» » Курячі котлети з капустою

Курячі котлети з капустою

Курячі котлети з капустою
Курячі котлети з капустою – соковите і приголомшливо смачне блюдо, яке припаде до смаку всім вашим гостям. Готується воно досить швидко і підійде до будь-якого гарніру.

Курячі котлети з кольоровою капустою


Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 600 г;

  • масло рослинне – 50 мл;

  • куряче філе – 300 г;

  • мука – 4 ст. ложки;

  • свіжий кріп;

  • яйце – 2 шт.


  • Приготування
    Капусту розбираємо на невеликі суцвіття і проварюємо хвилин 5 в підсоленому окропі. Цим часом обробляємо куряче філе і подрібнюємо його за допомогою м'ясорубки. Зелень петрушки і кропу рубаємо ножем, а капусту збиваємо в блендері. Тепер з'єднуємо курячий фарш, яйця, капусту, зелень, додаємо борошно і кидаємо спеції за смаком. Ретельно все розмішуємо і викладаємо тісто невеликими порціями ложкою на розігріту з маслом сковороду. Обсмажуємо курячі котлетки з капустою до золотистого кольору з обох сторін.

    Котлети з курячого фаршу з капустою


    Інгредієнти:

  • фарш курячий – 1 кг;

  • капуста пекінська – 700 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • спеції;

  • зелень петрушки – за смаком.


  • Приготування
    Капусту промиваємо і шаткуємо. Цибулину очистити, дрібненько рубаємо ножем і пасеруємо на рослинній маслечко. Потім кидаємо капусту, перемішуємо і обсмажуємо все разом хвилин 10. У глибоку миску викладаємо курячий фарш, вбиваємо яйце, викладаємо обжарку, рубану зелень і ретельно перемішуємо. З отриманого фаршу ліпимо акуратні курячі котлетки з капустою, укладаємо їх у форму і ставимо в духовку, затягнувши зверху фольгою, на 40 хвилин.

    Котлети з курячої грудки з квашеною капустою>


    Інгредієнти:

  • філе курячої грудки – 600 г;

  • капуста квашена -300 г;

  • цибулина – 05 шт.;

  • батон – 1 скибочка;

  • сметана – 50 мл;

  • спеції;
  • Курячі котлети з капустою

  • молоко – 05 склянки;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Скибочку батона замочуємо в молоці і залишаємо хвилин на 15. Квашену капусту промиваємо, відкидаємо на друшляк і даємо воді стекти. Чистимо цибулину і крупно ріжемо кільцями. Тепер перекручуємо в миску куряче м'ясо через м'ясорубку, додаємо цибулька, розмочений скибочку батона і квашену капусту. Все ретельно перемішуємо, при необхідності розводимо фарш молоком і підсолюємо за смаком. Далі формуємо биточки і викладаємо їх у змащену жиром чашу мультиварки. Зверху змащуємо кожну заготовку сметаною і готуємо курячі котлети з капустою на пару 20 хвилин. Перед подачею посипаємо блюдо зеленню.
    Додав: admin | 21-06-2015, 12:24
    Переглядів: 1589