Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рибна запіканка в мультиварці

Рибна запіканка в мультиварці

21-06-2015, 13:28
686
Рибна запіканка в мультиварці
Запіканка – складне блюдо, звичайно готується з різних подрібнених або навіть пюрированных продуктів і зв'язуючого компонента, в якості якого використовують яйця і/або борошно. Приготування запіканок – зручний і вигідний спосіб використання залишків продуктів.
Розповімо, як приготувати смачну рибну запіканку.
Більше всього підходить для запіканки морська або річкова риба з білим тілом (хек, тріска, пікша, минтай, щука, товстолобик та ін) Намагайтеся все ж вибирати свіжу або свіжоморожену рибу.
Для приготування рибної запіканки потрібна вогнетривка форма або мультиварка– зручний сучасний девайс. Приготування рибних запіканок в мультиварці мало чим відрізняється від приготування в духовці (в основному по часу).

Рецепт смачною запіканки з рибним філе в мультиварці


Інгредієнти:

  • рибне філе – 300 г;

  • яйце куряче – 3 шт.;

  • молоко – 50 мл;

  • борошно пшеничне або крохмаль –2-4 ст. ложки;

  • рис зварений – 150 г;

  • перець чорний запашний мелений, мускатний горіх ;

  • зелень;

  • масло вершкове .


  • Приготування
    Яйця взобьем з молоком, борошном і дрібкою солі. Зручніше збивати міксером, пишніше вийде. Тісто приправимо спеціями.
    Рибне філе наріжемо дрібними шматочками або більш великими скибочками. Можна, звичайно ж, рибу пропустити через м'ясорубку, краще з насадкою для крупного помелу. Зелень дрібно рубаємо. Перемішуємо рис, рибу і зелень. Можна додати трохи соєвого соусу.
    Рибна запіканка в мультиварці

    Змащуємо маслом робочу чашу мультиварки. Виливаємо Половину тіста на дно. Зверху викладаємо рибу з рисом і зеленню. Заливаємо рештою тестом.
    Цей рецепт можна дещо видозмінити: додати до рису з рибою цибульно-грибну пасеровку (1 цибулина + 200 р свіжих грибів). Подрібнені цибуля та гриби попередньо тушкуємо на слабкому вогні в окремій сковороді протягом 15 хвилин. Потім змішуємо з рисом, рибою і зеленню.
    Вибираємо режим «Випічка», задаємо час приготування – 50-60 хвилин.
    Готову запіканку можна посипати тертим сиром. Розрізаємо рибну запіканку на порції і подаємо з делікатними світлими соусами і гарячим рибним бульйоном.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з рибою в мультиварці
    Пиріг з рибою в мультиварці
    Для тих хто любить щільно і швидко поїсти, випічка в мультиварці це кращий вибір. Рекомендуємо приготувати рибний пиріг з нашим рецептом. Він
    Пісна картопляна запіканка
    Пісна картопляна запіканка
    Під час посту не можна їсти тваринну їжу, але живити організм корисними продуктами все-таки треба, тому вмілі кулінари придумали безліч апетитних і
    Рибна запіканка з рисом
    Рибна запіканка з рисом
    Запіканки рідко готуються з рибою. Чому? Тому що не кожна господиня знає відповідний рецепт. Щоб ви могли виправити цей прикрий пробіл, ми вирішили
    Рисова запіканка - рецепт
    Рисова запіканка - рецепт
    Бажаєте харчуватися і смачно, і корисно? Включіть в свій раціон таке блюдо, як рисова запіканка. Готувати його можна з різних інгредієнтів, які
    Запіканка з рису і сиру
    Запіканка з рису і сиру
    Запіканка - корисне блюдо, яке знайоме нам з дитинства. Її готують з самих різних продуктів як в солодкому, так і солоному варіанті. Давайте
    Рибна запіканка з картоплею
    Рибна запіканка з картоплею
    Рибна запіканка з картоплею - смачне і ситне блюдо, приготувати яку не складе особливої праці. У нашій статті ми зібрали декілька універсальних