Риба, тушкована з цибулею

Риба, тушкована в молоці з цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, філе хека попередньо розморожуємо, обполіскуємо, ріжемо невеликими шматочками і сильніше підсолюємо. Потім насипаємо в блюдце пшеничне борошно, і обвалюємо кожен шматочок, паніруючи рибу. У сковороду з високими бортиками наливаємо масло, розігріваємо, викладаємо хека і обсмажуємо до рум'яної скоринки з одного боку. Чистимо цибулину від лушпиння, шаткуємо півкільцями. Тепер обережно перевертаємо рибку і всі вільні місця заповнюємо приготованим цибулею. Заливаємо все молоком, доводимо його до кипіння і накриваємо кришкою.
Залишаємо тушкуватися страва на самому маленькому вогні. Закінчуємо приготування тоді, коли молоко загусне до стану соусу, а цибулю практично повністю розчиниться в ньому. При подачі на стіл, поливають рибу соусом , в якій вона тушкувалась, і посипаємо посіченою зеленню петрушки.
Риба, тушкована з цибулею і болгарським перцем
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе миємо, обсушуємо, ріжемо шматочками, трохи підсолюємо, перчимо і паніруємо. Потім обсмажуємо на розігрітій з рослинним маслом сковороді з двох боків до появи рум'яної скоринки. Цим часом чистимо поки цибулю шаткуємо його кільцями. Болгарський перчик промиваємо, розрізаємо навпіл, видаляємо

В іншій сковороді з розігрітим маслом пасеруємо 3 хвилинки цибулька, додаємо перчик і смажимо, помішуючи, 5 хвилин. Далі викладаємо помідори, перемішуємо, підсолюємо і перчимо за бажанням. Після цього викладаємо до овочів шматочки обсмаженої риби, накриваємо кришкою і тушкуємо все при слабкому кипінні рівно 10 хвилин. В самому кінці приготування, посипаємо блюдо рубану зелень, вимикаємо вогонь і даємо трохи постояти. Потім викладаємо на тарілку шматочки риби, а поруч кладемо тушковані овочі і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як

Хек в томатному соусі
Знайомий всім хек в томатному соусі, гарнированная картоплею пюре, швидкий і простий у приготуванні. Ніжна риба в томатному соусі не вимагає

Риба, тушкована в горщику
Риба, тушкована в горщиках - неймовірно смачне і корисне страву, яка неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. А приготувати його досить

Як приготувати тилапию?
Дієтологи радять, щоб риба як можна частіше була присутня на наших столах. Вона легко засвоюється організмом, і насичує його необхідними вітамінами і

Хек в клярі
Хек - одна з найпопулярніших риб в кулінарії, завдяки своїй доступності та смачному білому м'ясу. Готувати таку рибу одне задоволення - швидко і

Риба під маринадом - класичний рецепт
Риба під маринадом завжди буде до речі на святковому столі, особливо, якщо ви приготуєте самі. Така закуска точно не залишиться непоміченою і порадує