Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Креветки в паніровці

Креветки в паніровці

22-03-2015, 10:03
1 474
Креветки в паніровці
Іноді, так хочеться порадувати себе і своїх друзів чимось смачненьким і приготувати делікатес. Давайте дізнаємося з вами цікаві рецепти креветок в паніровці.

Королівські креветки в паніровці


Інгредієнти:
королівські креветки - 900 г;
соєвий соус - для маринаду.
Для кляру:

  • яйце - 1 шт.;

  • сіль - за смаком;

  • борошно пшеничне - 2 ч. ложки;

  • панірувальні сухарі.


  • Приготування
    Креветки промиваємо під водою, відокремлюємо голови, знімаємо панцир, залишаючи тільки хвостики. Потім перекладаємо в миску і поливаємо соєвим соусом. Далі готуємо кляр : в мисочці змішуємо яйце, сіль, вливаємо трохи води, всипаємо борошно і перемішуємо до утворення однорідної маси. На плоску тарілку насипаємо панірувальні сухарі. Тепер занурюємо креветку спочатку в кляр, далі паніруємо в сухарях і обсмажуємо з усіх боків на розігрітій сковороді по хвилинці. Викладаємо креветки на блюдо і подаємо до столу з часниковим або сирним соусом.

    Смажені креветки в паніровці


    Інгредієнти:

  • великі креветки - 100 г;

  • сухарі;

  • кінза - за бажанням;

  • сир - 200 г;

  • цедра лимона;

  • сіль, перець - за смаком;

  • яйце - 2 шт.;

  • борошно.


  • Приготування
    Сухарі ретельно подрібнюємо блендером до дрібної крихти і змішуємо з тертим сиром і дрібно порізаної кінзою. Креветки очистити, видаляємо голову, виймаємо кишкову вену. Потім обвалюємо їх у борошні, стряхиваем зайве, потім у збите яйце і обвалюємо в паніровці з крихт сухарів і пармезану. Обсмажуємо креветки з кожної сторони на олії до появи хрусткої скоринки. Тепер перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб скло зайве масло.

    Тигрові креветки в паніровці


    Інгредієнти:

  • тигрові креветки - 250 г;

  • Креветки в паніровці

  • кукурудзяне борошно - 2 ст. ложки;

  • панірувальні сухарі - 4 ст. ложки;

  • яйце - 2 шт.;

  • рослинне масло - 1 ст.;

  • вода - 05 ст.


  • Приготування
    Беремо креветки, очищаємо їх від панцира, прибираємо кишкову вену, а хвостики залишаємо. Потім гарненько моєму креветки і обсушуємо рушником. Злегка збиваємо яйця, додаємо борошно, воду і ретельно перемішуємо до отримання однорідної консистенції. Беремо креветку, занурюємо в кляр і посипаємо панірувальними сухарями. У каструльку наливаємо олію і ставимо на плиту розігріватися. Обсмажуємо креветки приблизно по 2 хвилини з кожного боку, поки вони не стануть яскраво - золотистим. Готові креветки спочатку кладемо на паперовий рушник, а потім - на блюдо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Смажені королівські креветки
    Смажені королівські креветки
    Всі ми звикли до варених креветок, адже вони так часто подаються до пива, використовуються в приготуванні канапе. Але рідко де можна спробувати
    Як приготувати смажені креветки?
    Як приготувати смажені креветки?
    Смажені креветки - дуже цікаве і яскраве блюдо. Його можна подати як закуску до будь-якого святкового столу, або просто до келиху вина або пива. Тому
    Креветки у фритюрі
    Креветки у фритюрі
    Креветки у фритюрі - це швидка і смачна закуска до прохолодних напоїв і снек, який зуміє приготувати будь-яка господиня. Любителям морепродуктів
    Креветки під соусом
    Креветки під соусом
    Креветки під соусом можуть подаватися як самостійне блюдо, або стати прекрасним доповненням до картоплі або пасти. Така своєрідна закуска готуватися
    Креветки в клярі - рецепт
    Креветки в клярі - рецепт
    Креветки в клярі - це чудова закуска з вишуканим смаком і ароматом чудово підійде для будь-якого святкового столу. Давайте детально розберемося, як
    Креветки в мультиварці
    Креветки в мультиварці
    Креветки можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати. А ще їх можна помістити в каструлю і зробити на парі, щоб вони залишилися