Смажені креветки з часником
Креветки є найбільш поширеними і доступними морепродуктів на території нашої країни. Їх можна придбати навіть у невеликому сільському магазинчику. Рецептів приготування теж існує величезна кількість. Сьогодні ми розповімо вам, як зробити смажені креветки з часником.
Інгредієнти:
королівські креветки – 1 кг;
часник – 3 зубчики;
розмарин – щіпка;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Як посмажити креветки з часником? Викладаємо морепродукти в друшляк, розморожуємо і обсушуємо. У сковороду наливаємо олію, раскаливаем його, кидаємо подрібнений часничок і додаємо розмарин. Обсмажуємо хвилинки 3 а потім кладемо в ароматне масло підготовлені креветки і смажимо їх порціями до потемніння панцира. Після цього перекладаємо креветки на паперові рушники і залишаємо, щоб вони вбирали весь зайвий жир.
Інгредієнти:
лимон – 1 шт.;
креветки неочищені – 1 кг;
корінь імбиру – 20 г;
часник – 3 зубчики;
олія рослинна;
соєвий соус.
Приготування
Креветки заздалегідь розморожуємо і звільняємо від панцира. Корінь імбиру шаткуємо тоненькими кружечками, а кожен зубчик часнику обробляємо від лушпиння і розрізаємо на кілька частин. У сковороду наливаємо олію, розігріваємо його, вливаємо соєвий соус, викладаємо часник і обсмажуємо до появи аромату. Потім часник виймаємо і викладаємо в сковороду на 2 хвилинки імбир. Після цього додаємо креветки і смажимо їх, постійно помішуючи. Перед подачею збризкуємо страву соком лимона.
Інгредієнти:
заморожені креветки – 800 г;
цибулю зелений – 100 р;
вершки – 200 мл;
часник – 20 р;
соєвий соус – 5 мл;
олія рослинна.
Приготування
Креветки промиваємо, очищаємо і викладаємо в розпечене масло. Додаємо дрібно рубаний зелений лук і обсмажуємо на сильному вогні, поступово кидаючи пропущений через прес часник. Потім підливаємо соєвий соус і тушкуємо близько 15 хвилин до повного випаровування рідини і підрум'янення. У самому кінці додаємо вершки, прогріваємо 5 хвилин і знімаємо креветки, обсмажені з часником, з вогню.
Інгредієнти:
неочищені креветки – 1 кг;
соус соєвий – 3 ст. ложки;
часник – 1 головка;
апельсин – 1 шт.;
масло вершкове – 50 г;
мелена солодка паприка – 1 ч. ложка.
Приготування
Креветки розморожуємо заздалегідь, зливаємо з них воду, просушуємо на паперовому рушнику і обробляємо їх від панцира. Часник і апельсин очищаємо і подрібнюємо невеликими шматочками. Ставимо Сковороду на плиту і розігріваємо на сильному вогні. Потім кладемо шматочок вершкового масла, розтоплюємо його і вливаємо соєвий соус. Відправляємо підготовлені креветки і тушкуємо в соусі приблизно 2 хвилинки. Після цього приправляємо морепродукти паприкою, додаємо апельсин і часник. Добре все перемішуємо і продовжуємо обсмажувати на вогні ще кілька хвилин. Готові креветки акуратно перекладаємо на блюдо і прикрашаємо рубаною свіжої зеленню.
Інгредієнти:
тигрові креветки – 1 кг;
помідори черрі – 200 г;
зелений базилік – 50 г;
розмарин – 25 г;
чебрець – 10 г;
олія оливкова – 150 мл;
спеції;
часник – 50 р.
Приготування
Креветки розморожуємо і обробляємо. Далі змішуємо їх в мисці з рубаним часником, половинками помідорів чері, подрібненим базиліком, листям чебрецю і розмарину. Вливаємо олію, кидаємо спеції і перець чилі. Перемішуємо і обсмажуємо морепродукти протягом 5 хвилин.
