Перець, фарширований капустою
У цій статті вас чекає кілька цікавих рецептів приготування перцю, фаршированого капустою.
Інгредієнти:
солодкий перець середнього розміру - 20 шт.;
капуста - 1 кг;
морква - 1 кг;
часник - 2 головки;
петрушка - 1 пучок;
чорний перець горошком.
Для розсолу:
вода - 1 л;
оцет - 150 г;
сіль - 2 ст. ложки;
цукор - 1 склянка;
рослинне масло - 120 мл
Приготування
Моркву тремо на крупній тертці, а капусту шаткуємо. Додаємо сіль, добре перемішуємо, злегка мнемо і залишаємо, щоб виділився сік. В перцях видаляємо серцевину і бланшируем його близько 1 хвилини. Після чого начиняємо його капустою з морквою. На дно кожної підготовленої банки кладемо часник, перець горошком і петрушку. Укладаємо фарширований перець.
Готуємо розсіл: у воді розмішуємо цукор, сіль, рослинне масло і оцет. Доводимо суміш до кипіння і заливаємо банки з перцем. Стерилізуємо кожну літрову банку близько 30 хвилин, а потім закатуємо. Консервований перець, фарширований капустою, зберігаємо в прохолодному місці.
Інгредієнти:
солодкий перець - 10 шт.;
капуста - 300 г;
оливкова олія - 50 мл;
зелена цибуля - 1 пучок;
базилік - 10 листочків.
Для розсолу:
вино біле - 200 мл;
оцет винний - 100 мл;
цукор - 100 г;
часник - 1 зубчик;
каррі - 2 ч. ложки;
кмин мелений - 2 ч. ложки;
сіль - 15 ст. ложки;
мелений перець чилі - за смаком.
Приготування
Дрібно шаткуємо капусту, зелену цибулю подрібнюємо і базилік. З'єднуємо інгредієнти для маринаду, перемішуємо і доводимо до кипіння. Викладаємо в киплячий маринад очищений болгарський перець і на невеликому вогні тушкуємо близько 3 хвилин. Після цього виймаємо його за допомогою шумівки і викладаємо на тарілку, щоб він охолов.
У киплячий маринад опускаємо капусту приблизно на 1 хвилину. Потім вимикаємо вогонь, а капусті даємо настоятися ще хвилини 3. Після цього відкидаємо на друшляк і охолодити. У остигнула капусту додаємо оливкова олія, базилік, зелена цибуля і все добре перемішуємо. Солодкі перці очистити від плодоніжок і насіння і акуратно фаршируємо капустою. Ось і все, перець, фарширований капустою в маринаді готовий, можна подавати до столу!
Інгредієнти:
болгарський перець - 10 шт.;
морква - 1 шт.;
капуста - 300 г;
цибуля - 3 шт.;
рис - 5 ст. ложок;
помідори - 3 шт.;
сметана - 200 мл;
часник - 6 зубчиків;
томатний соус - 3 ст. ложки;
лавровий лист - 6 шт.;
чорний перець горошком - 10 шт.;
запашний перець (горошок) - 5 шт.;
сіль - за смаком.
Приготування
Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії. Додаємо моркву, терту на тертці і нашатковану капусту, добре перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні близько 10 хвилин. Тим часом готуємо перець: миємо, видаляємо плодоніжки і серцевину. Рис промиваємо, заливаємо його окропом і залишаємо хвилин на 20 накривши його кришкою. Помідори ріжемо кубиками. Відкидаємо розпарений рис на друшляк, з'єднуємо з тушкованою капустою , помідорами, додаємо сіль, перець і подрібнений часник, добре перемішуємо.
Наповнюємо підготовлений перець начинкою. Викладаємо його в каструлю з товстим дном і обсмажуємо, кілька раз перевернувши. Готуємо соус: змішуємо томатний соус зі сметаною, додаємо трохи води, якщо потрібно, підсолюємо і заливаємо перець. Додаємо лавровий лист, чорний і запашний перець. Накриваємо каструлю кришкою, доводимо до кипіння, а потім зменшуємо вогонь і тушкуємо перчик ще хвилин 40.
Інгредієнти:
перець солодкий - 2 кг;
морква - 250 г;
капуста - 25 кг;
цибуля ріпчаста - 200 г;
петрушка - 1 пучок;
олія рослинна;
сіль - 2 5 ст. ложки;
лавровий лист - 7 шт.;
перець чорний (горошок) - 12 шт.
Приготування
Перець чистимо, а потім добре промиваємо. Цибулю дрібно нарізаємо. Моркву тремо на крупній тертці. Капусту шаткуємо тонкою соломкою. Подрібнюємо зелень петрушки. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до м'якості. Потім викладаємо моркву, перемішуємо і смажимо ще 2 хвилини. Капусту перетираємо з сіллю. Додаємо в неї обсмажені цибулю і моркву, лавровий лист, перець і петрушку, добре перемішуємо.
