Курячі котлети з капустою
Курячі котлети з капустою – соковите і приголомшливо смачне блюдо, яке припаде до смаку всім вашим гостям. Готується воно досить швидко і підійде до будь-якого гарніру.
Інгредієнти:
цвітна капуста – 600 г;
масло рослинне – 50 мл;
куряче філе – 300 г;
мука – 4 ст. ложки;
свіжий кріп;
яйце – 2 шт.
Приготування
Капусту розбираємо на невеликі суцвіття і проварюємо хвилин 5 в підсоленому окропі. Цим часом обробляємо куряче філе і подрібнюємо його за допомогою м'ясорубки. Зелень петрушки і кропу рубаємо ножем, а капусту збиваємо в блендері. Тепер з'єднуємо курячий фарш, яйця, капусту, зелень, додаємо борошно і кидаємо спеції за смаком. Ретельно все розмішуємо і викладаємо тісто невеликими порціями ложкою на розігріту з маслом сковороду. Обсмажуємо курячі котлетки з капустою до золотистого кольору з обох сторін.
Інгредієнти:
фарш курячий – 1 кг;
капуста пекінська – 700 г;
яйце – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
спеції;
зелень петрушки – за смаком.
Приготування
Капусту промиваємо і шаткуємо. Цибулину очистити, дрібненько рубаємо ножем і пасеруємо на рослинній маслечко. Потім кидаємо капусту, перемішуємо і обсмажуємо все разом хвилин 10. У глибоку миску викладаємо курячий фарш, вбиваємо яйце, викладаємо обжарку, рубану зелень і ретельно перемішуємо. З отриманого фаршу ліпимо акуратні курячі котлетки з капустою, укладаємо їх у форму і ставимо в духовку, затягнувши зверху фольгою, на 40 хвилин.
Інгредієнти:
філе курячої грудки – 600 г;
капуста квашена -300 г;
цибулина – 05 шт.;
батон – 1 скибочка;
сметана – 50 мл;
спеції;
молоко – 05 склянки;
олія рослинна.
Приготування
Скибочку батона замочуємо в молоці і залишаємо хвилин на 15. Квашену капусту промиваємо, відкидаємо на друшляк і даємо воді стекти. Чистимо цибулину і крупно ріжемо кільцями. Тепер перекручуємо в миску куряче м'ясо через м'ясорубку, додаємо цибулька, розмочений скибочку батона і квашену капусту. Все ретельно перемішуємо, при необхідності розводимо фарш молоком і підсолюємо за смаком. Далі формуємо биточки і викладаємо їх у змащену жиром чашу мультиварки. Зверху змащуємо кожну заготовку сметаною і готуємо курячі котлети з капустою на пару 20 хвилин. Перед подачею посипаємо блюдо зеленню.
Курячі котлети з кольоровою капустою
Інгредієнти:
Приготування
Капусту розбираємо на невеликі суцвіття і проварюємо хвилин 5 в підсоленому окропі. Цим часом обробляємо куряче філе і подрібнюємо його за допомогою м'ясорубки. Зелень петрушки і кропу рубаємо ножем, а капусту збиваємо в блендері. Тепер з'єднуємо курячий фарш, яйця, капусту, зелень, додаємо борошно і кидаємо спеції за смаком. Ретельно все розмішуємо і викладаємо тісто невеликими порціями ложкою на розігріту з маслом сковороду. Обсмажуємо курячі котлетки з капустою до золотистого кольору з обох сторін.
Котлети з курячого фаршу з капустою
Інгредієнти:
Приготування
Капусту промиваємо і шаткуємо. Цибулину очистити, дрібненько рубаємо ножем і пасеруємо на рослинній маслечко. Потім кидаємо капусту, перемішуємо і обсмажуємо все разом хвилин 10. У глибоку миску викладаємо курячий фарш, вбиваємо яйце, викладаємо обжарку, рубану зелень і ретельно перемішуємо. З отриманого фаршу ліпимо акуратні курячі котлетки з капустою, укладаємо їх у форму і ставимо в духовку, затягнувши зверху фольгою, на 40 хвилин.
Котлети з курячої грудки з квашеною капустою>
Інгредієнти:
Приготування
Скибочку батона замочуємо в молоці і залишаємо хвилин на 15. Квашену капусту промиваємо, відкидаємо на друшляк і даємо воді стекти. Чистимо цибулину і крупно ріжемо кільцями. Тепер перекручуємо в миску куряче м'ясо через м'ясорубку, додаємо цибулька, розмочений скибочку батона і квашену капусту. Все ретельно перемішуємо, при необхідності розводимо фарш молоком і підсолюємо за смаком. Далі формуємо биточки і викладаємо їх у змащену жиром чашу мультиварки. Зверху змащуємо кожну заготовку сметаною і готуємо курячі котлети з капустою на пару 20 хвилин. Перед подачею посипаємо блюдо зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з капустою і фаршем
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування котлет з капусти і фаршу. Капуста додасть котлет соковитості і збагатить їх смак, ну а фарш додасть
Курячі котлети з кабачком
Сьогодні пропонуємо вам рецепт незвичайних оригінальних котлет з курячого фаршу з додаванням кабачка. Котлети, приготовані за цим рецептом, за
Тефтелі з капустою
Тефтелі - це смачні м'ясні кульки з соусом. Варіантів їх приготування досить багато, і у кожної господині неодмінно є свій. І сьогодні ми пропонуємо
Курячі котлети в духовці
Котлети, запечені в духовці, набагато корисніше смажених на сковороді, і виходять вони не менш смачними. Ми вам розповімо, як приготувати курячі
Курячі котлети з грибами
Котлети - дуже смачне і соковите блюдо, яке можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Готують їх зазвичай з картопляним пюре,
Котлети з капусти
Капустяні котлети - чудове корисне блюдо на кожен день. Готувати їх можна з додаванням рису, картоплі, манки, кабачка - тут все залежить від ваших