Риба на пару з овочами
Будь-яке блюдо, приготоване на пару, виходить не тільки дуже корисним, але й досить смачним. При цьому це просто дивовижна можливість одночасно приготувати і сама страва, гарнір для нього. Ми пропонуємо вашій увазі кілька рецептів риби на пару з овочами.
Інгредієнти:
філе тріски - 4 шт.;
консервована квасоля - 400 г;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
зелена цибуля - 1 пучок;
часник - 2 зубчики;
м'ята - 2 гілочки;
спеції.
Приготування
Зелена цибуля моєму і дрібненько шаткуємо. Часник чистимо, раздавливаем ножем і разом з цибулею обсмажуємо в оливковій маслечко в мультиварці на режимі «Мультиповар» близько 2 хвилин при 160 градусах. Потім викладаємо консервовану квасолю разом з соком, солимо, перчимо за смаком і зверху кладемо рибне філе. Закриваємо кришку приладу і готуємо на тому ж режимі хвилин 20 при температурі 70 градусів. Готову страву прикрашаємо листочки свіжої м'яти і подаємо до столу.
Інгредієнти:
червона риба з кістками - 100 г;
рис дліннозерновой - 3 ст. ложки;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
імбир - 1 шматочок;
розмарин - 1 гілочка;
спеції.
Приготування
Отже, беремо глибоку і широку ємність, вільно помещающуюся в пароварці. Потім заливаємо в прилад побільше води, і ставимо її на вогонь. М'ясо риби відокремлюємо від кісток, укладаємо кістки і плавники в ємність, засипаємо промитий рис кладемо очищені і нарізані шматочками овочі. Зверху викладаємо шматочки рибного філе і крупно нарізаний імбир, приправляємо спеціями і ставимо страву на решітку пароварки, щільно закриваючи кришку. Залишаємо все кипіти близько години, а потім перекладаємо рибу з овочами з пароварки на блюдо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
сібас - 500 г;
брокколі - 200 г;
капуста цвітна - 200 г;
морква -1 шт;
часник - 1 зубчик;
лимон - за смаком;
спеції і зелень.
Приготування
Рибу обробити, чистимо, витягуємо всі нутрощі і промиваємо холодною водою. Часник чистимо, видавлюємо через прес, додаємо подрібнену зелень і видавлюємо сік з лайму. Все ретельно перемішуємо і наповнюємо черевце риби приготовленої сумішшю. Потім викладаємо нафарширований сібас в пароварку, з боків вкладаємо нарізану кружальцями моркву і суцвіття капусти. Присипаємо все сіллю за смаком і готуємо страву на пару протягом 25 хвилин, до готовності.
Риба на пару з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Зелена цибуля моєму і дрібненько шаткуємо. Часник чистимо, раздавливаем ножем і разом з цибулею обсмажуємо в оливковій маслечко в мультиварці на режимі «Мультиповар» близько 2 хвилин при 160 градусах. Потім викладаємо консервовану квасолю разом з соком, солимо, перчимо за смаком і зверху кладемо рибне філе. Закриваємо кришку приладу і готуємо на тому ж режимі хвилин 20 при температурі 70 градусів. Готову страву прикрашаємо листочки свіжої м'яти і подаємо до столу.
Риба на пару з овочами та рисом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо глибоку і широку ємність, вільно помещающуюся в пароварці. Потім заливаємо в прилад побільше води, і ставимо її на вогонь. М'ясо риби відокремлюємо від кісток, укладаємо кістки і плавники в ємність, засипаємо промитий рис кладемо очищені і нарізані шматочками овочі. Зверху викладаємо шматочки рибного філе і крупно нарізаний імбир, приправляємо спеціями і ставимо страву на решітку пароварки, щільно закриваючи кришку. Залишаємо все кипіти близько години, а потім перекладаємо рибу з овочами з пароварки на блюдо і подаємо до столу.
Риба з овочами, приготована на пару
Інгредієнти:
Приготування
Рибу обробити, чистимо, витягуємо всі нутрощі і промиваємо холодною водою. Часник чистимо, видавлюємо через прес, додаємо подрібнену зелень і видавлюємо сік з лайму. Все ретельно перемішуємо і наповнюємо черевце риби приготовленої сумішшю. Потім викладаємо нафарширований сібас в пароварку, з боків вкладаємо нарізану кружальцями моркву і суцвіття капусти. Присипаємо все сіллю за смаком і готуємо страву на пару протягом 25 хвилин, до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Риба під овочами
Рибку можна готувати сотнею різних способів. Один з них - запікання під овочами. Таке блюдо завжди вийде ніжним, соковитим і ароматним. Як
Тріску на пару
Риба, приготовлена на пару, виходить соковитою і дивовижно ніжною. Її можна подавати як самостійне блюдо або в складі дієтичних рибних страв. Давайте
Курка з овочами на пару
Куряче м'ясо дуже популярне серед прихильників здорового харчування, а також прихильників різноманітних дієт. І це не дивно, адже незважаючи на
Лосось в мультиварці
Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з
Рибні котлети в мультиварці
Котлети з риби - корисне і смачне блюдо, яке сподобається і дорослим, і дітям. Приготувати їх досить просто, а ще більше процес дозволить спростити
Форель в мультиварці
Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в