Курячі котлети з кабачком
Курячі котлетки з кабачком виходять неймовірно ніжними і чудово соковитими. Вони чудово підходять не тільки для пісного, але і для дитячого харчування.
Інгредієнти:
курячий фарш – 500 г;
кабачок – 500 г;
яйце – 1 шт.;
спеції;
олія рослинна;
свіжа зелень.
Приготування
Кабачки очистити, подрібнюємо на крупній тертці і добре віджимаємо сік. Куряче філе перекручуємо через м'ясорубку і з'єднуємо отриманий фарш з кабачками. Додаємо рубану зелень, розбиваємо яйце, додаємо спеції і ретельно вимішуємо масу. Мокрими руками формуємо невеликі котлетки, обвалюємо їх у борошні і підрум'янюємо на маслечко до золотистого кольору з усіх сторін.
Інгредієнти:
фарш курячий – 600 г;
молодий кабачок – 1 шт.;
яйце – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
часник – 3 зубчики;
білий хліб – 2 скибочки;
молоко – 50 мл;
сухарі мелені – 5 ст. ложок;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Кабачок обробляємо при необхідності, видаляємо насіння і натираємо на маленькій тертці. Потім акуратно віджимаємо рідина. Цибулину і часник чистимо і промиваємо водою. Цибулю шаткуємо маленькими кубиками, а часник пропускаємо через спеціальний прес. Змішуємо в мисці свіжий курячий фарш, тертий кабачок, розбиваємо яйця, додаємо цибулю, часник і хлебугек, попередньо розмочений в молоці. Ретельно вимішуємо масу, додаємо за смаком спеціями і мокрими руками ліпимо невеликі круглі заготовки. Обвалюємо їх з усіх сторін у мелених сухарях, викладаємо на деко і запікаємо котлети з курячого фаршу з кабачками 20 хвилин в духовці.
Інгредієнти:
куряче філе – 200 г;
кабачок – 1 шт.;
часник – 1 зубчик;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
білок яєчний – 05 шт.;
спеції.
Приготування
Для початку обробляємо і обполіскуємо всі овочі. Далі кабачок шаткуємо на крупній тертці, віджимаємо його і зливаємо акуратно зайвий сік. Те ж саме проробляємо з морквою і викладаємо її до кабачків.
Філе, цибулю і часник перекручуємо через м'ясорубку і з'єднуємо отриману суміш з рештою інгредієнтами. Фарш приправляємо за смаком спеції, перемішуємо і додаємо яєчний білок. Формуємо з суміші кругленькі котлети і викладаємо їх у кошик пароварки. Готуємо страву на пару хвилин 30 а потім подаємо до столу з будь-яким гарніром і овочевим салатиком .
Рецепт курячих котлет з кабачком
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки очистити, подрібнюємо на крупній тертці і добре віджимаємо сік. Куряче філе перекручуємо через м'ясорубку і з'єднуємо отриманий фарш з кабачками. Додаємо рубану зелень, розбиваємо яйце, додаємо спеції і ретельно вимішуємо масу. Мокрими руками формуємо невеликі котлетки, обвалюємо їх у борошні і підрум'янюємо на маслечко до золотистого кольору з усіх сторін.
Курячі котлети з кабачком в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Кабачок обробляємо при необхідності, видаляємо насіння і натираємо на маленькій тертці. Потім акуратно віджимаємо рідина. Цибулину і часник чистимо і промиваємо водою. Цибулю шаткуємо маленькими кубиками, а часник пропускаємо через спеціальний прес. Змішуємо в мисці свіжий курячий фарш, тертий кабачок, розбиваємо яйця, додаємо цибулю, часник і хлебугек, попередньо розмочений в молоці. Ретельно вимішуємо масу, додаємо за смаком спеціями і мокрими руками ліпимо невеликі круглі заготовки. Обвалюємо їх з усіх сторін у мелених сухарях, викладаємо на деко і запікаємо котлети з курячого фаршу з кабачками 20 хвилин в духовці.
Курячі котлети з кабачком на пару
Інгредієнти:
Приготування
Для початку обробляємо і обполіскуємо всі овочі. Далі кабачок шаткуємо на крупній тертці, віджимаємо його і зливаємо акуратно зайвий сік. Те ж саме проробляємо з морквою і викладаємо її до кабачків.
Філе, цибулю і часник перекручуємо через м'ясорубку і з'єднуємо отриману суміш з рештою інгредієнтами. Фарш приправляємо за смаком спеції, перемішуємо і додаємо яєчний білок. Формуємо з суміші кругленькі котлети і викладаємо їх у кошик пароварки. Готуємо страву на пару хвилин 30 а потім подаємо до столу з будь-яким гарніром і овочевим салатиком .
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі котлети з капустою
Це блюдо виконано за всіма правилами корисного харчування. Ніжне м'ясо доповнюється овочами і готується просто. Пропонуємо вам поєднувати курку з
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
Котлети в панірувальних сухарях
Котлети, приготовані в панірувальних сухарях, виходять соковитими всередині і мають приємну золотисту скоринку зовні. Давайте розберемося, як
Курячі котлети в духовці
Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі
Котлети з баранини
Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з