Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Смажене м'ясо з цибулею на сковороді

Смажене м'ясо з цибулею на сковороді

21-06-2015, 12:18
2 415
Смажене м'ясо з цибулею на сковороді
З величезної кількості рецептів приготування смаженого м'яса з ріпчастою цибулею на сковороді є самим простим і поширеним. Завдяки цибулі м'ясо виходить м'яке, соковите і незвичайно смачне. Подавати страву можна з абсолютно будь-яким гарніром.
Для смаження найбільш підходить свіже свиняче м'ясо, так як воно швидко прожарюється і має м'яку і соковиту консистенцію. Яловичину краще протушивать з додаванням води, щоб пом'якшити структуру.
Розглянемо, як смачно і правильно посмажити м'ясо з цибулею.

Смажене м'ясо свинини на сковороді з цибулею


Інгредієнти:

  • свіжа свинина (ошийок або лопатка) – 600 г;

  • цибуля – 280 м;

  • часник – 2 зубчики;

  • рослинна олія – 10 г;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Промите холодною водою і обов'язково обсушенное м'ясо нарізаємо шматочками (не більше 4 сантиметрів) і обсмажуємо на сковороді з рослинною олією до рум'яності. Потім закладаємо нарізану півкільцями цибулю і припускаємо під кришкою, періодично помішуючи, до м'якості м'яса і рум'яного кольору цибулі. В кінці смаження приправляємо сіллю перцем і, за бажанням подрібненим часником. Все перемішуємо, накриваємо кришкою, даємо просочитися п'ять хвилин, і подаємо до столу.

    Смажене м'ясо з цибулею і морквою


    Інгредієнти:

  • свіжа свинина (ошийок або лопатка) – 600 г;

  • цибуля ріпчаста – 200 г;

  • морква – 200 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • сіль;

  • перець;

  • спеції для м'яса .


  • Приготування
    Промите холодною водою і обов'язково обсушенное свіже м'ясо нарізаємо невеликими брусочками, приправляємо сіллю, перцем, спеціями і смажимо на розжареній сковороді з рослинною олією до рум'яності. Потім додаємо до м'яса очищений і нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю і пропущену через крупну тертку моркву, перемішуємо, накриваємо кришкою і припускаємо на невеликому вогні до випарювання рідини. Подаємо до столу обов'язково гарячим.

    Смажене м'ясо з цибулею і грибами в сметані


    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини – 700 г;

  • печериці – 350 г;

  • цибуля ріпчаста – 200 г;

  • сметана – 200 г;

  • рослинна олія – 25 мл;

  • перець;

  • сушений базилік, орегано;

  • сіль;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Підготовлене свіже м'ясо нарізаємо брусочками, обсмажуємо на рослинному рафінованому маслі до коричневого кольору з усіх сторін і викладаємо в тарілку. У ту ж сковороду викладаємо нарізану півкільцями цибулю, смажимо п'ять хвилин, і додаємо промиті і нарізані пластинами печериці, базилік, орегано і знову смажимо п'ять хвилин. Потім викладаємо м'ясо, сіль, перець і тушкуємо під кришкою до м'якості м'яса. Тепер додаємо сметану, злегка прогріваємо і вимикаємо плиту.
    При подачі посипаємо подрібненою зеленню.
    Свинину в цьому рецепті можна замінити яловичиною, яку в процесі приготування нарізати трохи тонше і злегка відбити перед обсмаженням.

    Смажені свинячі стейки з цибулею під соусом


    Інгредієнти:

  • свинячі стейки – 4 шт.;

  • цибуля – 95 г;

  • рослинне масло – 45 мл;

  • перець;

  • сіль;

  • мед – 2 ст. ложки;

  • бальзамічний оцет – 15 г;


  • Приготування
    Смажене м'ясо з цибулею на сковороді
    Підготовлені стейки солимо, перчимо за смаком, змащуємо з усіх боків рослинним маслом і відправляємо на розігріту суху сковорідку. Обсмажуємо до красивого коричневого кольору, приблизно за три хвилини з кожного боку, викладаємо кожен шматочок на лист фольги і загортаємо. У ту ж сковороду наливаємо олію і відправляємо туди очищений і нарізаний часточками від заснування до низу цибулю, смажимо приблизно однієї хвилини, додаємо мед і смажимо ще хвилину, вливаємо бальзамічний оцет, тридцять мілілітрів води, солимо, перчимо і припускаємо ще дві хвилини.
    При подачі викладаємо на тарілку обсмажені стейки і поллємо приготованим ароматним соусом з цибулею.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свиняча печінка, смажена з цибулею
    Свиняча печінка, смажена з цибулею
    Готується свиняча печінка смажена з цибулею абсолютно не складно, досить швидко і виходить дуже приємною на смак. Таке блюдо відмінно підійде до
    Шашлик з оцтом і цибулею - рецепт
    Шашлик з оцтом і цибулею - рецепт
    Рецепт смачного шашлику маринованого в оцті, стане в нагоді кожному, хто збирається на пікнічок і розмірковує про те, як приготувати м'ясо на цей
    М'ясо з грибами в горщиках
    М'ясо з грибами в горщиках
    Страви, приготовані в горщиках, виходять неймовірно смачними і ароматними. Завдяки паровому ефекту м'ясо і овочі нудяться, що надає страві
    Свинина з грибами в соусі
    Свинина з грибами в соусі
    Ніжні шматочки м'яса в поєднанні з грибами гарні під будь-яким соусом. Сьогодні ми підібрали для вас три його основні види. Таке оригінальне блюдо
    Свинина, смажена з цибулею
    Свинина, смажена з цибулею
    Бюджетним способом приготування м'яса, є його обсмажування з цибулею окремо і в доповнення з овочами. Таке просте блюдо стане смачним і швидким
    Свинина з соусом - рецепти
    Свинина з соусом - рецепти
    Свинина з соусом - приголомшливо смачне блюдо, яке неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. І сьогодні ми детально розберемося, як її