Камбала, запечена в духовці
Камбала – дуже смачна і корисна риба, популярна у всіх куточках світу. Ми пропонуємо вам приготувати сьогодні запечену в духовці камбалу.
Інгредієнти:
камбала – 350 г;
свіжі печериці – 250 г;
цибуля-порей – 100 г;
стебло селери – 1 шт.;
часник – 1 зубчик;
сухе біле вино – 3 ст. ложки;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
сметана – 1 ст. ложка;
лимонний сік;
спеції.
Приготування
Давайте розглянемо з вами, як запекти камбалу у фользі в духовці. Отже, спочатку готуємо рибу: робимо на ній надрізи ножем поперек і натираємо соком свіжого лимона, перемішаним зі спеціями. Залишаємо маринуватися приблизно на півгодини. Селера і очищену цибулю шаткуємо кільцями, гриби рубаємо пластинками. Після цього викладаємо овочі в сковорідку з олією і пасеруємо до напівготовності, подсаливая. Далі перекладаємо обжарку в форму, застелену фольгою. Часник чистимо, видавлюємо через прес і змішати зі сметаною. Цією сумішшю обмазуємо рибу з обох сторін, викладаємо на овочі, поливаємо вином, загортаємо у фольгу і ставимо хвилин на 20 в духовку, прогріту до температури 190 градусів. Після закінчення часу, камбала, запечена з овочами, готова!
Інгредієнти:
камбала – 800 г;
картопля – 450 г;
помідор – 200 г;
зелений горошок – 100 г;
сметана нежирна – 150 мл;
спеції;
вода фільтрована – 05 ст.;
масло рослинне – 2 ст. ложки.
Приготування
Камбалу промиваємо, очищаємо, знімаємо шкірку і скроплюємо лимонним соком. Деко для запікання промазуємо маслом і висипаємо на нього зелений горошок. Помідори обполіскуємо і нарізаємо кружечками. Викладаємо їх поверх горошку і заливаємо необхідною кількістю окропу. Камбалу натираємо спеціями, кладемо на томати, а зверху покриваємо нарізаним скибочками картоплею. В окремій тарілці змішуємо трохи рослинного масла, сіль і сметанку. Поллємо приготованим соусом наше блюдо і ставимо його в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20. Перед подачею, посипаємо готову рибу свіжою зеленню.
Інгредієнти:
камбала – 2 шт.;
сир – 50 г;
перець болгарський – 1 шт.;
спеції.
Приготування
Давайте дізнаємося з вами, як можна ще смачно запекти камбалу в духовці. Тушки розморожуємо, промиваємо і просушуємо. Потім натираємо рибу спеціями і обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін. Деко промазуємо жиром, перекладаємо підготовлену рибу і присипаємо тертим сиром. Ставимо деко в розігріту духовку і запікаємо протягом 15 хвилин. Коли камбала буде готова, викладаємо її на тарілку, прикрашаємо петрушкою і червоним болгарським перцем.
Інгредієнти:
камбала – 1 шт.;
сир твердий або ковбасний – 30 г;
васабі – 1 ч. ложка;
спеції;
майонез пісний – 2 ст. ложки;
лимонний сік – за смаком.
Приготування
Пропонуємо вам ще один цікавий рецепт приготування камбали. Отже, рибу обробляємо, потрошимо і чистимо від луски. Нарізаємо тушку на порційні шматочки, присмачую спеціями і поливаємо лимонним соком. Маринуємо морську рибку 15 хвилин, а потім, викладаємо її на фольгу і промазуємо васабі і майонезом. Твердий сир нарізаємо пластинками і покриваємо їм всю поверхню риби. Замість нього можна використовувати ковбасний сир, який додасть страві оригінальний копчений присмак. Загортаємо все у фольгу, відправляємо в духовку на 35 хвилин. Перед подаванням страву прикрашаємо рубаною свіжої зеленню або овочами на ваш розсуд. За таким же рецептом можна запекти камбалу в мультиварці.
