Баранина тушкована з цибулею

Тушкована баранина з цибулею і морквою по-ірландськи
Почнемо з європейської варіації тушкованої баранини, відмінною особливістю приготування якої є додавання пива. Не хвилюйтеся, після тривалої термічної обробки у страві не залишиться і краплі алкоголю, зате тонке післясмак пінного напою буде вельми відчутно.
Інгредієнти:
Приготування
Якщо ви не знаєте, як покласти баранину смачно, то рецепт елементарно простий. Спершу поставте духова шафа розігрітися до 160 градусів, а поки необхідна температура досягається, наріжте м'ясо великими шматками і підрум'яньте в жаровні на витопленому з бекону жиру. Перекладіть золотисті шматочки баранини на блюдо, а в жаровню покладіть нарізані овочі: товсті кільця порею і ріпчастої цибулі, трохи моркви і селери. Через 3 хвилини доповніть овочеве розмаїття картоплею, пастернаком і травами. Слідом влийте суміш бульйону і пива, а також покладіть саму баранину. Перемістіть посуд в духовку і залиште там на 25 години. Після, переставте готову страву назад на плиту, влийте розчин крохмалю у парі столових ложок води і дайте рідини перетворитися в густий соус.
Якщо ви не знаєте, як тушкувати баранину в мультиварці , то можете також взяти за основу вищеописаний рецепт: обсмажте овочі з м'ясом на «Випікання», а після додавання бульйону з пивом перейдіть на «Гасіння».
Баранина тушкована з цибулею і часником по-індійськи
Інгредієнти:

Приготування
Спасеруйте цибулю з імбиром і часником, додайте спеції і стебла коріандру, а коли суміш пустить аромат, залийте все перетертими томатами. Готуйте соус 10 хвилин, а потім додайте в нього шматочки баранини і залийте все склянкою води. Залишилося лише годину тушкувати баранину з овочами на мінімальному вогні і можна пробувати.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушкована баранина
Баранина - не частий гість на наших столах. Але якщо ми беремося її готувати, то робимо це майстерно. Пропонуємо вашій увазі кілька оригінальних,

Баранина, тушкована з овочами
Баранина, тушкована з овочами - це смачне і корисне блюдо, приготувати яку не складе особливої праці. Давайте розглянемо декілька простих, але в теж

Баранина, запечена в духовці
Баранина - смачне і соковите м'ясо, якщо його правильно приготувати. І сьогодні ми поговоримо про те, як запекти її в духовці. Давайте розглянемо

Бешбармак з баранини
Бешбармак з баранини - традиційне казахське страву, у якого є різні варіанти приготування. Сьогодні ми вам розповімо про деякі з них. Але основа у

Баранина в мультиварці
Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з

Хашлама з баранини
Хашлама - популярне блюдо кавказьких народів. Воно являє собою м'ясо, тушковану у власному соку з овочами. І сьогодні ми розповімо, як смачно