Риба тушкована з морквою і цибулею

Рецепт тушкованої риби з цибулею і морквою
Інгредієнти:
Приготування
Переконавшись у тому, що рибне філе звільнився від кісток, збризкуємо його соком лимона і залишаємо промаринуватися. У жаровні пасеруємо цибулю і солодкий перець з морквою. До овочевої засмажки, фінальні хвилини приготування, кладемо нарізані зубчики часнику. Через півхвилини заливаємо томатним пюре овочі, вершками і бульйоном, кладемо лист лавра. Через 10 хвилин у вируючому соусі розміщуємо шматочки тріски. Коли риба почне розпадатися після дотику вилки – знімайте жаровню з вогню.
Риба тушкована з буряками, морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Спассеровав півкільця цибулі з буряком, селерою і морквою, додаємо до них часник і чекаємо ще півхвилини, після чого заливаємо засмажку бульйоном з пюрированными свіжими томатами. Як тільки рідина закипить, покладіть в неї кубики картоплі. Через 20 хвилин, коли картопля практично дійде до готовності, додайте в вируючому соусі шматочки риби. Останнім буде потрібно мінімум часу, щоб дійти до готовності, буквально 6-7 хвилин.
Риба минтай тушкована з морквою і цибулею по-алжирськи
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо з приготування маринаду для риби на основі традиційного алжирського соусу чермула. Чермулу збиваємо з зеленню, маслом, часником і оцтом, а в отриману суміш занурюємо шматочки рибного філе.
Поки риба насичується смаками маринаду, у нас є достатньо часу для того, щоб спасерувати цибулю з морквою. До овочів додаємо нарізані томати та картопля, вливаємо воду. Як тільки овочі розм'якшуватися, закладаємо шматочки риби разом з маринадом.
Поки риба гаситься, залийте кускус окропом і дайте йому набрякнути. Подавайте рибу тушковану з морквою і цибулею поверх подушки з кускуса.
Філе риби тушковане з морквою, солодким перцем і цибулею
Інгредієнти:

Приготування
Кубики картоплі і моркви бланшируем 6 хвилин, відкидаємо на друшляк. Тим часом пасеруємо півкільця цибулі і перцю. Додаємо до засмажки бланшовані овочі, підрум'янюємо всі разом. Додаємо спеції, оливки і шматочки рибного філе. Вливаємо в ємність 60 мл води або бульйону, після чого залишаємо нудитися під кришкою півгодини.
Готову страву щедро посипаємо зеленню. Подаємо окремо або з гарніром з відвареного рису.
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба в духовці з морквою і цибулею
Зручно, коли основне блюдо і гарнір готуються разом. Якщо хочете переконатися в цьому, приготуйте рибу з морквою і цибулею в духовці, і вам не

Риба з морквою
Рибне філе можна приготувати різними способами. Але найпростішим і дешевим є приготування риби з морквою і цибулею. Давайте розглянемо декілька

Риба, тушкована з овочами
Риба - смачний і корисний продукт, необхідний нашому організму. І сьогодні мова піде про досить простому - рибі, тушкованої з овочами. Пропонуємо

Минтай, тушкований з морквою
Минтай, тушкований з морквою - смачне і ситне блюдо для повсякденного столу. Давайте детально розберемося, як його зробити в сметані, майонезі, а

Тушкована пікша
Пікша - морська риба, недорога і корисна, придбати її не складе праці. Якщо ви не знаєте, що приготувати з пикши, ми пропонуємо вам її згасити з

Риба, тушкована в мультиварці
Гасіння - це найкорисніший спосіб готування їжі, при якому в продуктах зберігаються всі необхідні речовини. І зараз ми розповімо, як тушкувати смачно