Сирний суп з креветками
Сирний суп з креветками – це пікантне гаряче блюдо, яке неодмінно підкорить вас і всю родину своєю чудовою ніжністю, казковим ароматом і швидкістю приготування. Така страва припаде до смаку навіть самим вибагливим гурманам!
Інгредієнти:
сир – 150 г;
креветки – 100 г;
вершки – 200 мл;
овочевий бульйон – 500 мл;
борошно – 50 р;
свіжий кріп – за смаком;
спеції.
Приготування
Креветки промиваємо, заливаємо чистою водою і відварюємо рівно 3 хвилини, підсолюємо за смаком. Потім морепродукти охолодити, очистити від панцира і складаємо в пиалку. Тепер беремо глибокий сотейник, висипаємо трохи борошна і підрум'янюємо її, поступово вливаючи, тоненькою цівкою, бульйон. Ретельно все перемішуємо, щоб не утворилися грудочки. Після цього додаємо подрібнений на тертці сир, приправляємо блюдо спеціями і готуємо хвилин 5 при закритій кришці. Після закінчення часу, розливаємо гарячий сирний суп з креветками по тарілках, додаємо вершки, і кожну порцію прикрашаємо креветками і зеленню кропу.
Інгредієнти:
креветки – 10 шт.;
морква – 1 шт.;
картопля – 3 шт.;
плавлений сир – 200 г;
свіжі білі гриби – 150 г;
вода фільтрована;
спеції.
Приготування
Цибулину і моркву чистимо, дрібно шаткуємо і пасеруємо в мультиварці, вибравши режим «Випічка» хвилин 20. Цим часом обробляємо гриби і обполіскуємо їх разом з креветками під струменем води. Картопля очищаємо від шкірки, розрізаємо кубиками. У чашу з овочами додаємо білі гриби, креветки і картоплю. Заливаємо все вміст каструлі фільтрованої водою до бажаної густоти. Кидаємо порізаний кубиками плавлений сирок, підсолюємо і приправляємо спеціями за смаком. Вибираємо на приладі режим «Гасіння» і заводимо таймер на 1 годину. Перед подачею, сирний суп з креветками та грибами прикрашаємо свіжою зеленню і посипаємо сухарями.
Інгредієнти:
вода фільтрована – 12 л;
заморожені креветки – 250 г;
спеції;
плавлений сирок – 180 г;
спеції;
королівські креветки – 3 шт.;
картопля – 4 шт.;
сир – 30 г;
свіжий кріп – 05 пучка.
Приготування
Картопля очищаємо, промиваємо та нарізаємо великими шматочками. Потім складаємо в каструлю, заливаємо фільтрованою водою і відварюємо до м'якого стану, посоливши за смаком. Після цього перекладаємо його в чашу блендера і збиваємо в однорідну овочеве пюре. Тепер знову кладемо мас в той же бульйон, додаємо очищені креветки, перемішуємо і доводимо до кипіння. На великій тертці натираємо плавлені сирки, висипаємо в суп, перемішуємо і варимо хвилин 8 до їх повного розчинення. В самому кінці приправляємо блюдо спеціями, кидаємо подрібнений кріп, кип'ятимо і знімаємо з вогню. Даємо супчику настоятися 10 хвилин, закривши його кришкою, а цим часом відварюємо великі королівські креветки. Розливаємо гаряче блюдо з порційним невеликим тарілках, прикрашаємо морепродуктів і присипаємо сиром.
Інгредієнти:
картопля – 400 г;
плавлений сирок – 400 г;
очищені креветки – 400 г;
сушена петрушка – 2 ч. ложки;
спеції;
морква – 250 р.
Приготування
Плавлений сир розгортаємо з упаковки і розтоплюємо в підсоленій киплячій воді. Картоплю чистимо, подрібнюємо кубиками і відправляємо туди ж варитися хвилин на 10. Морква обробляємо, натираємо на маленькій терочке і пасеруємо 3 хвилини в розігрітому маслі до м'якого стану. Додаємо обжарку в каструлю з супом, кидаємо очищені креветки, пробуємо на сіль і доводимо до кипіння. Перед подачею на стіл прикрашаємо блюдо свіжою зеленню.
