Як смачно приготувати камбалу?

Камбала в соєвому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Філе камбали натираємо китайської сумішшю п'яти спецій. На поверхні розігрітій сковороді або в сотейнику обсмажуємо часник з гострим перцем буквально півхвилини, після чого додаємо суміш устричного і соєвого соусів, а слідом заливаємо розчин крохмалю у холодному бульйоні. Поки соус загусає, швидко обсмажуємо камбалу на сильному вогні, заливаємо соусом і тушкуємо ще 6 хвилин.
Смачний рецепт камбали тушкованої в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Очищене рибне філе приправляємо крупною сіллю з обох сторін, а потім рівномірно посипаємо борошном. Розтоплюємо пару столових ложок олії і смажимо на ньому рибу до зарум'янювання, після чого відкладаємо її в бік.
На маслі окремо смажимо пару чайних ложок залишилася після панірування борошна, заливаємо її лимонним соком в суміші з цедрою і вином, чекаємо, поки рідина випарується наполовину і вливаємо сметану. Доповнюємо соус зеленню цибулі і орегано, кладемо в нього камбалу і тушкуємо, поки соус не загусне.
Камбала, запечена в томатному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Поки духова шафа розігрівається до 180 градусів, спасеруйте гриби, часник, томати, цибулю і квасолю до напівготовності, приправити соус спеціями і лимонним соком, а потім викладіть половину у форму для запікання. Поверх соусу додайте рибне філе, залийте залишилися соусом і поставте запікатися на 20-25 хвилин.
Як смачно посмажити камбалу в клярі?
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо олію в жаровню або казанок і ставимо підігріватися

Камбала, запечена в мультиварці, готується наступним чином: спочатку в чаші на «Випікання» готується соус, а після перемикання на «Гасіння» закладається рибне філе і гаситься півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти

Страви з камбали
Камбалу можна смажити, запікати, тушкувати. Запекти рибку можна з різними овочами або просто полити яким-небудь соусом. У будь-якому випадку буде

Камбала, запечена в духовці
Камбала — дуже смачна і корисна морська риба. Рецептів її приготування безліч: від смаження до гасіння. Однак, всім відомо, що одним з корисних

Як приготувати камбалу цілком у духовці?
Приготування камбали в духовці займе зовсім небагато часу і не вимагає великого уміння. Пропонуємо кілька варіантів, як запекти морську рибу цілком,

Камбала смажена - рецепти
Камбала - риба особлива, а тому приготувати її не надто просто. Полегшити це завдання допоможуть наші поради та маленькі секрети по створенню страв з

Камбала у фользі в духовці
Камбала дуже проста в приготуванні риба, соковите і щільне м'ясо якої важко пересушити. Ще більше полегшує приготування у фользі, яка дозволяє

Камбала в мультиварці
Камбалу готувати досить просто, так як щільне і соковите м'ясо не розпадається і не зменшується в розмірах. Готувати цю рибку в мультиварці ще