Тілапія в мультиварці
Тілапія - жирна і проста в приготуванні риба, яка годиться для запікання, смаження і навіть варіння на пару. Незважаючи на свій приємний смак, фахівці стверджують, що в свій раціон м'ясо це рибки не варто включати регулярно через її здібності накопичувати несприятливі для нашого організму елементи. Але якщо ви все ж звільнили своє меню для страв з тілапії, приготуйте її по рецептах, про які ми розповімо далі.
Інгредієнти:
філе тілапії - 12 кг;
свіжий кріп - 2 ст. ложки;
сушені томати - 4-6 шт.;
тертий пармезан - 3/4 ст.;
олія оливкова - 30 мл;
лимонний сік - 10 мл;
легкий майонез - 40 р.
Приготування
Рибне філе миємо, обсушуємо, очищаємо від кісток, якщо є необхідність, а потім приправляємо сіллю і натираємо свіжим кропом. Кладемо рибу у змащену чашу пристрою, розмістивши її м'якоттю догори. Включаємо режим "Випічка" і чекаємо 30 хвилин.
За цей час цілком можна встигнути приготувати томатний топінг для тілапії. Змішуємо нарізані сушені томати з тертим пармезаном, олією, соком лимона і домашнім майонезом . Коли буде готове філе, покриваємо його отриманою сумішшю і готуємо ще хвилин 10.
Подавати тилапию можна з картоплею або овочами також приготованими в мультиварці паралельно з рибою.
Інгредієнти:
філе тілапії - 500 г;
часникові зубчики - 3 шт.;
тертий імбир - 1 ст. ложка;
соєвий соус - 35 мл;
виноградний сік (з білого винограду) - 50 мл;
кунжутна олія - 12 мл;
петрушка, зелена цибуля - для подачі.
Приготування
Перед приготуванням рибне філе перевіряємо на відсутність кісток і натираємо сумішшю солі і перцю, останні беремо за смаком. Робимо маринад, змішавши подрібнений часник з тертим імбиром, соєвим соусом і соком, а також кунжутним маслом і петрушкою. Виливаємо маринад поверх філе розміщеного в чашу мультиварки. Виставляємо режим "Випічки" і терпляче чекаємо, поки риба запечеться в маринаді. На це піде не більше 25 хвилин.
Інгредієнти:
філе тілапії - 500 г;
лимони - 2 шт.;
морква - 45 г;
свіжий кріп, петрушка - 10 г;
вершкове масло - 30 р.
Приготування
Один з лимонів нарізаємо шматочками і викладаємо на шматочки пергаменту. Поверх кожного шматочка кладемо з рибного філе, попередньо переконавшись в тому, що воно очищене від кісток. Приправляємо рибу за смаком, посипаємо нарізаною зеленню і тертою морквою, потім викладаємо поверх кожного шматочка шматочки вершкового масла і перекладаємо пергамент на решітку для варіння на пару. Включивши відповідний режим і наповнивши чашу пристрою водою, готуємо тілапії протягом 25 хвилин і відразу ж подаємо, окропивши лимонним соком.
На відміну від безлічі рецептів приготування риби в паніровці, цей абсолютно корисний і навіть рекомендовано до вживання дітям. Легка паніровка з мигдальною крихти зробить різноманітної текстуру страви, а овочевий гарнір освіжить його. При цьому врахуйте, що смажити у фритюрі рибу не потрібно.
Інгредієнти:
філе тілапії - 4 шт.;
мигдаль - 1 ст.;
борошно - 60 г;
яйце куряче - 1 шт.;
вода - 15 мл;
цукор - 30 г;
вершкове масло - 30 г;
половинка лимона.
Приготування
Промите рибне філе залишаємо обсохнути, а потім приправляємо за смаком. Якщо під рукою немає мигдальної муки, то збийте в дрібну крихту склянку мигдалю і змішайте його з борошном, цукром і дрібкою солі. Окремо збиваємо яйце з водою. Розтоплюємо вершкове масло.
