Креветки під соусом
Креветки під соусом можуть стати як самостійною стравою, так і доповненням до пасти з морепродуктами , або картоплі. Така закуска готується моментально, так як м'ясо креветок дуже ніжне і не потребує тривалої теплової обробки.
Креветки під вершковим соусом - це класика поєднання морепродуктів з ніжними вершками, а додавання часнику зможе перебити нав'язливий молочний смак і вигідно виділить креветки.
Інгредієнти:
оливкова олія;
часник - 5 зубчиків;
цибуля шалот - 4 головки;
біле вино - 2 ст.;
петрушка (нарізана) - 2 ст. ложки;
базилік - 2 ст. ложки;
чебрець - 2 ст. ложки;
вершки - 2 ст.;
креветки - 700 г;
сир «Пекоріно» (тертий) - 1/2 ст.
Приготування
У сковороді нагріваємо олію і обсмажуємо на ньому часник і шалот близько 2 хвилин, потім додаємо вино і нарізану петрушку, базилік і чебрець. Тушкуємо вміст сковороди, до тих пір, поки кількість рідини в ній не зменшиться вдвічі. Проціджуємо рідину в іншу сковороду, додаємо вершки і тримаємо на маленькому вогні до загусання.
На сковороду, в якій тушкувалися трави, наливаємо 2 столові ложки олії і злегка обсмажуємо креветки. Заливаємо креветки вершковим соусом і посипаємо блюдо тертим «Пекоріно».
Креветки під часниковим соусом - ідеальне доповнення до пасти.
Інгредієнти:
королівські креветки - 500 г;
соус теріякі - 1/4 ст.;
ананасовий сік - 1/4 ст.;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
ананаси (нарізані) - 1/4 ст.;
кунжутне масло - 1 ч. ложка;
зелена цибуля для прикраси.
Приготування
Креветки чистимо і заливаємо маринадом із суміші соусу теріякі і ананасового соку. Залишаємо морепродукти в холодильнику на 10-20 хвилин.
Нагріваємо оливкову олію на сковороді і обсмажуємо королівські креветки протягом 2 хвилин з кожного боку. Залишки маринаду також виливаємо на сковороду, додаємо нарізану ананас і тримаємо на невеликому вогні до тих пір, поки соус не загусне.
Перед подачею заправляємо кунжутним маслом блюдо і прикрашаємо нарізаною зеленою цибулею.
Креветки під вершково-часниковим соусом
Креветки під вершковим соусом - це класика поєднання морепродуктів з ніжними вершками, а додавання часнику зможе перебити нав'язливий молочний смак і вигідно виділить креветки.
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді нагріваємо олію і обсмажуємо на ньому часник і шалот близько 2 хвилин, потім додаємо вино і нарізану петрушку, базилік і чебрець. Тушкуємо вміст сковороди, до тих пір, поки кількість рідини в ній не зменшиться вдвічі. Проціджуємо рідину в іншу сковороду, додаємо вершки і тримаємо на маленькому вогні до загусання.
На сковороду, в якій тушкувалися трави, наливаємо 2 столові ложки олії і злегка обсмажуємо креветки. Заливаємо креветки вершковим соусом і посипаємо блюдо тертим «Пекоріно».
Креветки під часниковим соусом - ідеальне доповнення до пасти.
Королівські креветки під соусом теріякі
Інгредієнти:
Приготування
Креветки чистимо і заливаємо маринадом із суміші соусу теріякі і ананасового соку. Залишаємо морепродукти в холодильнику на 10-20 хвилин.
Нагріваємо оливкову олію на сковороді і обсмажуємо королівські креветки протягом 2 хвилин з кожного боку. Залишки маринаду також виливаємо на сковороду, додаємо нарізану ананас і тримаємо на невеликому вогні до тих пір, поки соус не загусне.
Перед подачею заправляємо кунжутним маслом блюдо і прикрашаємо нарізаною зеленою цибулею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Креветки у фритюрі
Креветки у фритюрі - це швидка і смачна закуска до прохолодних напоїв і снек, який зуміє приготувати будь-яка господиня. Любителям морепродуктів
Варені креветки - рецепти
Креветки - це ракоподібні, в яких міститься багато протеїну, що дуже корисно. Вони є чудовою закускою до пива. Їх смажать, використовують у
Креветки в паніровці
Креветки - це смачний морепродукт. І якщо ви вирішили здивувати своїх близьких або гостей вишуканим десертом, то приготуйте їх в паніровці.
Як готувати королівські креветки?
Креветки - це делікатесний морепродукт, який широко відомий і застосовується в кулінарних традиціях багатьох народів. У ньому міститься багато
Креветки в клярі - рецепт
Креветки в клярі - це чудова закуска з вишуканим смаком і ароматом чудово підійде для будь-якого святкового столу. Давайте детально розберемося, як
Як приготувати тигрові креветки?
Тигрові креветки стали цілком доступними делікатесом в нашій країні. Але враховуючи їх чималу ціну, хочеться щоб страва з таких креветок було гідним.