Як приготувати тріску на сковороді?

Стейк з тріски на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Для початку розбираємо риб'ячу тушку. Відрізаємо плавники і хвіст, ретельно вичищаємо залишки нутрощів і чорну плівку. Нарізаємо порційними шматочками товщиною близько 1.5 см, викладаємо в глибоку тарілку і повністю заливаємо молоком. Вимочуємо тріску не менше години. А поки підготуємо спеції. Прожарюємо їх на сухій сковорідці з сіллю буквально пару хвилин, після розтираємо в ступці. Змішуємо все з борошном для панірування риби.
Тепер давайте розберемося, як і скільки смажити тріску на сковороді. Обвалюємо шматочки риби в борошні зі спеціями і викладаємо на добре розігріту з рослинною олією сковороду. Обсмажуємо на середньому вогні до золотистої скоринки, приблизно по 3-4 хвилини на кожну сторону.
Тим часом приготуємо для нашої рибки часниковий соус . У сотейнику розтоплюємо вершкове масло і тушкуємо (але не смажимо!) в ньому дрібно нарізаний часник буквально 5 хвилин, поки він не віддасть весь свій аромат.
Смажену тріску подаємо до столу з улюбленим гарніром, часточкою лимона і келихом сухого білого вина.
Як готувати тріску на сковороді під вершковим соусом?
Інгредієнти:
Приготування
Філе тріски промиваємо, промаківающімі паперовим рушником і нарізаємо невеликими шматочками. Солимо, перчимо і обсмажуємо на вершковому маслі по 4 хвилини з кожного боку. Виуживаем рибку шумівкою, а в ту ж сковорідку просіваємо борошно. Пасеруємо її, помішуючи, до рум'яного кольору. Додаємо вино і варимо соус, поки він не загусне. Тонкою цівкою вливаємо вершки, перемішуємо і знімаємо з вогню. Додаємо дрібно нарізані каперси і зелений лук. Розкладену по тарілках тріску поливаємо вершковим соусом і прикрашаємо скибочками лимона.
Як смажити тріску з мандаринами на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Тріску нарізаємо порційними шматочками і скроплюємо лимонним соком. Солимо, перчимо і злегка обсмажуємо на сковороді з двох сторін. Додаємо подрібнені на часточки мандарини і присипаємо цедрою лимона. Обережно заливаємо все вершками, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 10. Подаємо до столу з вареним рисом або картопляним пюре.
Рецепт приготування тріски на сковороді по-польськи
Інгредієнти:
Приготування

На сковорідці розтоплюємо ложку вершкового масла і викладаємо підготовлені шматочки тріски. Доливаємо воду до половини сковорідки. Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. Накриваємо кришкою і варимо на середньому вогні до готовності.
Тим часом займемося яєчної підливою. У розтоплене на водяній бані масло додаємо дрібно нарубані варені яйця, сметану і трохи рибного бульйону зі сковороди. Готуємо, помішуючи, на пару, поки соус трохи не загусне.
Тріску по-польськи подаємо з молодою картоплею, поливши зверху яєчної заправкою і присипавши кропом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушкована тріска з овочами
Тріска - дуже корисний дієтичний продукт. З неї готують багато різних страв. У нашій статті ми поговоримо про те, як її згасити з овочами. Вийде

Смажена тріска з цибулею
Хто з нас не любить смажену рибу? Звичайно ж, багато хто знайомий з такою стравою. І сьогодні ми розповімо, як посмажити тріску з цибулею. Вийде

Страви з тріски - рецепти
Тріска - доступна промислова риба. Страви з неї широко поширені у французькій, іспанській та скандинавської кухні. У нашій статті ми підібрали

Тріску на пару
Риба, приготовлена на пару, виходить соковитою і дивовижно ніжною. Її можна подавати як самостійне блюдо або в складі дієтичних рибних страв. Давайте

Тріска по-польськи
Набридли традиційні рибні страви? Хочеться чогось новенького і оригінального? У нас є для вас є відмінне рішення - дивовижна тріска під польським

Тріска в мультиварці
Якщо у вас в холодильнику лежать стейки тріски, а ви не знаєте, як краще їх приготувати, то прочитайте цю статтю. У ній ми розповідаємо, які смачні