Рецепт сирного супу з креветками
Інгредієнти:
Приготування
Креветки промиваємо, заливаємо чистою водою і відварюємо рівно 3 хвилини, підсолюємо за смаком. Потім морепродукти охолодити, очистити від панцира і складаємо в пиалку. Тепер беремо глибокий сотейник, висипаємо трохи борошна і підрум'янюємо її, поступово вливаючи, тоненькою цівкою, бульйон. Ретельно все перемішуємо, щоб не утворилися грудочки. Після цього додаємо подрібнений на тертці сир, приправляємо блюдо спеціями і готуємо хвилин 5 при закритій кришці. Після закінчення часу, розливаємо гарячий сирний суп з креветками по тарілках, додаємо вершки, і кожну порцію прикрашаємо креветками і зеленню кропу.
Сирний суп з креветками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину і моркву чистимо, дрібно шаткуємо і пасеруємо в мультиварці, вибравши режим «Випічка» хвилин 20. Цим часом обробляємо гриби і обполіскуємо їх разом з креветками під струменем води. Картопля очищаємо від шкірки, розрізаємо кубиками. У чашу з овочами додаємо білі гриби, креветки і картоплю. Заливаємо все вміст каструлі фільтрованої водою до бажаної густоти. Кидаємо порізаний кубиками плавлений сирок, підсолюємо і приправляємо спеціями за смаком. Вибираємо на приладі режим «Гасіння» і заводимо таймер на 1 годину. Перед подачею, сирний суп з креветками та грибами прикрашаємо свіжою зеленню і посипаємо сухарями.
Сирний крем-суп з креветками
Інгредієнти:
Приготування
Картопля очищаємо, промиваємо та нарізаємо великими шматочками. Потім складаємо в каструлю, заливаємо фільтрованою водою і відварюємо до м'якого стану, посоливши за смаком. Після цього перекладаємо його в чашу блендера і збиваємо в однорідну овочеве пюре. Тепер знову кладемо мас в той же бульйон, додаємо очищені креветки, перемішуємо і доводимо до кипіння. На великій тертці натираємо плавлені сирки, висипаємо в суп, перемішуємо і варимо хвилин 8 до їх повного розчинення. В самому кінці приправляємо блюдо спеціями, кидаємо подрібнений кріп, кип'ятимо і знімаємо з вогню. Даємо супчику настоятися 10 хвилин, закривши його кришкою, а цим часом відварюємо великі королівські креветки. Розливаємо гаряче блюдо з порційним невеликим тарілках, прикрашаємо морепродуктів і присипаємо сиром.
Сирний суп з креветками
Інгредієнти:
Приготування
Плавлений сир розгортаємо з упаковки і розтоплюємо в підсоленій киплячій воді. Картоплю чистимо, подрібнюємо кубиками і відправляємо туди ж варитися хвилин на 10. Морква обробляємо, натираємо на маленькій терочке і пасеруємо 3 хвилини в розігрітому маслі до м'якого стану. Додаємо обжарку в каструлю з супом, кидаємо очищені креветки, пробуємо на сіль і доводимо до кипіння. Перед подачею на стіл прикрашаємо блюдо свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з плавлених сирків
Іноді необхідно додавати нові страви в раціон, щоб освіжити і урізноманітнити щоденне меню. Але як урізноманітнити звичні перші страви? Наприклад,
Суп-пюре з креветками
Для повноцінного харчування в нашому раціоні завжди повинні бути перші гарячі страви. Різновидів подібних страв досить багато в кулінарії, як
Сирний суп-пюре
У багатьох кухнях світу сирний суп-пюре займає почесне місце. Його можна готувати з різноманітними інгредієнтами, все залежить від вашої фантазії. Ми
Рисовий суп з креветками
Якщо ви в черговий раз ламаєте голову над тим,що приготувати на обід, зверніть увагу на цікавий рецепт рисового супу з креветками. Такий суп виходить
Морський салат з креветками
Ще один рецепт в скарбничку салатів з морепродуктів салат з креветками. Креветки поєднуються з широким різноманіттям продуктів, а від того рецептів
Закуски з креветками
Закуски з креветками - відмінне рішення для фуршетного і святкового стола. Приготувати їх не складе особливої праці, а ваші домашні та гості