Суп з плавлених сирків
Суп з плавлених сирків виходить неймовірно ніжним, легким, приємним вершковим смаком і чудовим ароматом. Таке блюдо прекрасно підійде для обіду і для розвантажувального легкого вечері. Пропонуємо вам кілька варіантів приготування смачного супу з плавленими сирками.
Інгредієнти:
плавлені сирки – 2 шт.;
копчений окорочок – 1 шт.;
картопля – 3 шт.;
морква – 1 шт.;
спеції;
олія рослинна;
цибулина – 1 шт.
Приготування
Отже, картоплю чистимо від шкірки, подрібнюємо невеликими кубиками, кладемо в каструлю з водою і відварюємо. Морква обробляємо, натираємо тонко на тертці і пасеруємо на рослинній олії на сковороді. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і додаємо до моркви. Потім готову обжарку перекладаємо в суп. Куряче м'ясо знімаємо з кістки, рубаємо дрібними шматочками і кидаємо в каструлю. Плавлені сирки дістаємо з морозильної камери, видаляємо упаковку, натираємо їх на крупній тертці і додаємо у наше блюдо тоді, коли воно практично готове. Все ретельно перемішуємо, заправляємо спеціями за смаком і подаємо курячий суп з плавленими сирками разом з сухариками, розлив по порційних тарілках.
Інгредієнти:
філе куряче – 250 г;
печериці – 300 г;
морква – 1 шт.;
картопля – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
плавлений сирок – 2 шт.;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
зелень;
вода – 2 л;
спеції.
Приготування
Каструлю наповнюємо водою і ставимо на вогонь. Цим часом чистимо картоплю і рубаємо її кубиками. Далі у киплячу воду кидаємо сіль, перець і лавровий листок. Потім додаємо картоплю, накриваємо кришкою і варимо на слабенькому вогні. Куряче філе обробляємо, нарізаємо маленькими шматочками і обсмажуємо на розігрітій сковороді в рослинному маслечко, до легкої золотистої скоринки. Поле цього перекладаємо м'ясо в каструлю. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а моркву натираємо на терочке. Тепер викладаємо овочі в сковороду і пасеруємо, помішуючи, до прозорого стану. Печериці промиваємо, обробляємо, нарізаємо тонкими пластинами і злегка припускаємо на окремій сковороді. Після цього додаємо готову овочеву обжарку в суп і продовжуємо варити при закритій кришці. Плавлені сирки подрібнюємо кубиками і кидаємо в суп вже в самому кінці приготування страви. Як тільки вони повністю розчиняться, посипаємо все зеленню, приправляємо спеціями за смаком, кип'ятимо і знімаємо з вогню. Подаємо овочевий суп з плавленими сирками тільки в гарячому вигляді з бутербродами з сиром.
Інгредієнти:
вода – 12 л;
картопля – 4 шт.;
заморожені очищені креветки – 250 г;
великі креветки – 3 шт.;
куркума – щіпка;
спеції;
сир твердих сортів – 30 г;
плавлений сирок – 2 шт.;
свіжий кріп.
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо великими шматочками, кладемо в каструлю, заливаємо водою і, підсолюємо, відварюємо. Потім, за допомогою блендера, перетворюємо його в однорідне пюре. В отриману суміш додаємо очищені розморожені креветки і доводимо до кипіння. Цим часом натираємо на крупній терочке плавлені сирки і додаємо їх в суп. Все добре перемішуємо і варимо на середньому вогні до повного розчинення. Приправляємо страву за смаком спеціями, посипаємо зеленню кропу, кип'ятимо, накриваємо кришкою, знімаємо з вогню і настоюють 10 хвилин. За цей час окремо відварюємо великі креветки, а потім розливаємо сирний суп з плавлених сирків по тарілках, прикрашаємо кожну порцію морепродуктів і посипаємо тертим твердим сиром.
