Суп з мідіями
Так хочеться іноді зварити на обід щось незвичайне, делікатесне і смачне, щоб порадувати себе і своїх близьких. Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів приготування супу з мідіями, який неодмінно сподобаються всім без винятку.
Інгредієнти:
мідії - 100 г;
цибуля ріпчаста - 05 шт.;
вершкове масло - 20 г;
сіль, спеції - за смаком;
рибний бульйон - 400 мл;
локшина - 50 р.
Приготування
Мідії промиваємо і обсмажуємо з дрібно нашаткованою цибулею і корінням на вершковому маслі. Відварюємо локшину протягом 3-х хвилин в злегка підсоленій воді, відкидаємо на сито і добре промиваємо. Потім кладемо в киплячий бульйон мідії з цибулею і локшину, закриваємо кришкою і варимо на слабкому вогні протягом 20 хвилин до готовності. При подачі на стіл розливаємо суп по тарілках і посипаємо дрібно посіченою свіжої зеленню.
Любителі сиру напевно оцінять рецепт сирного супу з морепродуктів : креветками і мідіями.
Інгредієнти:
картопля - 3 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сушений часник - за смаком;
морква - 1 шт.;
сир плавлений - 3 шт.;
мідії - 200 г;
королівські креветки - 150 г;
часникові сухарики - 150 р.
Приготування
Для приготування сирного супу з мідіями, картоплю, цибулю та моркву очищаємо і відварюємо в злегка підсоленій воді. Потім відливаємо півсклянки отриманого овочевого бульйону, а решту подрібнюємо в пюре за допомогою блендера. Плавлені сирки нарізаємо дрібними кубиками і розчиняємо в відлитому овочевому бульйоні, ретельно перемішуємо і вливаємо отриману сирну масу тонкою цівкою в суп. Закриваємо каструлю кришкою і варимо ще хвилин 5-7 додавши в блюдо трохи сушеного часнику за смаком. Заздалегідь зварені окремо мідії і креветки розкладаємо по тарілках, наливаємо суп і додаємо сухарики. Ось і все, суп з креветками і мідіями готовий, можна кликати всіх до столу.
Також спробуйте використовувати мідії для приготування томатного супу з морепродуктів , вийде дуже смачно. Приємного вам апетиту!
Суп з мідіями і локшиною
Інгредієнти:
Приготування
Мідії промиваємо і обсмажуємо з дрібно нашаткованою цибулею і корінням на вершковому маслі. Відварюємо локшину протягом 3-х хвилин в злегка підсоленій воді, відкидаємо на сито і добре промиваємо. Потім кладемо в киплячий бульйон мідії з цибулею і локшину, закриваємо кришкою і варимо на слабкому вогні протягом 20 хвилин до готовності. При подачі на стіл розливаємо суп по тарілках і посипаємо дрібно посіченою свіжої зеленню.
Суп з мідіями і сиром
Любителі сиру напевно оцінять рецепт сирного супу з морепродуктів : креветками і мідіями.
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування сирного супу з мідіями, картоплю, цибулю та моркву очищаємо і відварюємо в злегка підсоленій воді. Потім відливаємо півсклянки отриманого овочевого бульйону, а решту подрібнюємо в пюре за допомогою блендера. Плавлені сирки нарізаємо дрібними кубиками і розчиняємо в відлитому овочевому бульйоні, ретельно перемішуємо і вливаємо отриману сирну масу тонкою цівкою в суп. Закриваємо каструлю кришкою і варимо ще хвилин 5-7 додавши в блюдо трохи сушеного часнику за смаком. Заздалегідь зварені окремо мідії і креветки розкладаємо по тарілках, наливаємо суп і додаємо сухарики. Ось і все, суп з креветками і мідіями готовий, можна кликати всіх до столу.
Також спробуйте використовувати мідії для приготування томатного супу з морепродуктів , вийде дуже смачно. Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з мідій
Якщо вам пощастило наловити свіжих мідій, то обов'язково спробуйте приготувати з них суп за нашими рецептами. Легкі супи з морепродуктів дозволять
Рисовий суп з креветками
Якщо ви в черговий раз ламаєте голову над тим,що приготувати на обід, зверніть увагу на цікавий рецепт рисового супу з креветками. Такий суп виходить
Салат з мідій і креветок
Звичайно, не всі люблять дари моря, однак їсти їх все ж необхідно. Тому ми пропонуємо вам спробувати приготувати салат з мідіями, креветками та
Плов з креветками
Якщо ви любите морепродукти, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. Давайте розберемося, як приготувати плов з креветками - вишукане й делікатесне
Плов з мідіями в мультиварці
Плов - знайоме страви азіатської кухні, яке за традицією готують з баранини або яловичини. Але сьогодні ми пропонуємо вам зробити незвичайний плов з
Різотто з мідіями
Різотто - смачне блюдо італійської кухні, яку готують в глибокій сковороді з грубозернистого рису. А доповненням до нього можуть виступати м'ясо,