Камбала, запечена в духовці з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розглянемо з вами, як запекти камбалу у фользі в духовці. Отже, спочатку готуємо рибу: робимо на ній надрізи ножем поперек і натираємо соком свіжого лимона, перемішаним зі спеціями. Залишаємо маринуватися приблизно на півгодини. Селера і очищену цибулю шаткуємо кільцями, гриби рубаємо пластинками. Після цього викладаємо овочі в сковорідку з олією і пасеруємо до напівготовності, подсаливая. Далі перекладаємо обжарку в форму, застелену фольгою. Часник чистимо, видавлюємо через прес і змішати зі сметаною. Цією сумішшю обмазуємо рибу з обох сторін, викладаємо на овочі, поливаємо вином, загортаємо у фольгу і ставимо хвилин на 20 в духовку, прогріту до температури 190 градусів. Після закінчення часу, камбала, запечена з овочами, готова!
Камбала, запечена з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Камбалу промиваємо, очищаємо, знімаємо шкірку і скроплюємо лимонним соком. Деко для запікання промазуємо маслом і висипаємо на нього зелений горошок. Помідори обполіскуємо і нарізаємо кружечками. Викладаємо їх поверх горошку і заливаємо необхідною кількістю окропу. Камбалу натираємо спеціями, кладемо на томати, а зверху покриваємо нарізаним скибочками картоплею. В окремій тарілці змішуємо трохи рослинного масла, сіль і сметанку. Поллємо приготованим соусом наше блюдо і ставимо його в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20. Перед подачею, посипаємо готову рибу свіжою зеленню.
Камбала, запечена в духовці з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Давайте дізнаємося з вами, як можна ще смачно запекти камбалу в духовці. Тушки розморожуємо, промиваємо і просушуємо. Потім натираємо рибу спеціями і обсмажуємо на рослинному маслі з двох сторін. Деко промазуємо жиром, перекладаємо підготовлену рибу і присипаємо тертим сиром. Ставимо деко в розігріту духовку і запікаємо протягом 15 хвилин. Коли камбала буде готова, викладаємо її на тарілку, прикрашаємо петрушкою і червоним болгарським перцем.
Камбала, запечена у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам ще один цікавий рецепт приготування камбали. Отже, рибу обробляємо, потрошимо і чистимо від луски. Нарізаємо тушку на порційні шматочки, присмачую спеціями і поливаємо лимонним соком. Маринуємо морську рибку 15 хвилин, а потім, викладаємо її на фольгу і промазуємо васабі і майонезом. Твердий сир нарізаємо пластинками і покриваємо їм всю поверхню риби. Замість нього можна використовувати ковбасний сир, який додасть страві оригінальний копчений присмак. Загортаємо все у фольгу, відправляємо в духовку на 35 хвилин. Перед подаванням страву прикрашаємо рубаною свіжої зеленню або овочами на ваш розсуд. За таким же рецептом можна запекти камбалу в мультиварці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати камбалу цілком у духовці?
Приготування камбали в духовці займе зовсім небагато часу і не вимагає великого уміння. Пропонуємо кілька варіантів, як запекти морську рибу цілком,
Камбала смажена - рецепти
Камбала - риба особлива, а тому приготувати її не надто просто. Полегшити це завдання допоможуть наші поради та маленькі секрети по створенню страв з
Як посмажити камбалу на сковороді?
М'ясо камбали відрізняється солодкуватим присмаком і годиться навіть для приготування різних страв. Вона смачна і прекрасна у всіх видах теплової
Як приготувати камбалу в духовці?
Камбала - з вигляду незвичайна риба, що має дуже плоске тіло з оригінальним розташуванням очей тільки на одній стороні. Готувати її можна різними
Камбала у фользі в духовці
Камбала дуже проста в приготуванні риба, соковите і щільне м'ясо якої важко пересушити. Ще більше полегшує приготування у фользі, яка дозволяє
Камбала в мультиварці
Камбалу готувати досить просто, так як щільне і соковите м'ясо не розпадається і не зменшується в розмірах. Готувати цю рибку в мультиварці ще