Курячі відбивні з помідорами і сиром
М'ясо курки є доступним, дієтичним і просто смачним продуктом. Воно використовується як у повсякденному меню, так і для приготування страв для святкового столу. Його з успіхом додають у салати, варять, тушкують і смажать.
Ми сьогодні розглянемо рецепти приготування смачної курячою відбивною з помідорами і сиром. Це блюдо готується в духовці досить легко і швидко, а результат вражає. Куряче м'ясо в відбивною з помідорами і сиром стає дуже соковитим і ніжним за рахунок соку томатів, а сир додає пікантного смаку. Подавати такі відбивні можна з абсолютно будь-яким гарніром на ваш розсуд і смак.
Інгредієнти:
філе курячої грудки – 4 шт.;
помідори – 2 шт.;
сир – 190 г;
майонез – 140 г;
суміш мелених перців;
сіль;
рубана зелень кропу.
Приготування
Кожне філе курячої грудки обертаємо плівкою і відбиваємо. Потім його солимо, перчимо, викладаємо нарізані кружечками помідори, присипаємо кропом, щедро змащуємо майонезом, присипаємо, пропущеним через середню або велику тертку, сиром і відправляємо деко з відбивними в духовку, розігріту до температури 200 градусів, на п'ятнадцяти хвилин. Подаємо до столу переважно в гарячому або теплому вигляді.
Інгредієнти:
філе курячої грудки – 4 шт.;
свіжі помідори – 1-2 шт.;
сир – 250 г;
гриби (печериці або гливи) – 500 г;
перець болгарський – 90 г;
цибуля ріпчаста – 150 г;
майонез – 175 г;
рослинна олія;
суміш мелених перців;
соєвий соус;
свіжа зелень.
Приготування
Філе курячої грудки промиваємо, обсушуємо, ріжемо при необхідності на шматки і, обернувши плівкою, відбиваємо. Поливаємо соєвим соусом і залишаємо на двадцять хвилин. Тим часом обсмажуємо на сковороді нарізаний півкільцями цибулю і гриби до напівготовності. Нарізаємо помідори кружечками, перець невеликою соломкою, сир натираємо на тертці. Промариновані відбивні злегка обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом і перекладаємо на деко. Зверху перчимо, поливаємо майонезом, потім розподіляємо обсмажені гриби, кружечки помідор і солодкий перець. Тепер відправляємо деко в духовку, розігріту до 200 градусів на тридцять хвилин. За десять хвилин до кінця приготування щедро присипаємо сиром і збільшуємо температуру до максимуму.
Подаємо духмяні смачні відбивні, присипавши нарубаної свіжої зеленню.
Ми сьогодні розглянемо рецепти приготування смачної курячою відбивною з помідорами і сиром. Це блюдо готується в духовці досить легко і швидко, а результат вражає. Куряче м'ясо в відбивною з помідорами і сиром стає дуже соковитим і ніжним за рахунок соку томатів, а сир додає пікантного смаку. Подавати такі відбивні можна з абсолютно будь-яким гарніром на ваш розсуд і смак.
Рецепт курячих відбивних, запечених з сиром і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Кожне філе курячої грудки обертаємо плівкою і відбиваємо. Потім його солимо, перчимо, викладаємо нарізані кружечками помідори, присипаємо кропом, щедро змащуємо майонезом, присипаємо, пропущеним через середню або велику тертку, сиром і відправляємо деко з відбивними в духовку, розігріту до температури 200 градусів, на п'ятнадцяти хвилин. Подаємо до столу переважно в гарячому або теплому вигляді.
Курячі відбивні з помідорами грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Філе курячої грудки промиваємо, обсушуємо, ріжемо при необхідності на шматки і, обернувши плівкою, відбиваємо. Поливаємо соєвим соусом і залишаємо на двадцять хвилин. Тим часом обсмажуємо на сковороді нарізаний півкільцями цибулю і гриби до напівготовності. Нарізаємо помідори кружечками, перець невеликою соломкою, сир натираємо на тертці. Промариновані відбивні злегка обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом і перекладаємо на деко. Зверху перчимо, поливаємо майонезом, потім розподіляємо обсмажені гриби, кружечки помідор і солодкий перець. Тепер відправляємо деко в духовку, розігріту до 200 градусів на тридцять хвилин. За десять хвилин до кінця приготування щедро присипаємо сиром і збільшуємо температуру до максимуму.
Подаємо духмяні смачні відбивні, присипавши нарубаної свіжої зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Запечене куряче філе з помідорами - рецепти
Куряче м'ясо, особливо філе, є корисним і дієтичним. І сьогодні ми розповімо про те, як його запекти і згасити з помідорами - вийде просто,
М'ясо по-французьки з свинини
Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте
Курячі відбивні - рецепт
Новий рік - час феєрверків, подарунків, шампанського, мандарин і кулінарних шедеврів. Чого тільки не буває на новорічному столі! Пропонуємо вам
Куряча грудка з помідорами
Куряча грудка з помідорами - чудове блюдо для повсякденного меню, а також святкового столу. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів, як її посмажити,
Відбивні в духовці з сиром
Відбивні - смачне і улюблене багатьма блюдо. А якщо ще додати сир, то вийде ще оригінальніше і смачніше. Що ж, давайте вивчимо цікаві рецепти
Відбивні з помідорами
Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що