Рецепт супу з плавлених сирків
Інгредієнти:
Приготування
Отже, картоплю чистимо від шкірки, подрібнюємо невеликими кубиками, кладемо в каструлю з водою і відварюємо. Морква обробляємо, натираємо тонко на тертці і пасеруємо на рослинній олії на сковороді. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і додаємо до моркви. Потім готову обжарку перекладаємо в суп. Куряче м'ясо знімаємо з кістки, рубаємо дрібними шматочками і кидаємо в каструлю. Плавлені сирки дістаємо з морозильної камери, видаляємо упаковку, натираємо їх на крупній тертці і додаємо у наше блюдо тоді, коли воно практично готове. Все ретельно перемішуємо, заправляємо спеціями за смаком і подаємо курячий суп з плавленими сирками разом з сухариками, розлив по порційних тарілках.
Грибний суп з плавленими сирками
Інгредієнти:
Приготування
Каструлю наповнюємо водою і ставимо на вогонь. Цим часом чистимо картоплю і рубаємо її кубиками. Далі у киплячу воду кидаємо сіль, перець і лавровий листок. Потім додаємо картоплю, накриваємо кришкою і варимо на слабенькому вогні. Куряче філе обробляємо, нарізаємо маленькими шматочками і обсмажуємо на розігрітій сковороді в рослинному маслечко, до легкої золотистої скоринки. Поле цього перекладаємо м'ясо в каструлю. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а моркву натираємо на терочке. Тепер викладаємо овочі в сковороду і пасеруємо, помішуючи, до прозорого стану. Печериці промиваємо, обробляємо, нарізаємо тонкими пластинами і злегка припускаємо на окремій сковороді. Після цього додаємо готову овочеву обжарку в суп і продовжуємо варити при закритій кришці. Плавлені сирки подрібнюємо кубиками і кидаємо в суп вже в самому кінці приготування страви. Як тільки вони повністю розчиняться, посипаємо все зеленню, приправляємо спеціями за смаком, кип'ятимо і знімаємо з вогню. Подаємо овочевий суп з плавленими сирками тільки в гарячому вигляді з бутербродами з сиром.
Крем-суп з плавлених сирків з креветками
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо великими шматочками, кладемо в каструлю, заливаємо водою і, підсолюємо, відварюємо. Потім, за допомогою блендера, перетворюємо його в однорідне пюре. В отриману суміш додаємо очищені розморожені креветки і доводимо до кипіння. Цим часом натираємо на крупній терочке плавлені сирки і додаємо їх в суп. Все добре перемішуємо і варимо на середньому вогні до повного розчинення. Приправляємо страву за смаком спеціями, посипаємо зеленню кропу, кип'ятимо, накриваємо кришкою, знімаємо з вогню і настоюють 10 хвилин. За цей час окремо відварюємо великі креветки, а потім розливаємо сирний суп з плавлених сирків по тарілках, прикрашаємо кожну порцію морепродуктів і посипаємо тертим твердим сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирний суп з креветками
Ароматний і ніжний сирний суп з креветками — прекрасний варіант першого страви для сімейного обіду. Шовковистий і м'який смак сиру вдало гармонує з
Сирний суп-пюре
У багатьох кухнях світу сирний суп-пюре займає почесне місце. Його можна готувати з різноманітними інгредієнтами, все залежить від вашої фантазії. Ми
Сирний суп з ковбасою
Всі ми з вами звикли до традиційних гарячих супів, таким як борщ, щі, гороховий супчик. Але сьогодні ми хочемо запропонувати вам рецепт
Грибний суп з печериць - рецепт
Грибні супи - дуже корисні для нашого харчування, особливо для тих, хто дотримується дієти або тримає піст. У нашій статті ми розберемо кілька
Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо
Рецепти з плавленими сирками
Плавлені сирки найчастіше використовуються у приготуванні різноманітних закусок. Але не варто забувати, що з них можна приготувати і інші чудові