Смажені королівські креветки з часником
Інгредієнти:
Приготування
Як посмажити креветки з часником? Викладаємо морепродукти в друшляк, розморожуємо і обсушуємо. У сковороду наливаємо олію, раскаливаем його, кидаємо подрібнений часничок і додаємо розмарин. Обсмажуємо хвилинки 3 а потім кладемо в ароматне масло підготовлені креветки і смажимо їх порціями до потемніння панцира. Після цього перекладаємо креветки на паперові рушники і залишаємо, щоб вони вбирали весь зайвий жир.
Рецепт смажених креветок з часником і імбиром
Інгредієнти:
Приготування
Креветки заздалегідь розморожуємо і звільняємо від панцира. Корінь імбиру шаткуємо тоненькими кружечками, а кожен зубчик часнику обробляємо від лушпиння і розрізаємо на кілька частин. У сковороду наливаємо олію, розігріваємо його, вливаємо соєвий соус, викладаємо часник і обсмажуємо до появи аромату. Потім часник виймаємо і викладаємо в сковороду на 2 хвилинки імбир. Після цього додаємо креветки і смажимо їх, постійно помішуючи. Перед подачею збризкуємо страву соком лимона.
Смажені креветки з часником у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Креветки промиваємо, очищаємо і викладаємо в розпечене масло. Додаємо дрібно рубаний зелений лук і обсмажуємо на сильному вогні, поступово кидаючи пропущений через прес часник. Потім підливаємо соєвий соус і тушкуємо близько 15 хвилин до повного випаровування рідини і підрум'янення. У самому кінці додаємо вершки, прогріваємо 5 хвилин і знімаємо креветки, обсмажені з часником, з вогню.
Креветки з часником
Інгредієнти:
Приготування
Креветки розморожуємо заздалегідь, зливаємо з них воду, просушуємо на паперовому рушнику і обробляємо їх від панцира. Часник і апельсин очищаємо і подрібнюємо невеликими шматочками. Ставимо Сковороду на плиту і розігріваємо на сильному вогні. Потім кладемо шматочок вершкового масла, розтоплюємо його і вливаємо соєвий соус. Відправляємо підготовлені креветки і тушкуємо в соусі приблизно 2 хвилинки. Після цього приправляємо морепродукти паприкою, додаємо апельсин і часник. Добре все перемішуємо і продовжуємо обсмажувати на вогні ще кілька хвилин. Готові креветки акуратно перекладаємо на блюдо і прикрашаємо рубаною свіжої зеленню.
Смажені тигрові креветки з часником
Інгредієнти:
Приготування
Креветки розморожуємо і обробляємо. Далі змішуємо їх в мисці з рубаним часником, половинками помідорів чері, подрібненим базиліком, листям чебрецю і розмарину. Вливаємо олію, кидаємо спеції і перець чилі. Перемішуємо і обсмажуємо морепродукти протягом 5 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Креветки в вершково-часниковому соусі
Любителі морепродуктів напевно випробували чимало рецептів приготування креветок. І ми додамо кілька оригінальних і в той же час простих рецептів
Смажені королівські креветки
Всі ми звикли до варених креветок, адже вони так часто подаються до пива, використовуються в приготуванні канапе. Але рідко де можна спробувати
Як приготувати смажені креветки?
Смажені креветки - дуже цікаве і яскраве блюдо. Його можна подати як закуску до будь-якого святкового столу, або просто до келиху вина або пива. Тому
Креветки у фритюрі
Креветки у фритюрі - це швидка і смачна закуска до прохолодних напоїв і снек, який зуміє приготувати будь-яка господиня. Любителям морепродуктів
Креветки під соусом
Креветки під соусом можуть подаватися як самостійне блюдо, або стати прекрасним доповненням до картоплі або пасти. Така своєрідна закуска готуватися
Креветки в клярі - рецепт
Креветки в клярі - це чудова закуска з вишуканим смаком і ароматом чудово підійде для будь-якого святкового столу. Давайте детально розберемося, як