Камбала, запечена в духовці

Камбала, запечена в духовці з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розглянемо з вами, як запекти камбалу у фользі в духовці. Отже, спочатку готуємо рибу: робимо на ній надрізи ножем поперек і натираємо соком свіжого лимона, перемішаним зі спеціями. Залишаємо маринуватися приблизно на півгодини. Селера і очищену цибулю шаткуємо кільцями, гриби рубаємо пластинками. Після цього викладаємо овочі в сковорідку з олією і пасеруємо до напівготовності, подсаливая. Далі перекладаємо обжарку в форму, застелену фольгою. Часник чистимо, видавлюємо через прес і змішати зі сметаною. Цією сумішшю обмазуємо рибу з обох сторін, викладаємо на овочі, поливаємо вином, загортаємо у фольгу і ставимо хвилин на 20 в духовку, прогріту до температури 190 градусів. Після закінчення часу, камбала, запечена з овочами, готова!
Камбала, запечена з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Камбалу промиваємо, очищаємо, знімаємо шкірку і скроплюємо лимонним соком. Деко для запікання промазуємо маслом і висипаємо на нього зелений горошок. Помідори обполіскуємо і нарізаємо кружечками. Викладаємо їх поверх горошку і заливаємо необхідною кількістю окропу. Камбалу натираємо спеціями, кладемо на томати, а зверху покриваємо нарізаним скибочками картоплею. В окремій тарілці змішуємо трохи рослинного масла, сіль і сметанку. Поллємо приготованим соусом наше блюдо і ставимо його в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20. Перед подачею, посипаємо готову рибу свіжою зеленню.
Камбала, запечена в духовці з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Давайте дізнаємося з вами, як можна ще смачно запекти камбалу в духовці. Тушки розморожуємо, промиваємо і просушуємо. Потім натираємо рибу спеціями і обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін. Деко промазуємо жиром, перекладаємо підготовлену рибу і присипаємо тертим сиром. Ставимо деко в розігріту духовку і запікаємо протягом 15 хвилин. Коли камбала буде готова, викладаємо її на тарілку, прикрашаємо петрушкою і червоним болгарським перцем.
Камбала, запечена у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам ще один цікавий

Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати камбалу цілком у духовці?
Приготування камбали в духовці займе зовсім небагато часу і не вимагає великого уміння. Пропонуємо кілька варіантів, як запекти морську рибу цілком,

Камбала смажена - рецепти
Камбала - риба особлива, а тому приготувати її не надто просто. Полегшити це завдання допоможуть наші поради та маленькі секрети по створенню страв з

Як посмажити камбалу на сковороді?
М'ясо камбали відрізняється солодкуватим присмаком і годиться навіть для приготування різних страв. Вона смачна і прекрасна у всіх видах теплової

Як приготувати камбалу в духовці?
Камбала - з вигляду незвичайна риба, що має дуже плоске тіло з оригінальним розташуванням очей тільки на одній стороні. Готувати її можна різними

Камбала у фользі в духовці
Камбала дуже проста в приготуванні риба, соковите і щільне м'ясо якої важко пересушити. Ще більше полегшує приготування у фользі, яка дозволяє

Камбала в мультиварці
Камбалу готувати досить просто, так як щільне і соковите м'ясо не розпадається і не зменшується в розмірах. Готувати цю рибку в мультиварці ще