Креветки у фритюрі
Креветки у фритюрі, або креветки фрі, як їх зазвичай називають діти, готуються за лічені хвилини, ніж подобаються не тільки любителям морепродуктів, але і зайнятим господиням. До того ж, з такої страви виходить відмінний вечеря, якому обов'язково зрадіють всі члени сім'ї.
Інгредієнти:
креветки - 500 г;
яйце - 1 шт.;
молоко - 3 ст. ложки;
борошно - 3 ст. ложки;
сухарі панірувальні - 1 ст.;
масло рослинне - 1 ст.;
перець, сіль - за смаком.
Приготування
Першим ділом очистіть креветки від панцира, залишивши недоторканим лише хвостики, після чого промийте їх під струменем холодної води. Очищені креветки поперчіть і посоліть і відкладіть в сторону.
Далі займіться приготуванням кляру, для якого необхідно збити яйце з молоком і борошном. Тісто має бути не дуже густим.
Після того, як кляр буде готовий, можна приступати до смаження основних інгредієнтів. Висипте сухарі на окрему плоску тарілку, поставте сковороду на вогонь, вилити в неї масло і дочекайтеся, поки воно нагріється.
Кожну креветку умочіть спочатку в кляр, потім в сухарі, після чого відправте їх на сковороду і обсмажуйте до тих пір, поки вони не піднімуться на поверхню масла, зазвичай це займає від 2 до 3 хвилин.
Перед подачею готові смажені креветки необхідно вмочити паперовими серветками, щоб зібрати масло, що залишилося.
Інгредієнти:
королівські креветки очищені - 500 г;
масло рослинне - 1 ст.;
вода - 3 ст.;
соус соєвий - 1 ст. ложка;
перець - 5 р;
часник - 1 зубчик.
Приготування
Приготування даного страви відбувається в два етапи. Перший полягає в відварюванні креветок в мультиварці, для цього необхідно вилити воду в контейнер мультиварки, включити режим «Варка на пару» і дочекатися, поки вода закипить. Далі слід опустити контейнер з креветками в каструлю, закрити кришку і почекати 5 хвилин.
Після того, як креветки зварилися, можна приступати до другої частини - їх обсмажування у фритюрі. Для початку необхідно підготувати фритюрницю, а саме - розігріти в ній масло з дрібно нарізаним часником і соєвим соусом. В розпечене масло слід висипати креветки і смажити їх 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
Королівські креветки, смажені у фритюрі готові.
Креветки у фритюрі - рецепт з молоком
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом очистіть креветки від панцира, залишивши недоторканим лише хвостики, після чого промийте їх під струменем холодної води. Очищені креветки поперчіть і посоліть і відкладіть в сторону.
Далі займіться приготуванням кляру, для якого необхідно збити яйце з молоком і борошном. Тісто має бути не дуже густим.
Після того, як кляр буде готовий, можна приступати до смаження основних інгредієнтів. Висипте сухарі на окрему плоску тарілку, поставте сковороду на вогонь, вилити в неї масло і дочекайтеся, поки воно нагріється.
Кожну креветку умочіть спочатку в кляр, потім в сухарі, після чого відправте їх на сковороду і обсмажуйте до тих пір, поки вони не піднімуться на поверхню масла, зазвичай це займає від 2 до 3 хвилин.
Перед подачею готові смажені креветки необхідно вмочити паперовими серветками, щоб зібрати масло, що залишилося.
Креветки смажені у фритюрі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Приготування даного страви відбувається в два етапи. Перший полягає в відварюванні креветок в мультиварці, для цього необхідно вилити воду в контейнер мультиварки, включити режим «Варка на пару» і дочекатися, поки вода закипить. Далі слід опустити контейнер з креветками в каструлю, закрити кришку і почекати 5 хвилин.
Після того, як креветки зварилися, можна приступати до другої частини - їх обсмажування у фритюрі. Для початку необхідно підготувати фритюрницю, а саме - розігріти в ній масло з дрібно нарізаним часником і соєвим соусом. В розпечене масло слід висипати креветки і смажити їх 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
Королівські креветки, смажені у фритюрі готові.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажені королівські креветки
Всі ми звикли до варених креветок, адже вони так часто подаються до пива, використовуються в приготуванні канапе. Але рідко де можна спробувати
Варені креветки - рецепти
Креветки - це ракоподібні, в яких міститься багато протеїну, що дуже корисно. Вони є чудовою закускою до пива. Їх смажать, використовують у
Креветки під соусом
Креветки під соусом можуть подаватися як самостійне блюдо, або стати прекрасним доповненням до картоплі або пасти. Така своєрідна закуска готуватися
Креветки в паніровці
Креветки - це смачний морепродукт. І якщо ви вирішили здивувати своїх близьких або гостей вишуканим десертом, то приготуйте їх в паніровці.
Як готувати королівські креветки?
Креветки - це делікатесний морепродукт, який широко відомий і застосовується в кулінарних традиціях багатьох народів. У ньому міститься багато
Креветки в мультиварці
Креветки можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати. А ще їх можна помістити в каструлю і зробити на парі, щоб вони залишилися