Тріска, запечена з сиром
Тріска, запечена в духовці з сиром - страва з гарним успіхом може бути не тільки повсякденним, але і святковим. Для його приготування не потрібно багато продуктів і сил, а виходить чудово смачно і оригінально.
Інгредієнти:
філе тріски - 800 г;
цукіні - 1 шт.;
помідор черрі - 250 г;
сир - 200 г;
селера - 50 г;
часник - 2 зубчики;
болгарський перець - 2 шт.;
лимон - 1 шт.;
томатна паста - 50 мл;
оливкова олія - 100 мл
Приготування
Рибне філе нарізаємо невеликими скибочками, натираємо їх спеціями і сіллю, додаємо лимонний сік і перемішуємо. Помідори розрізаємо на четвертинки; перець, цукіні і подрібнюємо сир кубиками, а селеру нарізаємо тонкими кружечками. Часник дрібненько ріжемо, додаємо масло і змішуємо з іншими овочами, після чого заливаємо все томатною пастою.
У форму для запікання викладаємо рибне філе і овочі, перемішуємо. Запікаємо страву при температурі 180 градусів близько півгодини. Готову запіканку прикрашаємо зеленню і свіжими помідорками.
Інгредієнти:
тріска - 15 кг;
цибулина - 4 шт.;
сир - 200 г;
майонез - 350 мл
Приготування
Нарізану шматочками рибу викладаємо у змащену маслом форму або сковороду з високими бортами. Солимо, додаємо за смаком спеції. Далі, зверху викладаємо шар кружечків цибулі і натираємо сир. Далі рівним шаром промазуємо все майонезом, наливаємо трохи води і кладемо рибу на 40 хвилин у духовку. Готова тріска, запечена в духовці з сиром і майонезом, завжди виходить прекрасною і дуже смачною.
Інгредієнти:
філе тріски - 4 шт.;
молоко - 300 мл;
чорний перець горошком - 4 шт.;
лавровий лист - 1 шт.;
масло вершкове - 50 г;
борошно - 2 ст. ложки;
сир - 150 г;
гірчиця - 1 ч. ложка;
вустерський соус - 2 ч. ложки;
яєчний жовток - 2 шт.;
зелень петрушки.
Приготування
У сотейник наливаємо молоко, кладемо чорний перець горошком і лавровий листок. Потім укладаємо в один шар рибне філе, доводимо до кипіння, накриваємо і проварюємо на маленькому вогні 3 хвилини до готовності риби. Після цього, акуратно виймаємо тріску, перекладаємо у вогнетривку форму, промазану вершковим маслом. Окремо у сотейнику розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і обережно вливаємо проціджене молоко, в якому тушкувалась риба. Готовий соус тримаємо на вогні 2 хвилини, потім знімаємо з плити, додаємо сир, гірчицю, вустерський соус, жовтки і петрушку, добре перемішуємо до однорідності.
Духовку розігріваємо до 250 градусів. Рибу заливаємо соусом і запікаємо 15 хвилин до золотистого кольору. Подаємо тріску з сиром з картопляним пюре і овочами.
Тріска з помідорами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Рибне філе нарізаємо невеликими скибочками, натираємо їх спеціями і сіллю, додаємо лимонний сік і перемішуємо. Помідори розрізаємо на четвертинки; перець, цукіні і подрібнюємо сир кубиками, а селеру нарізаємо тонкими кружечками. Часник дрібненько ріжемо, додаємо масло і змішуємо з іншими овочами, після чого заливаємо все томатною пастою.
У форму для запікання викладаємо рибне філе і овочі, перемішуємо. Запікаємо страву при температурі 180 градусів близько півгодини. Готову запіканку прикрашаємо зеленню і свіжими помідорками.
Тріска під сиром в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Нарізану шматочками рибу викладаємо у змащену маслом форму або сковороду з високими бортами. Солимо, додаємо за смаком спеції. Далі, зверху викладаємо шар кружечків цибулі і натираємо сир. Далі рівним шаром промазуємо все майонезом, наливаємо трохи води і кладемо рибу на 40 хвилин у духовку. Готова тріска, запечена в духовці з сиром і майонезом, завжди виходить прекрасною і дуже смачною.
Тріска під сиром
Інгредієнти:
Приготування
У сотейник наливаємо молоко, кладемо чорний перець горошком і лавровий листок. Потім укладаємо в один шар рибне філе, доводимо до кипіння, накриваємо і проварюємо на маленькому вогні 3 хвилини до готовності риби. Після цього, акуратно виймаємо тріску, перекладаємо у вогнетривку форму, промазану вершковим маслом. Окремо у сотейнику розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і обережно вливаємо проціджене молоко, в якому тушкувалась риба. Готовий соус тримаємо на вогні 2 хвилини, потім знімаємо з плити, додаємо сир, гірчицю, вустерський соус, жовтки і петрушку, добре перемішуємо до однорідності.
Духовку розігріваємо до 250 градусів. Рибу заливаємо соусом і запікаємо 15 хвилин до золотистого кольору. Подаємо тріску з сиром з картопляним пюре і овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Стейк тріски в духовці
Тріска вважається сухий і прісної рибою, але якщо правильно підійти до її приготування, то будь-яке блюдо з неї вийде смачним і соковитим. І сьогодні
Риба, запечена з помідорами
Іноді до свята хочеться приготувати що-небудь новеньке і незвичайне, і у нас є для вас рішення - пропонуємо запекти рибу з помідорами. Вийде смачно,
Тушкована тріска з овочами
Тріска - дуже корисний дієтичний продукт. З неї готують багато різних страв. У нашій статті ми поговоримо про те, як її згасити з овочами. Вийде
Тріска з помідорами
Тріска, запечена з помідорами - це воістину королівський обід, який припаде до смаку навіть самим завзятим гурманам. Рецепт її приготування досить
Тріску на пару
Риба, приготовлена на пару, виходить соковитою і дивовижно ніжною. Її можна подавати як самостійне блюдо або в складі дієтичних рибних страв. Давайте
Тріска по-польськи
Набридли традиційні рибні страви? Хочеться чогось новенького і оригінального? У нас є для вас є відмінне рішення - дивовижна тріска під польським