Перець, фарширований м'ясом і рисом
Солодкий перець є цінним продуктом з причини величезної кількості корисних речовин в його складі, а по вмісту в ньому вітаміну С він навіть випереджає такі плоди, як лимон, чорна смородина.
Розглянемо приготування найбільш поширеного страви – перцю, фарширований м'ясом і рисом. Його поживна начинка з густою і неймовірно смачною підливою, за рахунок соку самого перцю при термічній обробці створює чудове поєднання смаків, причому, чим довше вистоюється готову страву, тим смачніше воно стає. Рецепт приготування фаршированого перцю м'ясом та рисом для кожної господині унікальний, оригінальний і відрізняється як за складом інгредієнтів і порядку приготування, так і на смак готової страви.
Інгредієнти:
перець солодкий болгарський (дрібний) – 15 шт.;
м'якоть свинини – 1 кг;
рис – 15 склянки;
цибуля (великий) – 3 шт.;
морква – 1 шт.;
томатна паста – 3 ст. ложки;
борошно – 2 ст. ложки;
морква – 1 шт.;
лавровий лист – 2 шт.;
горошини запашного перцю – 4 шт.;
часник – 1 зубчик;
суміш свіжомелених перців;
рослинна олія;
сіль;
цукор;
сметана;
свіжа зелень петрушки.
Приготування
Плоди солодкого болгарського перцю промиваємо, обсушуємо, видаляємо плодоніжки і насіння. Для начинки змішуємо зварений до напівготовності рис, пропущене через м'ясорубку м'ясо і дві цибулини, а також суміш перців і сіль. Фаршируємо отриманою сумішшю наші перці і складаємо в каструлю відповідного розміру.
Тепер на великій сковорідці обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і пропущену через дрібну тертку моркву, потім додаємо борошно, через п'ять хвилин томатну пасту, злегка обсмажуємо і доливаємо водою до обсягу, необхідного для покриття всіх перців в каструлі. Додаємо в соус за смаком сіль і цукор, лавровий лист, запашний перець, подрібнений зубчик часнику, суміш свіжомелених перців, доводимо до кипіння і перелити в каструлю з перцями. Тушкуємо блюдо приблизно сорок хвилин.
Подаємо до столу гарячим, приправивши сметаною і рубаною петрушкою.
Такий фарширований м'ясом та рисом болгарський перець можна приготувати і в духовці, помістивши перець в посуд, придатну для такого способу приготування і готувати блюдо, залите соусом в духовій шафі при температурі 185 градусів протягом години.
Розглянемо приготування найбільш поширеного страви – перцю, фарширований м'ясом і рисом. Його поживна начинка з густою і неймовірно смачною підливою, за рахунок соку самого перцю при термічній обробці створює чудове поєднання смаків, причому, чим довше вистоюється готову страву, тим смачніше воно стає. Рецепт приготування фаршированого перцю м'ясом та рисом для кожної господині унікальний, оригінальний і відрізняється як за складом інгредієнтів і порядку приготування, так і на смак готової страви.
Болгарський перець, фарширований м'ясом і рисом
Інгредієнти:
Приготування
Плоди солодкого болгарського перцю промиваємо, обсушуємо, видаляємо плодоніжки і насіння. Для начинки змішуємо зварений до напівготовності рис, пропущене через м'ясорубку м'ясо і дві цибулини, а також суміш перців і сіль. Фаршируємо отриманою сумішшю наші перці і складаємо в каструлю відповідного розміру.
Тепер на великій сковорідці обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і пропущену через дрібну тертку моркву, потім додаємо борошно, через п'ять хвилин томатну пасту, злегка обсмажуємо і доливаємо водою до обсягу, необхідного для покриття всіх перців в каструлі. Додаємо в соус за смаком сіль і цукор, лавровий лист, запашний перець, подрібнений зубчик часнику, суміш свіжомелених перців, доводимо до кипіння і перелити в каструлю з перцями. Тушкуємо блюдо приблизно сорок хвилин.
Подаємо до столу гарячим, приправивши сметаною і рубаною петрушкою.
Такий фарширований м'ясом та рисом болгарський перець можна приготувати і в духовці, помістивши перець в посуд, придатну для такого способу приготування і готувати блюдо, залите соусом в духовій шафі при температурі 185 градусів протягом години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі відбивні з помідорами і сиром
Сьогодні пропонуємо вам рецепт приготування курячих відбивних з помідорами і сиром в духовці. Божественний смак ніжного курячого м'яса з вершковими
Як приготувати фарширований перець?
Фарширований перець дуже популярне молдавське блюдо, яке часто з'являється у нас на столі з настанням літньої пори. Якщо ж ви не знаєте, як
Перець, фарширований овочами
Перець, фарширований овочами - це справжня вітамінна бомба, а також низькокалорійне блюдо. Така страва неодмінно сподобається вегетаріанцям і тим,
Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми
Перець, фарширований капустою
Перець, фарширований капустою - смачна закуска, яку можна подати до будь-якого гарніру: відвареної картоплі або рису, а також його можна