Тріска в мультиварці
Те, що морська риба корисна, навіть не обговорюється. Включати її в своє меню рекомендується хоча б кілька разів на тиждень, а краще - кожен день. Але іноді так не хочеться возитися з її приготуванням. У цьому випадку тріска в мультиварці стане відмінною ідеєю для вечері. Практично всі домашня помічниця зробить за вас сама.
Рецепт приготування тріски з чорносливом в мультиварці
Інгредієнти:
тріска (філе) - 700 г;
томати у власному соку - 5 шт.;
чорнослив (без кісточок) - 100 г;
цибуля - 1 шт.;
оцет яблучний - 1 ст. ложка;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
розмарин - 2 гілочки;
вода - 1/2 ст.;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Тріску розморожуємо і нарізаємо на порції. Томати подрібнюємо в блендері до стану пюре. Дрібно покришену цибулю обсмажуємо в мультиварці при режимі «Випічка» до прозорості, вливаємо оцет і тушкуємо півхвилинки. Потім викладаємо в каструлю стейки тріски, заливаємо зверху томатами, додаємо дрібно нарізаний чорнослив і гілочки розмарину. Солимо, перчимо. Закриваємо кришку і тушкуємо півгодини на режимі «Гасіння».
Тріска, запечена в мультиварці
Інгредієнти:
тріска - 650 г;
цибуля - 1 шт.;
пармезан (тертий) - 1 ст. ложка;
сік лимона - 1 ст. ложка;
мигдаль - 10 шт.;
кріп - 3 гілочки;
петрушка - 4 гілочки;
масло вершкове - 1 ст. ложка;
майонез - 50 г;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
В режимі «Випічка» на вершковому маслі злегка обсмажуємо дрібно нарізану цибулю. Зверху викладаємо підготовлене філе тріски. Солимо, перчимо. Окремо змішуємо пармезан з лимонним соком, майонезом і дрібно нарубаною зеленню. Покриваємо цією масою рибу. Закриваємо кришку і витримуємо півгодини на режимі «Гасіння», після перемикаємося на «Випічку» і даємо рибці підрум'янитися ще хвилин 20. При подачі запечену тріску посипаємо мигдальною стружкою.
Тріска з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
тріска - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
морква - 3 шт.;
паста томатна - 3 ст. ложки;
олія соняшникова - 4 ст. ложки;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо олію і обсмажуємо дрібно нарізану цибулю на режимі «Випічка» до прозорості. Потім додаємо натерту на крупній тертці моркву, а ще через 10 хвилин - томатну пасту. Доливаємо третину склянки води. Солимо, перчимо. Тушкуємо овочі 5 хвилин. Після половину засмажки викладаємо на тарілку. Залишилася в мультиварці частина разравниваеми зверху, в один шар, викладаємо нарізане невеликими шматочками філе. Покриваємо рибку овочами. Доливаємо до цього рівня воду і вмикаємо на годину режим «Гасіння». На гарнір краще приготувати молоду картоплю або розсипчастий рис.
Тріска, смажена в мультиварці
Інгредієнти:
філе тріски - 800 г;
вершки (жирність не менше 30%) - 1/2 ст.;
сметана - 4 ст. ложки;
сир моцарелла - 100 г;
кріп - 1 пучок;
гірчиця - 1 ч. ложка;
масло вершкове - 10 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом. Зверху викладаємо посолені і попєрчєнниє шматочки риби. Тріску можна навіть не розморожувати перед тим, як готувати в мультиварці. В цьому випадку час смаження збільшуємо на 10 хвилин.
Змішуємо в блендері сир, сметану і вершки. Додаємо гірчицю і рубану зелень, заливаємо цим соусом рибу. Включаємо режим «Випічка» і обсмажуємо до золотистого кольору. Приготування тріски в мультиварці займає всього 30 хвилин.
Тріска в фользі в мультиварці
Інгредієнти:
філе тріски - 200 г;
картопля - 2 шт.;
масло вершкове - 20 г;
лимон - 3 скибочки;
суміш прованських трав - 1/2 ч. ложки;
кріп (сухий) -1/2 ч. ложки;
часник (сухий)-1/2 ч. ложки;
сіль,перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо четвертинками. Солимо, перчимо, змішуємо з сухим кропом і часником. Заливаємо воду в ємність мультиварки для режиму «Пароварка». Філе тріски нарізаємо на порції. Рибу по цьому рецепту будемо загортати у фольгу, щоб вона вийшла більш соковитою і не розгубила аромат спецій. Тріску солимо, посипаємо прованськими травами. Не забуваємо додати скибочки лимона. Рибу у фользі викладаємо зверху на картоплю і вмикаємо на півгодини мультиварку. При подачі картопля можна збризнути оливковою олією.
