» » Курячі відбивні з помідорами і сиром

Курячі відбивні з помідорами і сиром

Курячі відбивні з помідорами і сиром
М'ясо курки є доступним, дієтичним і просто смачним продуктом. Воно використовується як у повсякденному меню, так і для приготування страв для святкового столу. Його з успіхом додають у салати, варять, тушкують і смажать.
Ми сьогодні розглянемо рецепти приготування смачної курячою відбивною з помідорами і сиром. Це блюдо готується в духовці досить легко і швидко, а результат вражає. Куряче м'ясо в відбивною з помідорами і сиром стає дуже соковитим і ніжним за рахунок соку томатів, а сир додає пікантного смаку. Подавати такі відбивні можна з абсолютно будь-яким гарніром на ваш розсуд і смак.

Рецепт курячих відбивних, запечених з сиром і помідорами


Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 4 шт.;

  • помідори – 2 шт.;

  • сир – 190 г;

  • майонез – 140 г;

  • суміш мелених перців;

  • сіль;

  • рубана зелень кропу.


  • Приготування
    Кожне філе курячої грудки обертаємо плівкою і відбиваємо. Потім його солимо, перчимо, викладаємо нарізані кружечками помідори, присипаємо кропом, щедро змащуємо майонезом, присипаємо, пропущеним через середню або велику тертку, сиром і відправляємо деко з відбивними в духовку, розігріту до температури 200 градусів, на п'ятнадцяти хвилин. Подаємо до столу переважно в гарячому або теплому вигляді.

    Курячі відбивні з помідорами грибами і сиром


    Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 4 шт.;

  • свіжі помідори – 1-2 шт.;

  • сир – 250 г;

  • гриби (печериці або гливи) – 500 г;

  • перець болгарський – 90 г;

  • цибуля ріпчаста – 150 г;

  • майонез – 175 г;

  • рослинна олія;

  • суміш мелених перців;

  • соєвий соус;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Філе курячої грудки промиваємо, обсушуємо, ріжемо при необхідності на шматки і, обернувши плівкою, відбиваємо. Поливаємо соєвим соусом і залишаємо на двадцять хвилин. Тим часом обсмажуємо на сковороді нарізаний
    Курячі відбивні з помідорами і сиром
    півкільцями цибулю і гриби до напівготовності. Нарізаємо помідори кружечками, перець невеликою соломкою, сир натираємо на тертці. Промариновані відбивні злегка обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом і перекладаємо на деко. Зверху перчимо, поливаємо майонезом, потім розподіляємо обсмажені гриби, кружечки помідор і солодкий перець. Тепер відправляємо деко в духовку, розігріту до 200 градусів на тридцять хвилин. За десять хвилин до кінця приготування щедро присипаємо сиром і збільшуємо температуру до максимуму.
    Подаємо духмяні смачні відбивні, присипавши нарубаної свіжої зеленню.
    Додав: admin | 21-06-2015, 12:05
    Переглядів: 2965