ясо на тарілку і прикрашаємо свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як смажити відбивні?
Не кожна господиня може похвалитися вмінням приготувати по-справжньому смачну відбивну. У цій справі потрібно враховувати деякі нюанси, щоб готове
Курячі відбивні з помідорами і сиром
Сьогодні пропонуємо вам рецепт приготування курячих відбивних з помідорами і сиром в духовці. Божественний смак ніжного курячого м'яса з вершковими
Курячі відбивні в клярі
Куряче м'ясо - одне з найбільш простих у приготуванні. А скільки смачних страв може вийти з цього недорогого інгредієнта?! Салати, супи, запіканки,
Курячі відбивні - рецепт
Новий рік - час феєрверків, подарунків, шампанського, мандарин і кулінарних шедеврів. Чого тільки не буває на новорічному столі! Пропонуємо вам
Відбивні в духовці з сиром
Відбивні - смачне і улюблене багатьма блюдо. А якщо ще додати сир, то вийде ще оригінальніше і смачніше. Що ж, давайте вивчимо цікаві рецепти
Відбивні з помідорами
Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що