Рецепт приготування тріски з чорносливом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Тріску розморожуємо і нарізаємо на порції. Томати подрібнюємо в блендері до стану пюре. Дрібно покришену цибулю обсмажуємо в мультиварці при режимі «Випічка» до прозорості, вливаємо оцет і тушкуємо півхвилинки. Потім викладаємо в каструлю стейки тріски, заливаємо зверху томатами, додаємо дрібно нарізаний чорнослив і гілочки розмарину. Солимо, перчимо. Закриваємо кришку і тушкуємо півгодини на режимі «Гасіння».
Тріска, запечена в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
В режимі «Випічка» на вершковому маслі злегка обсмажуємо дрібно нарізану цибулю. Зверху викладаємо підготовлене філе тріски. Солимо, перчимо. Окремо змішуємо пармезан з лимонним соком, майонезом і дрібно нарубаною зеленню. Покриваємо цією масою рибу. Закриваємо кришку і витримуємо півгодини на режимі «Гасіння», після перемикаємося на «Випічку» і даємо рибці підрум'янитися ще хвилин 20. При подачі запечену тріску посипаємо мигдальною стружкою.
Тріска з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо олію і обсмажуємо дрібно нарізану цибулю на режимі «Випічка» до прозорості. Потім додаємо натерту на крупній тертці моркву, а ще через 10 хвилин - томатну пасту. Доливаємо третину склянки води. Солимо, перчимо. Тушкуємо овочі 5 хвилин. Після половину засмажки викладаємо на тарілку. Залишилася в мультиварці частина разравниваеми зверху, в один шар, викладаємо нарізане невеликими шматочками філе. Покриваємо рибку овочами. Доливаємо до цього рівня воду і вмикаємо на годину режим «Гасіння». На гарнір краще приготувати молоду картоплю або розсипчастий рис.
Тріска, смажена в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом. Зверху викладаємо посолені і попєрчєнниє шматочки риби. Тріску можна навіть не розморожувати перед тим, як готувати в мультиварці. В цьому випадку час смаження збільшуємо на 10 хвилин.
Змішуємо в блендері сир, сметану і вершки. Додаємо гірчицю і рубану зелень, заливаємо цим соусом рибу. Включаємо режим «Випічка» і обсмажуємо до золотистого кольору. Приготування тріски в мультиварці займає всього 30 хвилин.
Тріска в фользі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо четвертинками. Солимо, перчимо, змішуємо з сухим кропом і часником. Заливаємо воду в ємність мультиварки для режиму «Пароварка». Філе тріски нарізаємо на порції. Рибу по цьому рецепту будемо загортати у фольгу, щоб вона вийшла більш соковитою і не розгубила аромат спецій. Тріску солимо, посипаємо прованськими травами. Не забуваємо додати скибочки лимона. Рибу у фользі викладаємо зверху на картоплю і вмикаємо на півгодини мультиварку. При подачі картопля можна збризнути оливковою олією.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована тріска з овочами
Тріска - дуже корисний дієтичний продукт. З неї готують багато різних страв. У нашій статті ми поговоримо про те, як її згасити з овочами. Вийде
Тріска з помідорами
Тріска, запечена з помідорами - це воістину королівський обід, який припаде до смаку навіть самим завзятим гурманам. Рецепт її приготування досить
Тріску на пару
Риба, приготовлена на пару, виходить соковитою і дивовижно ніжною. Її можна подавати як самостійне блюдо або в складі дієтичних рибних страв. Давайте
Тріска по-польськи
Набридли традиційні рибні страви? Хочеться чогось новенького і оригінального? У нас є для вас є відмінне рішення - дивовижна тріска під польським
Тріска під маринадом - рецепт
Тріска - доступна, смачна і корисна промислова риба. Правда, вона трохи суховата і її рекомендують готувати під соусом або маринадом. Ось про другий
Страви з тріски з картоплею
Універсальний смак і доступність тріски дозволяє використовувати її в приготуванні різних страв. І сьогодні ми поговоримо про страви з тріски з