Вегетаріанський суп із сочевиці
Сочевиця – поживний і корисний продукт, з якого можна приготувати масу оригінальних і смачних страв. У цій статті ми підібрали для вас кілька рецептів вегетаріанських супів з сочевиці.
Інгредієнти:
зелена сочевиця – 100 г;
цибулина – 1 шт.;
часник – 5 зубчиків;
борошно – 10 г;
олія оливкова;
яйце – 05 шт.;
спеції.
Приготування
Як приготувати суп із сочевиці? Отже, крупу промиваємо, відварюємо до готовності і солимо за смаком. Потім додаємо подрібнену цибулю, часник, проварюємо хвилин 5 і перетираємо всі через сито. Пасеруємо На рослинній олії борошно, розбавляємо її бульйоном і з'єднуємо з крупою. Підсолюємо суп із зеленої сочевиці і подаємо з маленькими домашніми грінками і відварною круто подрібненим яйцем.
Інгредієнти:
червона сочевиця – 100 г;
свіжі печериці – 300 р;
морква – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
картопля – 3 шт.;
спеції;
свіжа зелень – за смаком;
олія рослинна.
Приготування
Готуємо всі необхідні інгредієнти, а овочі промиваємо. У підсоленій воді відварюємо до готовності сочевицю і додаємо картоплю, порізану соломкою. Цибулину дрібно шаткуємо і пасеруємо на сковороді 5 хвилин. Моркву нарізаємо кружечками, додаємо до цибульки і обсмажуємо ще 5 хвилин. Потім перекладаємо овочі в тарілку. Печериці обробляємо, рубаємо пластинками і підрум'янюємо в маслечко майже до готовності. У каструлю кладемо овочеву обжарку, підсолюємо за смаком, доводимо до закипання і проварюємо 5 хвилин. Знімаємо готовий суп із сочевиці з грибами з плити і даємо йому настоятися хвилин 20. При подачі присипаємо страву зеленню і подаємо зі сметаною!
Інгредієнти:
червона сочевиця – 180 г;
цвітна капуста – 300 г;
морква – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
помідор – 2 шт.;
вода – 17 л;
спеції.
Приготування
Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а моркву тремо соломкою. Обсмажуємо овочі на рослинному маслечко, а потім заливаємо киплячою водою. Додаємо сочевицю і готуємо 20 хвилин. Цвітну капусту ошпарюємо солоним окропом, а через 5 хвилин поділяємо на суцвіття і кидаємо до сочевиці. Помідори звільняємо від шкірки, нарізаємо кубиками, додаємо в суп, кип'ятимо і варимо до готовності, приправте спеціями.
Готовий вегетаріанський суп із сочевиці з помідорами подаємо зі сметаною або заправляємо лимонним соком.
Інгредієнти:
червона сочевиця – 100 г;
морква – 2 шт.;
картопля – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
масло рослинне – 1 ст. ложка;
вода – 2 л;
спеції.
Приготування
Крупу промиваємо, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Цим часом обробляємо овочі і нарізаємо їх дрібними кубиками. Як тільки вода закипіла, відправляємо до сочевиці моркву, а хвилин через 5 кидаємо картоплю. Обсмажуємо цибулю з маслом і перекладаємо в каструлю. Даємо вегетаріанського супу з червоної сочевиці закипіти і приправляємо спеціями.
Інгредієнти:
сочевиця – 1 ст.;
картопля – 3 шт.;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
олія рослинна;
вода – 15 л;
спеції.
Приготування
Отже, крупу промиваємо, а всі овочі чистимо і нарізаємо соломкою. У чашу мультиварки наливаємо трохи масла і пасеруємо цибулю і моркву, вибравши режим «Підігрів». Потім додаємо до овочів крупу, заливаємо водою, встановлюємо програму «Суп» і варимо 1 годину. За 20 хвилин до закінчення кидаємо картоплю, спеції і зелень. Готову страву заправляємо сметаною і подаємо до столу.
