Курячі котлети з капустою – соковите і приголомшливо смачне блюдо, яке припаде до смаку всім вашим гостям. Готується воно досить швидко і підійде до будь-якого гарніру.
Курячі котлети з кольоровою капустою
Інгредієнти: цвітна капуста – 600 г; масло рослинне – 50 мл; куряче філе – 300 г; мука – 4 ст. ложки; свіжий кріп; яйце – 2 шт. Приготування Капусту розбираємо на невеликі суцвіття і проварюємо хвилин 5 в підсоленому окропі. Цим часом обробляємо куряче філе і подрібнюємо його за допомогою м'ясорубки. Зелень петрушки і кропу рубаємо ножем, а капусту збиваємо в блендері. Тепер з'єднуємо курячий фарш, яйця, капусту, зелень, додаємо борошно і кидаємо спеції за смаком. Ретельно все розмішуємо і викладаємо тісто невеликими порціями ложкою на розігріту з маслом сковороду. Обсмажуємо курячі котлетки з капустою до золотистого кольору з обох сторін.
Котлети з курячого фаршу з капустою
Інгредієнти: фарш курячий – 1 кг; капуста пекінська – 700 г; яйце – 1 шт.; цибулина – 1 шт.; спеції; зелень петрушки – за смаком. Приготування Капусту промиваємо і шаткуємо. Цибулину очистити, дрібненько рубаємо ножем і пасеруємо на рослинній маслечко. Потім кидаємо капусту, перемішуємо і обсмажуємо все разом хвилин 10. У глибоку миску викладаємо курячий фарш, вбиваємо яйце, викладаємо обжарку, рубану зелень і ретельно перемішуємо. З отриманого фаршу ліпимо акуратні курячі котлетки з капустою, укладаємо їх у форму і ставимо в духовку, затягнувши зверху фольгою, на 40 хвилин.
Котлети з курячої грудки з квашеною капустою>
Інгредієнти: філе курячої грудки – 600 г; капуста квашена -300 г; цибулина – 05 шт.; батон – 1 скибочка; сметана – 50 мл; спеції; молоко – 05 склянки; олія рослинна. Приготування Скибочку батона замочуємо в молоці і залишаємо хвилин на 15. Квашену капусту промиваємо, відкидаємо на друшляк і даємо воді стекти. Чистимо цибулину і крупно ріжемо кільцями. Тепер перекручуємо в миску куряче м'ясо через м'ясорубку, додаємо цибулька, розмочений скибочку батона і квашену капусту. Все ретельно перемішуємо, при необхідності розводимо фарш молоком і підсолюємо за смаком. Далі формуємо биточки і викладаємо їх у змащену жиром чашу мультиварки. Зверху змащуємо кожну заготовку сметаною і готуємо курячі котлети з капустою на пару 20 хвилин. Перед подачею посипаємо блюдо зеленню.