Варені креветки - рецепти
Креветки продаються в будь-який час року, в замороженому або свіжому вигляді. У цих ракоподібних міститься багато протеїну, і вони є дуже корисним елементом в стравах. Вони прекрасно підходять в якості закуски до пива. Давайте дізнаємося з вами як смачно зварити креветки і як правильно їх чистити.
Інгредієнти:
заморожені креветки - 500 г;
вода - 1 л;
зелень кропу - 50 г;
лавровий лист - 1 шт.;
перець горошком - 2 шт.;
цибулина - 05 шт.;
сіль, перець, гвоздика - за смаком;
соєвий соус.
Приготування
Креветки розморожуємо і зливаємо з них воду через друшляк, щоб ракоподібні стали абсолютно сухими. Каструлю наповнюємо водою, додаємо пучок кропу, лавровий лист, кілька горошин перцю, очищений від лушпиння ріпчасту цибулю, гвоздику і сіль за смаком. Після закипання, кидаємо у воду креветки, накриваємо кришкою і знімаємо каструлю з вогню. Через 3 хвилини обережно зливаємо воду і подаємо креветки до домашнього пива разом з соєвим соусом.
Інгредієнти:
світле пиво - 2 пляшки;
королівські креветки - 300 г;
часник - 2 зубчики;
лимон - 1 шт.;
лавровий лист, сіль, перець - за смаком;
зелень петрушки - за бажанням.
Приготування
Наливаємо пиво в каструлю і ставимо на середній вогонь. Після закипання кладемо подрібнений часник, свіжу петрушку, дрібно нарізаний лимон і цибулю. Солимо, перчимо за смаком, розмішуємо і варимо хвилин 10. Після чого засипаємо королівські креветки і варимо приблизно ще стільки ж. Як тільки вони стануть рожевого кольору, вимикаємо вогонь і накриваємо каструлю кришкою. Даємо креветкам відстоятися близько півгодини, періодично помішуючи, а потім зливаємо воду і подаємо до столу.
Інгредієнти:
заморожені креветки - 400 г;
кип'ячена вода - 1 л;
сіль, перець, спеції - за смаком.
Приготування
Беремо заморожені креветки і опускаємо їх в каструльку з киплячою підсоленою водою. Відварюємо протягом 5 хвилин, додаємо за смаком спеції і накриваємо кришкою. Коли креветки будуть готові, обережно зливаємо воду і чекаємо 15 хвилин, щоб вони як слід, охололи.
Тепер давайте розберемося, як чистити варені креветки. Беремо креветку, акуратно відриваємо спочатку голову, а потім хвіст. Повертаємо її так, щоб лапки були звернені до вас обличчям, тримаємо її однією рукою, а інший відриваємо від лапок хітинові пластинки і їмо м'ясо.
Любителям цих морських продуктів пропонуємо приготувати креветки у фритюрі , які сподобаються як дорослим, так і дітям.
Рецепт варених креветок до пива
Інгредієнти:
Приготування
Креветки розморожуємо і зливаємо з них воду через друшляк, щоб ракоподібні стали абсолютно сухими. Каструлю наповнюємо водою, додаємо пучок кропу, лавровий лист, кілька горошин перцю, очищений від лушпиння ріпчасту цибулю, гвоздику і сіль за смаком. Після закипання, кидаємо у воду креветки, накриваємо кришкою і знімаємо каструлю з вогню. Через 3 хвилини обережно зливаємо воду і подаємо креветки до домашнього пива разом з соєвим соусом.
Рецепт варених королівських креветок
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо пиво в каструлю і ставимо на середній вогонь. Після закипання кладемо подрібнений часник, свіжу петрушку, дрібно нарізаний лимон і цибулю. Солимо, перчимо за смаком, розмішуємо і варимо хвилин 10. Після чого засипаємо королівські креветки і варимо приблизно ще стільки ж. Як тільки вони стануть рожевого кольору, вимикаємо вогонь і накриваємо каструлю кришкою. Даємо креветкам відстоятися близько півгодини, періодично помішуючи, а потім зливаємо воду і подаємо до столу.
Рецепт приготування варених креветок
Інгредієнти:
Приготування
Беремо заморожені креветки і опускаємо їх в каструльку з киплячою підсоленою водою. Відварюємо протягом 5 хвилин, додаємо за смаком спеції і накриваємо кришкою. Коли креветки будуть готові, обережно зливаємо воду і чекаємо 15 хвилин, щоб вони як слід, охололи.
Тепер давайте розберемося, як чистити варені креветки. Беремо креветку, акуратно відриваємо спочатку голову, а потім хвіст. Повертаємо її так, щоб лапки були звернені до вас обличчям, тримаємо її однією рукою, а інший відриваємо від лапок хітинові пластинки і їмо м'ясо.
Любителям цих морських продуктів пропонуємо приготувати креветки у фритюрі , які сподобаються як дорослим, так і дітям.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажені королівські креветки
Всі ми звикли до варених креветок, адже вони так часто подаються до пива, використовуються в приготуванні канапе. Але рідко де можна спробувати
Креветки у фритюрі
Креветки у фритюрі - це швидка і смачна закуска до прохолодних напоїв і снек, який зуміє приготувати будь-яка господиня. Любителям морепродуктів
Креветки в паніровці
Креветки - це смачний морепродукт. І якщо ви вирішили здивувати своїх близьких або гостей вишуканим десертом, то приготуйте їх в паніровці.
Як готувати королівські креветки?
Креветки - це делікатесний морепродукт, який широко відомий і застосовується в кулінарних традиціях багатьох народів. У ньому міститься багато
Закуска з креветок
Закуска з креветок - це прекрасний варіант страви, як до святкового столу, так і просто до кухля пива в компанії з друзями. Варіантів їх приготування
Як правильно варити креветки?
Здавалося б, нічого складного в тому, щоб кинути креветки в киплячу воду і проварити кілька хвилин немає. Тим не менше, питання про те, як правильно