Риба в духовці з морквою і цибулею
Риба повинна бути присутнім у раціоні будь-якої людини. Адже вона не тільки багата корисними мікроелементами, які важливі для нашого здоров'я, але і дуже смачна. Пропонуємо вам приготувати рибу в духовці з морквою і цибулею. Цю страву подають з овочевим або картопляним гарніром.
Інгредієнти:
філе морської риби – 1 кг;
майонез – за смаком;
морква – 1 шт.;
спеції;
цибулина – 2 шт.;
олія рослинна;
борошно.
Приготування
Рибу чистимо, обробляємо, ретельно промиваємо й обсушуємо рушником. Потім обрізаємо плавники і відрізаємо хвостик і голову. Після цього тушку розрізаємо на шматочки, натираємо сіллю, спеціями і залишаємо маринуватися. А цим часом обробляємо овочі, а потім цибулю шаткуємо півкільцями, моркву рубаємо соломкою. Далі викладаємо їх на сковорідку з розігрітим рослинним маслом і пасеруємо до золотистого кольору. Рибу паніруємо в борошні і щільно викладаємо на деко, попередньо змащений рослинним маслом. Тепер на рибку викладаємо піджарку і густо заливаємо її майонезом. Запікаємо страву протягом 30 хвилин при температурі 220 градусів. Готовність риби під морквою і цибулею в духовці визначаємо за рум'яної скоринки і подаємо до столу.
Інгредієнти:
філе тріски – 500 г;
морква – 2 шт.;
сметана 20 % - 150 мл;
цибулина – 2 шт.;
масло вершкове – 40 г;
спеції;
олія рослинна;
сушений базилік, майоран.
Приготування
Рибне філе розморожуємо в холодильнику, а потім промиваємо під струменем води і залишаємо, щоб стекла вся рідина. Овочі обробляємо і подрібнюємо: цибулю шаткуємо півкільцями, моркву рубаємо тоненькою соломкою або натираємо на крупній тертці. Сотейник або розігріваємо сковороду на помірному вогні, кладемо туди шматочок вершкового масла і повністю розтоплюємо його. Потім пасеруємо на ньому цибульку до прозорості 3 хвилини, а потім викладаємо моркву і тушкуємо все разом 15 хвилин, накривши кришкою. Після цього даємо овочевий масі трохи охолонути, змішуємо її зі сметанкою, приправляємо перцем і підсолюємо за смаком. Промазуємо прямокутну форму рослинним маслом. Філе нарізаємо квадратиками і викладаємо ними впритул один до одного дно посуду. Рівномірно посипаємо рибку сіллю і спеціями і розподіляємо сметано-овочевий засмажкою. Духовку розігріваємо і запікаємо блюдо хвилин 30.
Риба з цибулею і морквою під майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Рибу чистимо, обробляємо, ретельно промиваємо й обсушуємо рушником. Потім обрізаємо плавники і відрізаємо хвостик і голову. Після цього тушку розрізаємо на шматочки, натираємо сіллю, спеціями і залишаємо маринуватися. А цим часом обробляємо овочі, а потім цибулю шаткуємо півкільцями, моркву рубаємо соломкою. Далі викладаємо їх на сковорідку з розігрітим рослинним маслом і пасеруємо до золотистого кольору. Рибу паніруємо в борошні і щільно викладаємо на деко, попередньо змащений рослинним маслом. Тепер на рибку викладаємо піджарку і густо заливаємо її майонезом. Запікаємо страву протягом 30 хвилин при температурі 220 градусів. Готовність риби під морквою і цибулею в духовці визначаємо за рум'яної скоринки і подаємо до столу.
Риба, запечена з морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе розморожуємо в холодильнику, а потім промиваємо під струменем води і залишаємо, щоб стекла вся рідина. Овочі обробляємо і подрібнюємо: цибулю шаткуємо півкільцями, моркву рубаємо тоненькою соломкою або натираємо на крупній тертці. Сотейник або розігріваємо сковороду на помірному вогні, кладемо туди шматочок вершкового масла і повністю розтоплюємо його. Потім пасеруємо на ньому цибульку до прозорості 3 хвилини, а потім викладаємо моркву і тушкуємо все разом 15 хвилин, накривши кришкою. Після цього даємо овочевий масі трохи охолонути, змішуємо її зі сметанкою, приправляємо перцем і підсолюємо за смаком. Промазуємо прямокутну форму рослинним маслом. Філе нарізаємо квадратиками і викладаємо ними впритул один до одного дно посуду. Рівномірно посипаємо рибку сіллю і спеціями і розподіляємо сметано-овочевий засмажкою. Духовку розігріваємо і запікаємо блюдо хвилин 30.
Рекомендуємо добрі рецепти
Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як
Риба, запечена з картоплею
Риба, запечена з картоплею - прекрасний варіант обіду або вечері, коли зовсім немає часу стояти біля плити. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і
Риба з морквою
Рибне філе можна приготувати різними способами. Але найпростішим і дешевим є приготування риби з морквою і цибулею. Давайте розглянемо декілька
Риба, тушкована з цибулею
Риба, тушкована з цибулею - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Таке корисне страву можна подати до сімейного обіду або вечері. Давайте
Хек у фользі в духовці
Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома
Пікша з цибулею і морквою
Пікша, приготовлена в духовці, виходить дуже соковитою і ароматною, зберігаючи при цьому свої корисний властивості. А якщо до риби ще додати цибулю і