Тріску на пару
Під час Великого суворого посту єдиний дозволений продукт тваринного походження - це, звичайно ж, риба. Тріска, зроблена в пароварці - оригінальне дієтичне блюдо. Риба на пару виходить досить соковитою і дивовижно ніжною. Така страва може подаватися як самостійне або бути основою різноманітних дієтичних рибних страв.
Інгредієнти:
філе тріски - 500 г;
свіжий корінь імбиру - 3 см;
цибуля зелена;
кінза - 1 пучок;
соєвий соус - 3 ст. ложки;
кунжутна олія - 3 ст. ложки;
морська сіль - 1 ч. ложка.
Приготування
Шматочки філе промиваємо, обсушуємо паперовим рушником, натираємо сіллю і тертим імбиром. Після цього перекладаємо рибу в пароварку і готуємо хвилин 5-7. Цим часом шаткуємо поки очищену цибулину і кінзу. У сковороді нагріваємо кунжутне масло. Рибу з пароварки перекладаємо в миску, поливаємо соєвим соусом, посипаємо цибулею і перемішуємо. Коли масло добре розжариться, поливаємо їм тріску і розмішуємо так, щоб всі шматочки рівномірно вкрилися маслом.
Інгредієнти:
тріска (філе) - 350 г;
консервована солодка кукурудза - 50 г;
морква - 50 г;
стручкова квасоля - 50 г;
болгарський перець - 50 г;
вода - 05 л;
спеції, приправи - за смаком.
Приготування
Пропонуємо ще один варіант, як приготувати тріску на пару. Філе тріски приправляємо за смаком спеціями для риби, солимо і перчимо з обох сторін. Моркву очищаємо і натираємо на крупній терочке. Болгарський перчик обробляємо від насіння і нарізаємо тонкою соломкою. Квасоля заливаємо водою і відварюємо до напівготовності, після чого зливаємо всю рідину.
Тепер беремо один шматочок рибного філе, викладаємо його в чашу мультиварки, зверху кладемо терту моркву, шар консервованої кукурудзи, відвареної квасолі, а зверху болгарський перчик. Накриваємо все другим шматочком рибного філе, наливаємо трохи води, встановлюємо чашу і виставляємо режим «Варка на пару» на 30 хвилин. Готову тріску з овочами на пару, перекладаємо на блюдо, обережно нарізаємо на невеликі шматочки і подаємо до столу.
Інгредієнти:
філе тріски - 400 г;
спеції - за смаком.
Приготування
Філе тріски нарізаємо порційними шматками, викладаємо в пароварку, солимо і перчимо за смаком. Готуємо рибку 30 хвилин до повної готовності. Одночасно з філе тріски ви можете зробити на пару картопельку або овочевий гарнір.
Рецепт тріски на пару по-китайськи
Інгредієнти:
Приготування
Шматочки філе промиваємо, обсушуємо паперовим рушником, натираємо сіллю і тертим імбиром. Після цього перекладаємо рибу в пароварку і готуємо хвилин 5-7. Цим часом шаткуємо поки очищену цибулину і кінзу. У сковороді нагріваємо кунжутне масло. Рибу з пароварки перекладаємо в миску, поливаємо соєвим соусом, посипаємо цибулею і перемішуємо. Коли масло добре розжариться, поливаємо їм тріску і розмішуємо так, щоб всі шматочки рівномірно вкрилися маслом.
Тріску на пару в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо ще один варіант, як приготувати тріску на пару. Філе тріски приправляємо за смаком спеціями для риби, солимо і перчимо з обох сторін. Моркву очищаємо і натираємо на крупній терочке. Болгарський перчик обробляємо від насіння і нарізаємо тонкою соломкою. Квасоля заливаємо водою і відварюємо до напівготовності, після чого зливаємо всю рідину.
Тепер беремо один шматочок рибного філе, викладаємо його в чашу мультиварки, зверху кладемо терту моркву, шар консервованої кукурудзи, відвареної квасолі, а зверху болгарський перчик. Накриваємо все другим шматочком рибного філе, наливаємо трохи води, встановлюємо чашу і виставляємо режим «Варка на пару» на 30 хвилин. Готову тріску з овочами на пару, перекладаємо на блюдо, обережно нарізаємо на невеликі шматочки і подаємо до столу.
Тріску на пару в пароварці
Інгредієнти:
Приготування
Філе тріски нарізаємо порційними шматками, викладаємо в пароварку, солимо і перчимо за смаком. Готуємо рибку 30 хвилин до повної готовності. Одночасно з філе тріски ви можете зробити на пару картопельку або овочевий гарнір.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована тріска з овочами
Тріска - дуже корисний дієтичний продукт. З неї готують багато різних страв. У нашій статті ми поговоримо про те, як її згасити з овочами. Вийде
Як приготувати тріску на сковороді?
Господині досить часто обділяють своєю увагою таку смачну рибу, як тріска, вважаючи її звичайною і простою. Але це не зовсім так. Якщо її обсмажити
Тріска по-польськи
Набридли традиційні рибні страви? Хочеться чогось новенького і оригінального? У нас є для вас є відмінне рішення - дивовижна тріска під польським
Тріска під маринадом - рецепт
Тріска - доступна, смачна і корисна промислова риба. Правда, вона трохи суховата і її рекомендують готувати під соусом або маринадом. Ось про другий
Риба на пару з овочами
Прихильники правильного харчування знають, що найбільш корисні страви готуються на пару. Але такі страви не тільки корисні, але ще й дуже смачні і
Курка з овочами на пару
Куряче м'ясо дуже популярне серед прихильників здорового харчування, а також прихильників різноманітних дієт. І це не дивно, адже незважаючи на