Риба під маринадом - класичний рецепт

Рецепт приготування риби під маринадом
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Класичний рецепт риби під маринадом досить проста і не відніме у вас багато часу. Отже, беремо філе будь-якої білої риби, добре промиваємо його, обсушуємо рушником і нарізаємо середніми шматками. Борошно змішуємо зі спеціями, обвалюємо рибу і обсмажуємо її до готовності на заздалегідь розігрітій рослинній олії. Після цього перекладаємо на плоске велике блюдо і залишаємо остигати.
Для приготування маринаду моркву і цибулю чистимо, шаткуємо тонкою соломкою, а петрушку дрібно рубаємо ножем. У сковороду з високими бортиками наливаємо трохи олії, розігріваємо його, кидаємо підготовлені овочі і тушкуємо їх на середньому вогні приблизно 5-7 хвилин, помішуючи. Потім додаємо томатне пюре, додаємо корицю, гвоздику та лавровий листок. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо блюдо хвилин 10-15.
В самому кінці вливаємо необхідну кількість бульйону, столового оцту, додаємо спеції і ретельно перемішуємо. Доводимо до закипання і знімаємо маринад з плити. Він має бути не дуже густим, але й не рідким. Коли маринад трохи охолоне, заливаємо їм обсмажене філе і подаємо до столу. Ось і все, риба під класичним маринадом готова!
Традиційний рецепт риби під маринадом
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розглянемо з вами ще один спосіб, як зробити рибу під маринадом. Отже, рибку чистимо, обробляємо і ретельно промиваємо в холодній воді. Потім акуратно робимо ножем розріз зі спинки по хребту і, тримаючи за голову, виймаємо всі кісточки. Отримане філе розрізаємо на шматочки, підсолюємо за смаком і залишаємо відпочити. Тепер давайте підготуємо з вами овочі для маринаду: моркву чистимо, шаткуємо на тертці або подрібнюємо тонкими довгими брусочками. Цибулину і болгарський перець очищаємо, ріжемо навпіл і подрібнюємо півкільцями. Часник, петрушку і кріп промиваємо, струшуємо і викладаємо на рушник.
Далі беремо сковороду, наливаємо в неї масло, розігріваємо його і швиденько обсмажуємо з двох сторін рибку, обвалявши її

Рекомендуємо добрі рецепти

Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як

Хек в томатному соусі
Знайомий всім хек в томатному соусі, гарнированная картоплею пюре, швидкий і простий у приготуванні. Ніжна риба в томатному соусі не вимагає

Тріска під маринадом - рецепт
Тріска - доступна, смачна і корисна промислова риба. Правда, вона трохи суховата і її рекомендують готувати під соусом або маринадом. Ось про другий

Риба, тушкована з цибулею
Риба, тушкована з цибулею - смачне і досить просте у приготуванні блюдо. Таке корисне страву можна подати до сімейного обіду або вечері. Давайте

Як приготувати рибу під маринадом?
Зазвичай рибу спочатку відварюють, тушкують, смажать, а потім вже готують під різними маринадами. У нашій статті ми підібрали кілька різноманітних

Маринад для оселедця
Багато людей дуже люблять солону рибку і купують готову оселедець в маленьких пластикових баночках: оселедець в гірчичному соусі, майонезі, винної