Тріска під маринадом - рецепт

Тріска під маринадом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо простий спосіб, як приготувати тріску під маринадом. Отже, рибне філе заздалегідь розморожуємо і нарізаємо на невеликі прямокутні шматочки. Потім обсмажуємо рибу з обох сторін в рослинному маслечко в мультиварці, виставивши режим «Випічка». Готове філе акуратно перекладаємо на тарілку, а в мультиварочную чашу кладемо очищений і нашатковану цибульку півкільцями. Злегка обсмажуємо його на тому ж режимі до напівготовності і перекладаємо на тарілку.
Моркву чистимо, подрібнюємо соломкою, пасеруємо до напівготовності, викладаємо до неї цибулю, додаємо томатну пасту і всі спеції, крім оцту. Тепер заливаємо водою, закриваємо кришкою, доводимо до кипіння і переставляємо прилад на режим «Гасіння». Готуємо 10 хвилин, а потім додаємо оцет, рибу, свіжу зелень, перемішуємо і тушкуємо ще близько години.
Філе тріски під маринадом
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Для приготування страви, беремо тріску, розрізаємо на порційні шматочки і опускаємо їх у маринад, де риба буде пропитиватся протягом 5 годин. Такий маринад робиться досить просто і швидко. Для цього кип'ятимо в каструльці воду з оцтом, додаємо дрібно нарубані коріння селери і петрушки. Потім готовий маринад остуджуємо і опускаємо в нього рибу. Після цього, злегка філе обсмажуємо на сильному вогні з кожного боку. Варену тріску під маринадом подаємо на стіл з готовим рибним соусом, що можете придбати в магазині або приготувати самим в домашніх умовах.
Тріска під маринадом в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування тріски під маринадом спочатку давайте приготуємо маринад для риби. Для цього беремо овочі, промиваємо їх і чистимо. Цибульку і моркву нарізаємо тонкою соломкою, або натираємо на крупній терочке. Болгарський перчик обробляємо від серцевини, насіння і дрібно шаткуємо. Якщо ви використовуєте консервовані помідори, знімаємо з них шкірку і подрібнюємо вилочкою. Якщо ж у вас томатна паста, то нам знадобиться приблизно 1 столова ложка.

Рекомендуємо добрі рецепти

Тріска, запечена з сиром
Тріска, запечена в духовці з сиром - це чудове блюдо як для святкового, так і буденного столу. Для її приготування не потрібно багато сил і часу, а

Тушкована тріска з овочами
Тріска - дуже корисний дієтичний продукт. З неї готують багато різних страв. У нашій статті ми поговоримо про те, як її згасити з овочами. Вийде

Тріска з помідорами
Тріска, запечена з помідорами - це воістину королівський обід, який припаде до смаку навіть самим завзятим гурманам. Рецепт її приготування досить

Тріску на пару
Риба, приготовлена на пару, виходить соковитою і дивовижно ніжною. Її можна подавати як самостійне блюдо або в складі дієтичних рибних страв. Давайте

Тріска по-польськи
Набридли традиційні рибні страви? Хочеться чогось новенького і оригінального? У нас є для вас є відмінне рішення - дивовижна тріска під польським

Тріска в мультиварці
Якщо у вас в холодильнику лежать стейки тріски, а ви не знаєте, як краще їх приготувати, то прочитайте цю статтю. У ній ми розповідаємо, які смачні