Занурюємо рибу у збите яйце, обвалюємо в паніровці і змащуємо розтопленим маслом. "Випікаємо" 25 хвилин. Подаємо з лимоном.
Філе тілапії в мультиварці з пармезаном і сушеними томатами
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе миємо, обсушуємо, очищаємо від кісток, якщо є необхідність, а потім приправляємо сіллю і натираємо свіжим кропом. Кладемо рибу у змащену чашу пристрою, розмістивши її м'якоттю догори. Включаємо режим "Випічка" і чекаємо 30 хвилин.
За цей час цілком можна встигнути приготувати томатний топінг для тілапії. Змішуємо нарізані сушені томати з тертим пармезаном, олією, соком лимона і домашнім майонезом . Коли буде готове філе, покриваємо його отриманою сумішшю і готуємо ще хвилин 10.
Подавати тилапию можна з картоплею або овочами також приготованими в мультиварці паралельно з рибою.
Рецепт запеченої тілапії в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перед приготуванням рибне філе перевіряємо на відсутність кісток і натираємо сумішшю солі і перцю, останні беремо за смаком. Робимо маринад, змішавши подрібнений часник з тертим імбиром, соєвим соусом і соком, а також кунжутним маслом і петрушкою. Виливаємо маринад поверх філе розміщеного в чашу мультиварки. Виставляємо режим "Випічки" і терпляче чекаємо, поки риба запечеться в маринаді. На це піде не більше 25 хвилин.
Приготування тілапії на пару в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Один з лимонів нарізаємо шматочками і викладаємо на шматочки пергаменту. Поверх кожного шматочка кладемо з рибного філе, попередньо переконавшись в тому, що воно очищене від кісток. Приправляємо рибу за смаком, посипаємо нарізаною зеленню і тертою морквою, потім викладаємо поверх кожного шматочка шматочки вершкового масла і перекладаємо пергамент на решітку для варіння на пару. Включивши відповідний режим і наповнивши чашу пристрою водою, готуємо тілапії протягом 25 хвилин і відразу ж подаємо, окропивши лимонним соком.
Страва з тілапії в мультиварці
На відміну від безлічі рецептів приготування риби в паніровці, цей абсолютно корисний і навіть рекомендовано до вживання дітям. Легка паніровка з мигдальною крихти зробить різноманітної текстуру страви, а овочевий гарнір освіжить його. При цьому врахуйте, що смажити у фритюрі рибу не потрібно.
Інгредієнти:
Приготування
Промите рибне філе залишаємо обсохнути, а потім приправляємо за смаком. Якщо під рукою немає мигдальної муки, то збийте в дрібну крихту склянку мигдалю і змішайте його з борошном, цукром і дрібкою солі. Окремо збиваємо яйце з водою. Розтоплюємо вершкове масло.
Занурюємо рибу у збите яйце, обвалюємо в паніровці і змащуємо розтопленим маслом. "Випікаємо" 25 хвилин. Подаємо з лимоном.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тілапія в духовці
Смачне дієтичне м'ясо і доступна ціна, зробили тилапию однією з найбільш популярних видів риб. Рецепти тілапії в духовці ми розглянемо в цій статті.
Страви з тілапії
Тілапія - проста і смачна рибка. І сьогодні ми підкажемо, які страви можна приготувати. Давайте посмажимо її з різними спеціями і добавками на
Як приготувати тилапию?
Дієтологи радять, щоб риба як можна частіше була присутня на наших столах. Вона легко засвоюється організмом, і насичує його необхідними вітамінами і
Тілапія в клярі
Тілапія - досить популярна і доступна в продажу риба. Багато люблять її за смачне і ніжне біле м'ясо. Способів приготування тілапії величезна безліч.
Камбала в мультиварці
Камбалу готувати досить просто, так як щільне і соковите м'ясо не розпадається і не зменшується в розмірах. Готувати цю рибку в мультиварці ще
Хек в мультиварці
Хек - смачна і корисна рибка. Її можна тушкувати, запікати, смажити, варити. В нашій сьогоднішній статті ми розберемо кілька універсальних і швидких