Рецепт супу з зеленої сочевиці
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати суп із сочевиці? Отже, крупу промиваємо, відварюємо до готовності і солимо за смаком. Потім додаємо подрібнену цибулю, часник, проварюємо хвилин 5 і перетираємо всі через сито. Пасеруємо На рослинній олії борошно, розбавляємо її бульйоном і з'єднуємо з крупою. Підсолюємо суп із зеленої сочевиці і подаємо з маленькими домашніми грінками і відварною круто подрібненим яйцем.
Рецепт супу з червоної сочевиці
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо всі необхідні інгредієнти, а овочі промиваємо. У підсоленій воді відварюємо до готовності сочевицю і додаємо картоплю, порізану соломкою. Цибулину дрібно шаткуємо і пасеруємо на сковороді 5 хвилин. Моркву нарізаємо кружечками, додаємо до цибульки і обсмажуємо ще 5 хвилин. Потім перекладаємо овочі в тарілку. Печериці обробляємо, рубаємо пластинками і підрум'янюємо в маслечко майже до готовності. У каструлю кладемо овочеву обжарку, підсолюємо за смаком, доводимо до закипання і проварюємо 5 хвилин. Знімаємо готовий суп із сочевиці з грибами з плити і даємо йому настоятися хвилин 20. При подачі присипаємо страву зеленню і подаємо зі сметаною!
Вегетаріанський суп із сочевиці з кольоровою капустою
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а моркву тремо соломкою. Обсмажуємо овочі на рослинному маслечко, а потім заливаємо киплячою водою. Додаємо сочевицю і готуємо 20 хвилин. Цвітну капусту ошпарюємо солоним окропом, а через 5 хвилин поділяємо на суцвіття і кидаємо до сочевиці. Помідори звільняємо від шкірки, нарізаємо кубиками, додаємо в суп, кип'ятимо і варимо до готовності, приправте спеціями.
Готовий вегетаріанський суп із сочевиці з помідорами подаємо зі сметаною або заправляємо лимонним соком.
Суп-пюре з сочевиці вегетаріанський
Інгредієнти:
Приготування
Крупу промиваємо, заливаємо водою і ставимо на вогонь. Цим часом обробляємо овочі і нарізаємо їх дрібними кубиками. Як тільки вода закипіла, відправляємо до сочевиці моркву, а хвилин через 5 кидаємо картоплю. Обсмажуємо цибулю з маслом і перекладаємо в каструлю. Даємо вегетаріанського супу з червоної сочевиці закипіти і приправляємо спеціями.
Рецепт вегетаріанського супу з сочевиці в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, крупу промиваємо, а всі овочі чистимо і нарізаємо соломкою. У чашу мультиварки наливаємо трохи масла і пасеруємо цибулю і моркву, вибравши режим «Підігрів». Потім додаємо до овочів крупу, заливаємо водою, встановлюємо програму «Суп» і варимо 1 годину. За 20 хвилин до закінчення кидаємо картоплю, спеції і зелень. Готову страву заправляємо сметаною і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп-пюре з сочевиці
Суп-пюре з сочевиці - ніжне перше блюдо, яке можна готувати в різних варіаціях. Якщо ви вирішили перейти на корисне та смачне харчування, то це
Суп із сочевиці - рецепт
Сочевиця відноситься до сімейства бобових і нерідко використовується в приготуванні перших страв. Супи з сочевиці виходять густим, за рахунок того,
Страви з сочевиці
Сочевиця - корисне бобова рослина, яку широко використовують в кулінарії. І сьогодні ми розповімо, які страви з неї можна приготувати. Це може бути
Пюре із сочевиці
Сочевиця - поживна бобова культура, багата вітамінами. Її використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити корисне пюре
Каша з сочевиці в мультиварці
Каша з сочевиці - смачне і ситне страву, яке може бути як гарніром, так і основною стравою. Готувати її дуже просто, особливо використовуючи
Сочевиця в мультиварці
Сочевиця - корисна крупа, багата багатьма вітамінами. З неї можна готувати безліч страв: котлети, супи, каші, другі страви. І сьогодні ми розповімо,