Перець бланшируем в киплячій воді 3 хвилини. Коли він охолоне, фаршируємо його підготовленою начинкою. Складаємо перець в емальовану каструлю, а зверху кладемо тарілку, яку придавлюємо гнітом. Залишаємо перець для бродіння при кімнатній температурі дня на 3. За цей час на поверхню тарілки підніметься виділяється сік. Коли болгарський перець, фарширований капустою, буде готовий, перекладаємо його в банку і відправляємо для зберігання в холодильник.
Перець, фарширований капустою і морквою
Інгредієнти:
Для розсолу:
Приготування
Моркву тремо на крупній тертці, а капусту шаткуємо. Додаємо сіль, добре перемішуємо, злегка мнемо і залишаємо, щоб виділився сік. В перцях видаляємо серцевину і бланшируем його близько 1 хвилини. Після чого начиняємо його капустою з морквою. На дно кожної підготовленої банки кладемо часник, перець горошком і петрушку. Укладаємо фарширований перець.
Готуємо розсіл: у воді розмішуємо цукор, сіль, рослинне масло і оцет. Доводимо суміш до кипіння і заливаємо банки з перцем. Стерилізуємо кожну літрову банку близько 30 хвилин, а потім закатуємо. Консервований перець, фарширований капустою, зберігаємо в прохолодному місці.
Маринований перець, фарширований капустою
Інгредієнти:
Для розсолу:
Приготування
Дрібно шаткуємо капусту, зелену цибулю подрібнюємо і базилік. З'єднуємо інгредієнти для маринаду, перемішуємо і доводимо до кипіння. Викладаємо в киплячий маринад очищений болгарський перець і на невеликому вогні тушкуємо близько 3 хвилин. Після цього виймаємо його за допомогою шумівки і викладаємо на тарілку, щоб він охолов.
У киплячий маринад опускаємо капусту приблизно на 1 хвилину. Потім вимикаємо вогонь, а капусті даємо настоятися ще хвилини 3. Після цього відкидаємо на друшляк і охолодити. У остигнула капусту додаємо оливкова олія, базилік, зелена цибуля і все добре перемішуємо. Солодкі перці очистити від плодоніжок і насіння і акуратно фаршируємо капустою. Ось і все, перець, фарширований капустою в маринаді готовий, можна подавати до столу!
Перець, фарширований капустою і рисом
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії. Додаємо моркву, терту на тертці і нашатковану капусту, добре перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні близько 10 хвилин. Тим часом готуємо перець: миємо, видаляємо плодоніжки і серцевину. Рис промиваємо, заливаємо його окропом і залишаємо хвилин на 20 накривши його кришкою. Помідори ріжемо кубиками. Відкидаємо розпарений рис на друшляк, з'єднуємо з тушкованою капустою , помідорами, додаємо сіль, перець і подрібнений часник, добре перемішуємо.
Наповнюємо підготовлений перець начинкою. Викладаємо його в каструлю з товстим дном і обсмажуємо, кілька раз перевернувши. Готуємо соус: змішуємо томатний соус зі сметаною, додаємо трохи води, якщо потрібно, підсолюємо і заливаємо перець. Додаємо лавровий лист, чорний і запашний перець. Накриваємо каструлю кришкою, доводимо до кипіння, а потім зменшуємо вогонь і тушкуємо перчик ще хвилин 40.
Квашений перець, фарширований капустою
Інгредієнти:
Приготування
Перець чистимо, а потім добре промиваємо. Цибулю дрібно нарізаємо. Моркву тремо на крупній тертці. Капусту шаткуємо тонкою соломкою. Подрібнюємо зелень петрушки. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до м'якості. Потім викладаємо моркву, перемішуємо і смажимо ще 2 хвилини. Капусту перетираємо з сіллю. Додаємо в неї обсмажені цибулю і моркву, лавровий лист, перець і петрушку, добре перемішуємо.
Перець бланшируем в киплячій воді 3 хвилини. Коли він охолоне, фаршируємо його підготовленою начинкою. Складаємо перець в емальовану каструлю, а зверху кладемо тарілку, яку придавлюємо гнітом. Залишаємо перець для бродіння при кімнатній температурі дня на 3. За цей час на поверхню тарілки підніметься виділяється сік. Коли болгарський перець, фарширований капустою, буде готовий, перекладаємо його в банку і відправляємо для зберігання в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з капусти з оцтом
Рецептів створення салатів з такого корисного овоча, як капуста, існує велика кількість. Це і легкі салатики для перекусів свят для заготівлі на
Овочеве рагу з капустою
Овочеве рагу - це корисне і смачне блюдо, яке готується досить швидко. І сьогодні ми розповімо про те, як його приготувати з капустою. Читайте наші
Капуста з перцем на зиму
Домашні заготовки на зиму - це відмінне доповнення до меню, коли немає свіжих сезонних овочів. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати
Капуста з буряком на зиму
Квашена капуста з буряком - чудова заготівля на зиму, а головне корисна. І ми пропонуємо вам кілька рецептів цієї оригінальної закуски. Читаємо наші
Перець на зиму
Ароматні перчики найчастіше виступають головною складовою різних салатів, соусів або лечо. Давайте розглянемо з вами деякі цікаві варіанти
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і