Креветки в паніровці
Іноді, так хочеться порадувати себе і своїх друзів чимось смачненьким і приготувати делікатес. Давайте дізнаємося з вами цікаві рецепти креветок в паніровці.
Інгредієнти:
королівські креветки - 900 г;
соєвий соус - для маринаду.
Для кляру:
яйце - 1 шт.;
сіль - за смаком;
борошно пшеничне - 2 ч. ложки;
панірувальні сухарі.
Приготування
Креветки промиваємо під водою, відокремлюємо голови, знімаємо панцир, залишаючи тільки хвостики. Потім перекладаємо в миску і поливаємо соєвим соусом. Далі готуємо кляр : в мисочці змішуємо яйце, сіль, вливаємо трохи води, всипаємо борошно і перемішуємо до утворення однорідної маси. На плоску тарілку насипаємо панірувальні сухарі. Тепер занурюємо креветку спочатку в кляр, далі паніруємо в сухарях і обсмажуємо з усіх боків на розігрітій сковороді по хвилинці. Викладаємо креветки на блюдо і подаємо до столу з часниковим або сирним соусом.
Інгредієнти:
великі креветки - 100 г;
сухарі;
кінза - за бажанням;
сир - 200 г;
цедра лимона;
сіль, перець - за смаком;
яйце - 2 шт.;
борошно.
Приготування
Сухарі ретельно подрібнюємо блендером до дрібної крихти і змішуємо з тертим сиром і дрібно порізаної кінзою. Креветки очистити, видаляємо голову, виймаємо кишкову вену. Потім обвалюємо їх у борошні, стряхиваем зайве, потім у збите яйце і обвалюємо в паніровці з крихт сухарів і пармезану. Обсмажуємо креветки з кожної сторони на олії до появи хрусткої скоринки. Тепер перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб скло зайве масло.
Інгредієнти:
тигрові креветки - 250 г;
кукурудзяне борошно - 2 ст. ложки;
панірувальні сухарі - 4 ст. ложки;
яйце - 2 шт.;
рослинне масло - 1 ст.;
вода - 05 ст.
Приготування
Беремо креветки, очищаємо їх від панцира, прибираємо кишкову вену, а хвостики залишаємо. Потім гарненько моєму креветки і обсушуємо рушником. Злегка збиваємо яйця, додаємо борошно, воду і ретельно перемішуємо до отримання однорідної консистенції. Беремо креветку, занурюємо в кляр і посипаємо панірувальними сухарями. У каструльку наливаємо олію і ставимо на плиту розігріватися. Обсмажуємо креветки приблизно по 2 хвилини з кожного боку, поки вони не стануть яскраво - золотистим. Готові креветки спочатку кладемо на паперовий рушник, а потім - на блюдо.
Королівські креветки в паніровці
Інгредієнти:
королівські креветки - 900 г;
соєвий соус - для маринаду.
Для кляру:
Приготування
Креветки промиваємо під водою, відокремлюємо голови, знімаємо панцир, залишаючи тільки хвостики. Потім перекладаємо в миску і поливаємо соєвим соусом. Далі готуємо кляр : в мисочці змішуємо яйце, сіль, вливаємо трохи води, всипаємо борошно і перемішуємо до утворення однорідної маси. На плоску тарілку насипаємо панірувальні сухарі. Тепер занурюємо креветку спочатку в кляр, далі паніруємо в сухарях і обсмажуємо з усіх боків на розігрітій сковороді по хвилинці. Викладаємо креветки на блюдо і подаємо до столу з часниковим або сирним соусом.
Смажені креветки в паніровці
Інгредієнти:
Приготування
Сухарі ретельно подрібнюємо блендером до дрібної крихти і змішуємо з тертим сиром і дрібно порізаної кінзою. Креветки очистити, видаляємо голову, виймаємо кишкову вену. Потім обвалюємо їх у борошні, стряхиваем зайве, потім у збите яйце і обвалюємо в паніровці з крихт сухарів і пармезану. Обсмажуємо креветки з кожної сторони на олії до появи хрусткої скоринки. Тепер перекладаємо їх на паперовий рушник, щоб скло зайве масло.
Тигрові креветки в паніровці
Інгредієнти:
Приготування
Беремо креветки, очищаємо їх від панцира, прибираємо кишкову вену, а хвостики залишаємо. Потім гарненько моєму креветки і обсушуємо рушником. Злегка збиваємо яйця, додаємо борошно, воду і ретельно перемішуємо до отримання однорідної консистенції. Беремо креветку, занурюємо в кляр і посипаємо панірувальними сухарями. У каструльку наливаємо олію і ставимо на плиту розігріватися. Обсмажуємо креветки приблизно по 2 хвилини з кожного боку, поки вони не стануть яскраво - золотистим. Готові креветки спочатку кладемо на паперовий рушник, а потім - на блюдо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажені королівські креветки
Всі ми звикли до варених креветок, адже вони так часто подаються до пива, використовуються в приготуванні канапе. Але рідко де можна спробувати
Як приготувати смажені креветки?
Смажені креветки - дуже цікаве і яскраве блюдо. Його можна подати як закуску до будь-якого святкового столу, або просто до келиху вина або пива. Тому
Креветки у фритюрі
Креветки у фритюрі - це швидка і смачна закуска до прохолодних напоїв і снек, який зуміє приготувати будь-яка господиня. Любителям морепродуктів
Креветки під соусом
Креветки під соусом можуть подаватися як самостійне блюдо, або стати прекрасним доповненням до картоплі або пасти. Така своєрідна закуска готуватися
Креветки в клярі - рецепт
Креветки в клярі - це чудова закуска з вишуканим смаком і ароматом чудово підійде для будь-якого святкового столу. Давайте детально розберемося, як
Креветки в мультиварці
Креветки можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати. А ще їх можна помістити в каструлю і зробити на парі, щоб вони залишилися