Як приготувати заморожені очищені мідії?

Як готувати заморожені очищені мідії?
Якщо ви не знаєте, як і скільки варити очищені заморожені мідії, то візьміть під увагу кілька базових порад, про яких і піде мова далі. Першим ділом молюсків без раковин слід гарненько сполоснути в холодній воді, щоб позбавити від залишків піску та інших забруднень. Після цієї нехитрої процедури можна приступати до приготування. Мідії варять у підсоленій киплячій воді не більше двох хвилин (залежно від розмірів), а потім відразу ж опускають в крижану воду, щоб зупинити процес готування. В кінцевому підсумку ви отримуєте відварених молюсків, яких в подальшому можна їсти самостійно, додавати в салати або використовувати в якості основи для деяких з нижченаведених рецептів.
Приготування супу з заморожених очищених мідій
Інгредієнти:
Приготування
Промивши порей, і очистивши картоплю, нарізаємо перший тонкими кільцями, а другий – кубиками. Розігріваємо олію в сотейнику і пасеруємо на ньому цибулю 15-20 хвилин. Якщо почне підгоряти – плесніть поверх трохи білого вина. В останньому вини відварюємо мідії, самих молюсків витягаємо, а суміш вина і соку морепродуктів використовуємо для відварювання картоплі. Під час приготування останнього, влийте до бульб вершки, додайте лавр з чебрецем і дрібку меленого перцю. Як тільки картопля стане м'якою, з допомогою блендера збиваємо її з обсмаженою цибулею, додаємо мідії і подаємо з петрушкою.
Як готувати млинці з замороженими очищеними мідіями?
Інгредієнти:
Приготування
Так як приготування смачних тонких млинчиків і соусу бешамель нам доводилося обговорювати неодноразово, обійдемо всі непотрібні подробиці і перейдемо відразу до приготування начинки, вона також елементарно проста, як і соус з млинцями.
Розігрів будь-яку рослинну олію, або розтопивши вершкове, пасеруємо на ньому кільця порею до м'якості та легкого карамелізації. Додаємо мідії, заливаємо вином, чекаємо пару хвилин. Загорнути начинку млинцем, млинці кладемо на деко, заливаємо соусом, посипаємо сиром і під гриль, поки не схопиться рум'яною скоринкою.
Як смажити очищені заморожені мідії?
Інгредієнти:

Приготування
Розтопивши масло в сотейнику, використовуємо його для пасерування овочів з лавровими листами. Увесь процес має зайняти не більше 5-8 хвилин, після чого можна заливати пасеровку пивом і прибирати ємність з вогню.
Тепер готуємо заморожені мідії без раковини. Для цього очищені і промиті молюсків кидаємо на сковороду до овочів і накриваємо кришкою, всі люто перемішуємо струшуючи саму посуд і залишаємо на вогні 3 хвилини. Наприкінці доповнюємо залишки рідини сметанкою і отримуємо густий вершковим соус. Подаємо з великою кількістю свіжого хліба.
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп з мідіями
Якщо під час подорожі на море вам пощастило зловити свіжий мідій - не втрачайте шанс приготувати приголомшливих суп на їх основі. Любителі

Смажені мідії
Часом навіть початківцям кулинаркам так хочеться побалувати близьких вишуканим блюдом, але досвіду і знань часто не вистачає. Якщо ви загорілися

Мідії у вершковому соусі
Мідії у вершковому соусі - вишукана і смачна страва, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. Його можна чудово зробити в домашніх умовах,

Мідії в часниковому соусі
Мідії в часниковому соусі - вишукане делікатесне блюдо, яке порадує вам пікантним смаком. Така страва неодмінно стане окрасою будь-якого святкового

Страви з мідій
Мідії - низькокалорійний корисний продукт, в якому міститься велика кількість білка. З них можна приготувати безліч вишуканих і смачних страв.

Як чистити мідії?
На наші столи мідії потрапляють нечасто, тому далеко не всі господині знають, як правильно чистити цей продукт. Так і ви напевно зустрічали в