Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячі котлети з кабачком

Курячі котлети з кабачком

21-06-2015, 12:18
4 483
Курячі котлети з кабачком
Курячі котлетки з кабачком виходять неймовірно ніжними і чудово соковитими. Вони чудово підходять не тільки для пісного, але і для дитячого харчування.

Рецепт курячих котлет з кабачком


Інгредієнти:

  • курячий фарш – 500 г;

  • кабачок – 500 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • спеції;

  • олія рослинна;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Кабачки очистити, подрібнюємо на крупній тертці і добре віджимаємо сік. Куряче філе перекручуємо через м'ясорубку і з'єднуємо отриманий фарш з кабачками. Додаємо рубану зелень, розбиваємо яйце, додаємо спеції і ретельно вимішуємо масу. Мокрими руками формуємо невеликі котлетки, обвалюємо їх у борошні і підрум'янюємо на маслечко до золотистого кольору з усіх сторін.

    Курячі котлети з кабачком в духовці


    Інгредієнти:

  • фарш курячий – 600 г;

  • молодий кабачок – 1 шт.;

  • яйце – 1 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • часник – 3 зубчики;

  • білий хліб – 2 скибочки;

  • молоко – 50 мл;

  • сухарі мелені – 5 ст. ложок;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Приготування
    Кабачок обробляємо при необхідності, видаляємо насіння і натираємо на маленькій тертці. Потім акуратно віджимаємо рідина. Цибулину і часник чистимо і промиваємо водою. Цибулю шаткуємо маленькими кубиками, а часник пропускаємо через спеціальний прес. Змішуємо в мисці свіжий курячий фарш, тертий кабачок, розбиваємо яйця, додаємо цибулю, часник і хлебугек, попередньо розмочений в молоці. Ретельно вимішуємо масу, додаємо за смаком спеціями і мокрими руками ліпимо невеликі круглі заготовки. Обвалюємо їх з усіх сторін у мелених сухарях, викладаємо на деко і запікаємо котлети з курячого фаршу з кабачками 20 хвилин в духовці.

    Курячі котлети з кабачком на пару


    Інгредієнти:

  • куряче філе – 200 г;

  • кабачок – 1 шт.;

  • часник – 1 зубчик;

  • цибулина – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • білок яєчний – 05 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Курячі котлети з кабачком

    Для початку обробляємо і обполіскуємо всі овочі. Далі кабачок шаткуємо на крупній тертці, віджимаємо його і зливаємо акуратно зайвий сік. Те ж саме проробляємо з морквою і викладаємо її до кабачків.
    Філе, цибулю і часник перекручуємо через м'ясорубку і з'єднуємо отриману суміш з рештою інгредієнтами. Фарш приправляємо за смаком спеції, перемішуємо і додаємо яєчний білок. Формуємо з суміші кругленькі котлети і викладаємо їх у кошик пароварки. Готуємо страву на пару хвилин 30 а потім подаємо до столу з будь-яким гарніром і овочевим салатиком .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячі котлети з капустою
    Курячі котлети з капустою
    Це блюдо виконано за всіма правилами корисного харчування. Ніжне м'ясо доповнюється овочами і готується просто. Пропонуємо вам поєднувати курку з
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші
    Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
    Кабачки з фаршем
    Кабачки з фаршем
    Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
    Котлети в панірувальних сухарях
    Котлети в панірувальних сухарях
    Котлети, приготовані в панірувальних сухарях, виходять соковитими всередині і мають приємну золотисту скоринку зовні. Давайте розберемося, як
    Курячі котлети в духовці
    Курячі котлети в духовці
    Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі
    Котлети з баранини
    Котлети з баранини
    Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з