Риба тушкована з морквою і цибулею
Гасіння – є рятівною технологією приготування для тих, хто не налаштований длубатися над вечерею або не може похвалитися розвиненими гастрономічними навичками. Покладіть шматок м'яса або риби в жаровню разом з овочами, залийте мінімумом бульйону і тушкуйте, чим довше, тим краще. Саме таким чином ми будемо готувати тушковану рибу з морквою і цибулею в наших наступних рецептах.
Інгредієнти:
філе тріски - 1 кг;
морква - 140 г;
сік лимона - 15 мл;
ріпчаста цибуля - 170 г;
солодкий перець - 1 шт.;
часникові зубки - 2 шт.;
томатне пюре - 440 мл;
овочевий бульйон - 240 мл;
лист лавра;
вершки - 180 мл
Приготування
Переконавшись у тому, що рибне філе звільнився від кісток, збризкуємо його соком лимона і залишаємо промаринуватися. У жаровні пасеруємо цибулю і солодкий перець з морквою. До овочевої засмажки, фінальні хвилини приготування, кладемо нарізані зубчики часнику. Через півхвилини заливаємо томатним пюре овочі, вершками і бульйоном, кладемо лист лавра. Через 10 хвилин у вируючому соусі розміщуємо шматочки тріски. Коли риба почне розпадатися після дотику вилки – знімайте жаровню з вогню.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 160 г;
буряк - 60 г;
селера - 4 стебла;
часник - 5 зубків;
картопля - 350 г;
томати - 440 г;
морква - 180 г;
овочевий бульйон - 900 мл;
рибне філе - 700 р.
Приготування
Спассеровав півкільця цибулі з буряком, селерою і морквою, додаємо до них часник і чекаємо ще півхвилини, після чого заливаємо засмажку бульйоном з пюрированными свіжими томатами. Як тільки рідина закипить, покладіть в неї кубики картоплі. Через 20 хвилин, коли картопля практично дійде до готовності, додайте в вируючому соусі шматочки риби. Останнім буде потрібно мінімум часу, щоб дійти до готовності, буквально 6-7 хвилин.
Інгредієнти:
чермула - 2 ч. ложки;
зелень петрушки і коріандру - 1 /4 ст.;
червоний винний оцет - 25 мл;
оливкова олія - 45 мл;
філе минтая - 350 г;
кускус - 150 г;
вода - 290 мл;
часник - 2 зубки;
фіолетовий цибулю - 180 г;
морква - 180 г;
томати - 240 г;
картопля - 200 р.
Приготування
Починаємо з приготування маринаду для риби на основі традиційного алжирського соусу чермула. Чермулу збиваємо з зеленню, маслом, часником і оцтом, а в отриману суміш занурюємо шматочки рибного філе.
Поки риба насичується смаками маринаду, у нас є достатньо часу для того, щоб спасерувати цибулю з морквою. До овочів додаємо нарізані томати та картопля, вливаємо воду. Як тільки овочі розм'якшуватися, закладаємо шматочки риби разом з маринадом.
Поки риба гаситься, залийте кускус окропом і дайте йому набрякнути. Подавайте рибу тушковану з морквою і цибулею поверх подушки з кускуса.
Інгредієнти:
томати, консервовані у власному соку - 400 г;
мелений кумін, солодка паприка - 1 ч. ложці;
часникові зубки - 2 шт.;
рибне філе - 450 г;
морква - 270 г;
фіолетовий цибулю - 90 г;
солодкий перець - 160 г;
жменя оливок;
картопля - 420 г;
зелень петрушки і кінзи.
Приготування
Кубики картоплі і моркви бланшируем 6 хвилин, відкидаємо на друшляк. Тим часом пасеруємо півкільця цибулі і перцю. Додаємо до засмажки бланшовані овочі, підрум'янюємо всі разом. Додаємо спеції, оливки і шматочки рибного філе. Вливаємо в ємність 60 мл води або бульйону, після чого залишаємо нудитися під кришкою півгодини.
Готову страву щедро посипаємо зеленню. Подаємо окремо або з гарніром з відвареного рису.
Рецепт тушкованої риби з цибулею і морквою
Інгредієнти:
Приготування
Переконавшись у тому, що рибне філе звільнився від кісток, збризкуємо його соком лимона і залишаємо промаринуватися. У жаровні пасеруємо цибулю і солодкий перець з морквою. До овочевої засмажки, фінальні хвилини приготування, кладемо нарізані зубчики часнику. Через півхвилини заливаємо томатним пюре овочі, вершками і бульйоном, кладемо лист лавра. Через 10 хвилин у вируючому соусі розміщуємо шматочки тріски. Коли риба почне розпадатися після дотику вилки – знімайте жаровню з вогню.
Риба тушкована з буряками, морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Спассеровав півкільця цибулі з буряком, селерою і морквою, додаємо до них часник і чекаємо ще півхвилини, після чого заливаємо засмажку бульйоном з пюрированными свіжими томатами. Як тільки рідина закипить, покладіть в неї кубики картоплі. Через 20 хвилин, коли картопля практично дійде до готовності, додайте в вируючому соусі шматочки риби. Останнім буде потрібно мінімум часу, щоб дійти до готовності, буквально 6-7 хвилин.
Риба минтай тушкована з морквою і цибулею по-алжирськи
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо з приготування маринаду для риби на основі традиційного алжирського соусу чермула. Чермулу збиваємо з зеленню, маслом, часником і оцтом, а в отриману суміш занурюємо шматочки рибного філе.
Поки риба насичується смаками маринаду, у нас є достатньо часу для того, щоб спасерувати цибулю з морквою. До овочів додаємо нарізані томати та картопля, вливаємо воду. Як тільки овочі розм'якшуватися, закладаємо шматочки риби разом з маринадом.
Поки риба гаситься, залийте кускус окропом і дайте йому набрякнути. Подавайте рибу тушковану з морквою і цибулею поверх подушки з кускуса.
Філе риби тушковане з морквою, солодким перцем і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Кубики картоплі і моркви бланшируем 6 хвилин, відкидаємо на друшляк. Тим часом пасеруємо півкільця цибулі і перцю. Додаємо до засмажки бланшовані овочі, підрум'янюємо всі разом. Додаємо спеції, оливки і шматочки рибного філе. Вливаємо в ємність 60 мл води або бульйону, після чого залишаємо нудитися під кришкою півгодини.
Готову страву щедро посипаємо зеленню. Подаємо окремо або з гарніром з відвареного рису.
Рекомендуємо добрі рецепти
Риба в духовці з морквою і цибулею
Зручно, коли основне блюдо і гарнір готуються разом. Якщо хочете переконатися в цьому, приготуйте рибу з морквою і цибулею в духовці, і вам не
Риба з морквою
Рибне філе можна приготувати різними способами. Але найпростішим і дешевим є приготування риби з морквою і цибулею. Давайте розглянемо декілька
Риба, тушкована з овочами
Риба - смачний і корисний продукт, необхідний нашому організму. І сьогодні мова піде про досить простому - рибі, тушкованої з овочами. Пропонуємо
Минтай, тушкований з морквою
Минтай, тушкований з морквою - смачне і ситне блюдо для повсякденного столу. Давайте детально розберемося, як його зробити в сметані, майонезі, а
Тушкована пікша
Пікша - морська риба, недорога і корисна, придбати її не складе праці. Якщо ви не знаєте, що приготувати з пикши, ми пропонуємо вам її згасити з
Риба, тушкована в мультиварці
Гасіння - це найкорисніший спосіб готування їжі, при якому в продуктах зберігаються всі необхідні речовини. І зараз ми розповімо, як тушкувати смачно