» » Сирний суп з креветками

Сирний суп з креветками

Сирний суп з креветками
Сирний суп з креветками – це пікантне гаряче блюдо, яке неодмінно підкорить вас і всю родину своєю чудовою ніжністю, казковим ароматом і швидкістю приготування. Така страва припаде до смаку навіть самим вибагливим гурманам!

Рецепт сирного супу з креветками


Інгредієнти:

  • сир – 150 г;

  • креветки – 100 г;

  • вершки – 200 мл;

  • овочевий бульйон – 500 мл;

  • борошно – 50 р;

  • свіжий кріп – за смаком;

  • спеції.


  • Приготування
    Креветки промиваємо, заливаємо чистою водою і відварюємо рівно 3 хвилини, підсолюємо за смаком. Потім морепродукти охолодити, очистити від панцира і складаємо в пиалку. Тепер беремо глибокий сотейник, висипаємо трохи борошна і підрум'янюємо її, поступово вливаючи, тоненькою цівкою, бульйон. Ретельно все перемішуємо, щоб не утворилися грудочки. Після цього додаємо подрібнений на тертці сир, приправляємо блюдо спеціями і готуємо хвилин 5 при закритій кришці. Після закінчення часу, розливаємо гарячий сирний суп з креветками по тарілках, додаємо вершки, і кожну порцію прикрашаємо креветками і зеленню кропу.

    Сирний суп з креветками в мультиварці


    Інгредієнти:

  • креветки – 10 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • картопля – 3 шт.;

  • плавлений сир – 200 г;

  • свіжі білі гриби – 150 г;

  • вода фільтрована;

  • спеції.


  • Приготування
    Цибулину і моркву чистимо, дрібно шаткуємо і пасеруємо в мультиварці, вибравши режим «Випічка» хвилин 20. Цим часом обробляємо гриби і обполіскуємо їх разом з креветками під струменем води. Картопля очищаємо від шкірки, розрізаємо кубиками. У чашу з овочами додаємо білі гриби, креветки і картоплю. Заливаємо все вміст каструлі фільтрованої водою до бажаної густоти. Кидаємо порізаний кубиками плавлений сирок, підсолюємо і приправляємо спеціями за смаком. Вибираємо на приладі режим «Гасіння» і заводимо таймер на 1 годину. Перед подачею, сирний суп з креветками та грибами прикрашаємо свіжою зеленню і посипаємо сухарями.

    Сирний крем-суп з креветками


    Інгредієнти:

  • вода фільтрована – 12 л;

  • заморожені креветки – 250 г;

  • спеції;

  • плавлений сирок – 180 г;

  • спеції;

  • королівські креветки – 3 шт.;

  • картопля – 4 шт.;

  • сир – 30 г;

  • свіжий кріп – 05 пучка.


  • Приготування
    Картопля очищаємо, промиваємо та нарізаємо великими шматочками. Потім складаємо в каструлю, заливаємо фільтрованою водою і відварюємо до м'якого стану, посоливши за смаком. Після цього перекладаємо його в чашу блендера і збиваємо в однорідну овочеве пюре. Тепер знову кладемо мас в той же бульйон, додаємо очищені креветки, перемішуємо і доводимо до кипіння. На великій тертці натираємо плавлені сирки, висипаємо в суп, перемішуємо і варимо хвилин 8 до їх повного розчинення. В самому кінці приправляємо блюдо спеціями, кидаємо подрібнений кріп, кип'ятимо і знімаємо з вогню. Даємо супчику настоятися 10 хвилин, закривши його кришкою, а цим часом відварюємо великі королівські креветки. Розливаємо гаряче блюдо з порційним невеликим тарілках, прикрашаємо морепродуктів і присипаємо сиром.

    Сирний суп з креветками


    Інгредієнти:

  • картопля – 400 г;

  • плавлений сирок – 400 г;

  • очищені креветки – 400 г;

  • сушена петрушка – 2 ч. ложки;
  • Сирний суп з креветками

  • спеції;

  • морква – 250 р.


  • Приготування
    Плавлений сир розгортаємо з упаковки і розтоплюємо в підсоленій киплячій воді. Картоплю чистимо, подрібнюємо кубиками і відправляємо туди ж варитися хвилин на 10. Морква обробляємо, натираємо на маленькій терочке і пасеруємо 3 хвилини в розігрітому маслі до м'якого стану. Додаємо обжарку в каструлю з супом, кидаємо очищені креветки, пробуємо на сіль і доводимо до кипіння. Перед подачею на стіл прикрашаємо блюдо свіжою зеленню.
    Додав: admin | 21-06-2015, 15:28
    Переглядів: 544