Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рисовий суп з креветками

Рисовий суп з креветками

26-03-2015, 10:13
596
Рисовий суп з креветками
Рисовий суп з креветками - смачна вишукана гаряче блюдо, яке не відніме у вас багато часу, а його неймовірний смак і чудовий аромат не залишать байдужими нікого! Давайте дізнаємося з вами, як приготувати рисовий суп з креветками і смачно нагодувати всю сім'ю.

Рецепт рисового супу з креветками


Інгредієнти:

  • креветки - 500 г;

  • селера - за бажанням;

  • часник - 2 зубчики;

  • цибулина - 2 шт.;

  • спеції;

  • морква - 1 шт.;

  • лимон - 1 скибочка;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • рис;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Креветки очистити від панцира і запікаємо в духовій шафі, розігрітою до 200°С, хвилин 15-20. Після цього відварюємо їх протягом півгодини. Цибуля, часник чистимо і нарізаємо разом з коренем селери невеликими кубиками. Моркву натираємо на крупній тертці і пасеруємо всі овочі в невеликій кількості рослинного масла, щоб вони підрум'янилися. Кидаємо в бульйон рис, додаємо овочеву обжарку і спеції. Коли крупа буде готова, викладаємо креветки і відварюємо до готовності. Після цього вимикаємо вогонь, кладемо в суп дольку лимона і даємо йому настоятися.

    Рисовий суп з креветками


    Інгредієнти:

  • креветки - 500 г;

  • осетер - 1 кг;

  • рис - 150 г;

  • цибулина - 2 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Рибу обробити, розрізаємо на частини, складаємо в каструлю, додаємо очищену цілу цибулину, заливаємо водою і варимо до тих пір, поки осетер не стане м'яким. Після цього рибу і цибулю виймаємо, а бульйон гарненько проціджуємо. З осетрини видаляємо кістки, м'якоть розбираємо на невеликі шматочки. Креветки чистимо, відварюємо їх в рибному бульйоні хвилин 20. Після цього, креветки виймаємо, кладемо промитий рис, підсолюємо за смаком крупу і варимо до готовності. Додаємо осетрину, морепродукти, кип'ятимо 5 хвилин, додаємо рубану зелень і знімаємо з вогню.

    Рисовий суп з креветками і мідіями


    Інгредієнти:

  • рис - 150 г;

  • цибулина - 2 шт.;

  • масло вершкове - 2 ст. ложки;

  • кріп - за смаком;

  • часник - 1 зубчик;

  • рибний бульйон - 1 л;

  • спеції;

  • мідії - 1 кг;
  • Рисовий суп з креветками

  • креветки - 250 р.


  • Приготування
    Цибулю і часник чистимо, дрібненько рубаємо і пасеруємо в маслечко. Потім додаємо подрібнений кріп і трохи протушиваем. Після цього кладемо промитий рис і готуємо ще 2-3 хвилини. Гострий перчик обробляємо, шаткуємо кільцями, додаємо разом з бульйоном, сіллю і прянощами до рису, накриваємо все кришкою і варимо близько 20 хвилин. Креветки чистимо від панцира, а солодкий перчик нарізаємо кубиками. Мідії обробляємо, варимо 3 хвилини в підсоленій воді і відкидаємо швиденько на друшляк. Тепер кладемо в суп морепродукти і трохи підігріваємо. Приправляємо блюдо спеціями і розливаємо по тарілках.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Спагетті з креветками
    Спагетті з креветками
    Якщо ви хочете приготувати вишукану вечерю в середземноморському стилі - зупиніть свій вибір на спагетті з креветками. Така вечеря буде не тільки
    Суп з мідіями
    Суп з мідіями
    Якщо під час подорожі на море вам пощастило зловити свіжий мідій - не втрачайте шанс приготувати приголомшливих суп на їх основі. Любителі
    Рисовий суп з яйцем - рецепт
    Рисовий суп з яйцем - рецепт
    Напевно кожен з вас має у своїй скарбничці рецепт рисового супу. Ми пропонуємо вам спробувати новий варіант такого супу - з вареним яйцем. При чому
    Морський салат з креветками
    Морський салат з креветками
    Ще один рецепт в скарбничку салатів з морепродуктів салат з креветками. Креветки поєднуються з широким різноманіттям продуктів, а від того рецептів
    Плов з креветками
    Плов з креветками
    Якщо ви любите морепродукти, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. Давайте розберемося, як приготувати плов з креветками - вишукане й делікатесне
    Різотто з мідіями
    Різотто з мідіями
    Різотто - смачне блюдо італійської кухні, яку готують в глибокій сковороді з грубозернистого рису. А доповненням до нього можуть виступати м'ясо,