Тушкована тріска з овочами
Тріска - дуже корисний і дієтичний продукт, позитивно впливає на здоров'я людини. Який у ній міститься вітамін В12 чудово впливає на кровотворення, а вітамін В6 зміцнює нервову систему. Давайте розглянемо з вами як приготувати тріску з овочами. А на гарнір до цього блюда краще всього подати кабачки і відварна картопля .
Інгредієнти:
філе тріски - 500 г;
капуста білокачанна - 200 г;
морква - 1 шт.;
корінь петрушки - 1 шт.;
сіль - за смаком;
борошно - 2 ст. ложки;
свинячий жир - 2 ст. ложки;
вода - 3 ст. ложки;
цибулина - 1 шт.;
мелений чорний перець - за смаком;
білий соус - 250 мл;
селера - 05 шт.
Приготування
Давайте розберемося, як тушкувати тріску з овочами. Беремо рибу, обробляємо на філе і нарізаємо кожен на невеликі порційні шматочки, або готуємо тріску стейками. Далі готуємо овочі: очищаємо їх, шаткуємо соломкою і перекладаємо в каструлю з розігрітим свинячим жиром.
Тепер вливаємо трохи води і тушкуємо хвилин 5. Рибу підсолюємо, кладемо зверху на овочі, заправляємо сіллю, білим соусом , перцем і готувати, періодично помішуючи протягом 25 хвилин на слабенькому вогні при закритій кришці. Перед подачею на стіл тріску викладаємо на блюдо, поливаємо маринадом і подаємо разом з тушкованими овочами в гарячому вигляді.
Інгредієнти:
кабачки - 200 г;
гриби - 200 г;
болгарський перець - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
тріска - 500 г;
борошно - 50 р;
оливкова олія - 40 мл;
лайм - 1 шт.;
спеції - за смаком.
Приготування
Спочатку готуємо всі інгредієнти. Для цього кабачок і моркву чистимо від шкірки, солодкий болгарський перець промиваємо і обробляємо від насіння і плодоніжки. Тепер нарізаємо овочі невеликими шматочками і відставляємо в сторону. Лайм промиваємо, витираємо рушником і розбираємо на маленькі часточки. Рибу обробляємо, нарізаємо стейки або філе порційними шматочками, солимо за смаком і обвалюють у пшеничному борошні. За бажанням можете додати будь-які сушені ароматні трави на свій смак.
Далі розігріваємо на сковороді оливкове масло, підсмажуємо рибу з обох боків до рум'яної скоринки. На іншій сковороді пасеруємо злегка овочі, солимо за смаком. Тепер перекладаємо рибу до овочів, підливаємо трохи води і тушкуємо протягом 5 хвилин до повної готовності. Готову рибку перекладаємо на тарілки і до кожної порції подаємо шматочок лайма. Ось і все, прекрасний вечеря з тріски з овочами готовий!
Рецепт тріски з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як тушкувати тріску з овочами. Беремо рибу, обробляємо на філе і нарізаємо кожен на невеликі порційні шматочки, або готуємо тріску стейками. Далі готуємо овочі: очищаємо їх, шаткуємо соломкою і перекладаємо в каструлю з розігрітим свинячим жиром.
Тепер вливаємо трохи води і тушкуємо хвилин 5. Рибу підсолюємо, кладемо зверху на овочі, заправляємо сіллю, білим соусом , перцем і готувати, періодично помішуючи протягом 25 хвилин на слабенькому вогні при закритій кришці. Перед подачею на стіл тріску викладаємо на блюдо, поливаємо маринадом і подаємо разом з тушкованими овочами в гарячому вигляді.
Рецепт приготування тріски з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо всі інгредієнти. Для цього кабачок і моркву чистимо від шкірки, солодкий болгарський перець промиваємо і обробляємо від насіння і плодоніжки. Тепер нарізаємо овочі невеликими шматочками і відставляємо в сторону. Лайм промиваємо, витираємо рушником і розбираємо на маленькі часточки. Рибу обробляємо, нарізаємо стейки або філе порційними шматочками, солимо за смаком і обвалюють у пшеничному борошні. За бажанням можете додати будь-які сушені ароматні трави на свій смак.
Далі розігріваємо на сковороді оливкове масло, підсмажуємо рибу з обох боків до рум'яної скоринки. На іншій сковороді пасеруємо злегка овочі, солимо за смаком. Тепер перекладаємо рибу до овочів, підливаємо трохи води і тушкуємо протягом 5 хвилин до повної готовності. Готову рибку перекладаємо на тарілки і до кожної порції подаємо шматочок лайма. Ось і все, прекрасний вечеря з тріски з овочами готовий!
Рекомендуємо добрі рецепти
Тріска, запечена з сиром
Тріска, запечена в духовці з сиром - це чудове блюдо як для святкового, так і буденного столу. Для її приготування не потрібно багато сил і часу, а
Тріска з помідорами
Тріска, запечена з помідорами - це воістину королівський обід, який припаде до смаку навіть самим завзятим гурманам. Рецепт її приготування досить
Тріску на пару
Риба, приготовлена на пару, виходить соковитою і дивовижно ніжною. Її можна подавати як самостійне блюдо або в складі дієтичних рибних страв. Давайте
Тріска по-польськи
Набридли традиційні рибні страви? Хочеться чогось новенького і оригінального? У нас є для вас є відмінне рішення - дивовижна тріска під польським
Тріска під маринадом - рецепт
Тріска - доступна, смачна і корисна промислова риба. Правда, вона трохи суховата і її рекомендують готувати під соусом або маринадом. Ось про другий
Тріска в мультиварці
Якщо у вас в холодильнику лежать стейки тріски, а ви не знаєте, як краще їх приготувати, то прочитайте цю статтю. У ній ми розповідаємо, які смачні