Як приготувати тилапию?

Як приготувати тилапию в клярі?
Інгредієнти:
Приготування
Філе риби промиваємо та нарізаємо порційними шматочками. В одну ємність вбиваємо яйця, трохи їх додаємо сіль. А в другу насипаємо борошно, перець і сіль. Кожен шматочок філе обвалюємо спочатку в борошняної суміші, а потім в яйці. Після цього філе тілапії в клярі викладаємо на сковороду з розігрітим маслом і обсмажуємо з обох боків до рум'яності. Подавати таку рибку краще в гарячому вигляді.
Як приготувати тилапию в духовці?
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і помідори ріжемо кільцями, пармезан тремо на тертці. Філе риби промиваємо і викладаємо на обробну дошку. Кожен шматочок солимо, перчимо і злегка скроплюємо соком лимона. Змащуємо оливковою олією деко і кладемо на нього шматочки філе. На нього зверху кладемо кільця цибулі, домашній майонез , помідори і ставимо в духовку. Запікаємо 40 хвилин при 180 градусах. Потім посипаємо рибу з овочами тертим сиром і запікаємо ще 10 хвилин.
Як приготувати тилапию в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе розморожуємо, промиваємо й обсушуємо. Після цього солимо і даємо постояти хвилин 20. Тим часом займаємося овочами: шаткуємо півкільцями цибулю, посипаємо його сіллю і спеціями. Моркву, картоплю ріжемо скибочками і викладаємо до цибулі. Все перемішуємо, поки спеції рівномірно не розподілиться по овочам. У чашу мультиварки вливаємо олію, викладаємо частину овочів, потім рибні філе і повторюємо шари. Встановлюємо режим «Гасіння» і 80 хвилин.
Як приготувати тилапию на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Філе тілапії розморожуємо і моєму під проточною холодною водою. Кожен шматочок філе ділимо на 2 частини і скроплюємо лимонним соком з обох сторін. Також посипаємо рибу спеціями. Сіль використовувати не потрібно, так як у нас присутній соєвий соус, а він і так досить солоний. На сковороді розігріваємо олію. Воно може бути або соняшниковою або оливковою - вибір залежить виключно від вашого смаку.
Викладаємо на сковороду рибне філе і на сильному вогні обсмажуємо хвилини по 3 з кожної сторони. Для соусу з'єднуємо цукор і соєвий соус, перемішуємо до розчинення цукру. Отриману суміш вливаємо в сковороду з рибою таким чином, щоб кожен шматочок отримав свою порцію. Доводимо соус до кипіння, накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь і готуємо тилапию ще хвилин 5. Подаємо до столу гарячою з гарніром з овочів і рису.
Як приготувати тилапию у фользі?
Інгредієнти:

Приготування
Тилапию миємо й обсушуємо. Помідор і болгарський перець ріжемо кубиками, додаємо подрібнену зелень і 2 ч. ложки рослинної олії, перемішуємо. Вистилаємо Форму фольгою, змащуємо рослинним маслом і зверху кладемо філе рибки, зверху розміщуємо овочеву суміш. Накриваємо зверху фольгою і ставимо в духовку. При 200 градусах готуємо 30 хвилин. Потім знімаємо фольгу, знову повертаємо рибу в духовку під гриль. І через 10 хвилин у нас готове чудове блюдо - тілапія з овочевим гарніром.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тілапія в духовці
Смачне дієтичне м'ясо і доступна ціна, зробили тилапию однією з найбільш популярних видів риб. Рецепти тілапії в духовці ми розглянемо в цій статті.

Хек у фользі в духовці
Хек - не дорога і смачна рибка, з якої можна приготувати безліч страв. І сьогодні ми розповімо, як її оригінально запекти у фользі в духовці кількома

Страви з тілапії
Тілапія - проста і смачна рибка. І сьогодні ми підкажемо, які страви можна приготувати. Давайте посмажимо її з різними спеціями і добавками на

Тілапія - рецепти
Багато люблять тилапию за ніжне нежирне філе, яке можна готувати, навіть дотримуючись дієти. Але з цієї рибки можна приготувати і далеко не дієтичні

Тілапія в клярі
Тілапія - досить популярна і доступна в продажу риба. Багато люблять її за смачне і ніжне біле м'ясо. Способів приготування тілапії величезна безліч.

Тілапія в мультиварці
З тілапії можна приготувати багато смачних і цікавих страв. Але включати в свій раціон її часто не варто, із-за здатності цієї рибки накопичувати