Лінивий пиріг з капустою
А чи знаєте ви, що для приготування смачного пирога, зовсім не обов'язково витрачати багато часу на підготовку начинки і тіста. Чудову домашню випічку можна зробити всього лише за 30 хвилин. Ми розповімо вам, як приготувати ледачий пиріг з капустою – ідеальне блюдо для сімейного вечері.
Інгредієнти:
кефір – 300 мл;
яйце – 2 шт.;
білокачанна капуста – 200 г;
сода харчова – щіпка;
борошно – 2 ст.;
масло вершкове – 50 г;
мускатний горіх мелений – за смаком;
спеції.
Приготування
Капусту обробляємо, дрібно шаткуємо й тримаємо в сковороді, додавши шматочок вершкового масла. Потім додаємо мускатний горіх і додаємо сіль. Кефір збиваємо з яйцями, додаємо дрібну сіль, соду і пшеничне борошно. Замішуємо рідкувате тісто і відставляємо його бік. У форму викладаємо начинку, рівномірно розподіляємо її і заливаємо все борошняною сумішшю. Відправляємо швидкий ледачий пиріг з капустою в духовку і випікаємо до золотистого кольору при температурі 200 градусів.
Інгредієнти:
білокачанна капуста – 500 г;
сметана – 1 ст.;
борошно – 1 ст.;
яйце – 2 шт.;
розпушувач – 1 ч. ложка;
спеції;
масло вершкове.
Приготування
Капусту шаткуємо, перекладаємо в сковорідку, підливаємо трохи фільтрованої води, прикриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15. Потім підсолюємо за смаком, кладемо шматочок масла й обсмажуємо, помішуючи, до рум'яного кольору на середньому вогні. У мисці з'єднуємо борошно із сметаною, вбиваємо яйця, додаємо розпушувач і сіль. Все ретельно перемішуємо. Капусту трохи охолоджуємо і перекладаємо в готове тісто. Форму для випічки промазуємо вершковим маслом, виливаємо приготовану масу і випікаємо пиріг в розігрітій духовці, хвилин 40.
Інгредієнти:
розпушувач – 2 ч. ложки;
яйце – 2 шт.;
сметана – 200 г;
майонез – 3 ст. ложки;
борошно – 1 ст.;
спеції.
Для начинки:
яйце – 3 шт.;
цибулина – 1 шт.;
олія рослинна;
капуста – 05 вилка.
Приготування
Починаємо приготування пирога з начинки. Для цього беремо капусту промиваємо її і шаткуємо. Чистимо цибулину, дрібненько рубаємо і додаємо в капусту. Пасеруємо овочі в сковорідці на повільному вогні хвилин 40 періодично помішуючи. Далі підсолюємо за смаком, додаємо кріп і знімаємо з плити. Яйця відварюємо круто, чистимо і нарізаємо маленькими кубиками. Змішуємо всі компоненти начинки і приступаємо до замісу тіста. Яйця збиваємо зі сметаною, кладемо майонез, всипаємо борошно з розпушувачем і викладаємо частину суміші на дно форми. Потім рівномірно розподіляємо начинку і заливаємо рештою тестом. Відправляємо пиріг в духовку і готуємо до зарум'янювання.
Інгредієнти:
пекінська капуста – 500 г;
цибулина – 1 шт.;
яйце – 3 шт.;
яйце – 3 шт.;
ряжанка – 70 мл;
борошно – 100 г;
цукор – 1 ч. ложка;
розпушувач – 15 ч. ложки.
Приготування
Цибулину очистити, дрібненько рубаємо і пасеруємо на рослинній маслечко. Капусту шаткуємо гострим ножем, підсолюємо трохи і трохи розминаємо руками. Потім додаємо до неї обсмажений цибуля й перемішуємо. В окремій глибокої посуді збиваємо яйця з ряжанкою, всипаємо борошно, вливаємо кефір і кидаємо цукор і розпушувач. Далі змішуємо капусту з тестом і викладаємо у змащену маслом чашу мультиварки. Закриваємо кришку приладу, виставляємо на дисплеї програму «Випічка» і чекаємо рівно 60 хвилин. Після звукового сигналу залишаємо його на 10-15 хвилин всередині, а потім акуратно виймаємо і подаємо до столу, розрізаємо на шматочки.
Лінивий пиріг на кефірі з капустою
Інгредієнти:
Приготування
Капусту обробляємо, дрібно шаткуємо й тримаємо в сковороді, додавши шматочок вершкового масла. Потім додаємо мускатний горіх і додаємо сіль. Кефір збиваємо з яйцями, додаємо дрібну сіль, соду і пшеничне борошно. Замішуємо рідкувате тісто і відставляємо його бік. У форму викладаємо начинку, рівномірно розподіляємо її і заливаємо все борошняною сумішшю. Відправляємо швидкий ледачий пиріг з капустою в духовку і випікаємо до золотистого кольору при температурі 200 градусів.
Пишний ледачий пиріг з капустою
Інгредієнти:
Приготування
Капусту шаткуємо, перекладаємо в сковорідку, підливаємо трохи фільтрованої води, прикриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15. Потім підсолюємо за смаком, кладемо шматочок масла й обсмажуємо, помішуючи, до рум'яного кольору на середньому вогні. У мисці з'єднуємо борошно із сметаною, вбиваємо яйця, додаємо розпушувач і сіль. Все ретельно перемішуємо. Капусту трохи охолоджуємо і перекладаємо в готове тісто. Форму для випічки промазуємо вершковим маслом, виливаємо приготовану масу і випікаємо пиріг в розігрітій духовці, хвилин 40.
Лінивий пиріг з капустою «Швидше не буває»
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Починаємо приготування пирога з начинки. Для цього беремо капусту промиваємо її і шаткуємо. Чистимо цибулину, дрібненько рубаємо і додаємо в капусту. Пасеруємо овочі в сковорідці на повільному вогні хвилин 40 періодично помішуючи. Далі підсолюємо за смаком, додаємо кріп і знімаємо з плити. Яйця відварюємо круто, чистимо і нарізаємо маленькими кубиками. Змішуємо всі компоненти начинки і приступаємо до замісу тіста. Яйця збиваємо зі сметаною, кладемо майонез, всипаємо борошно з розпушувачем і викладаємо частину суміші на дно форми. Потім рівномірно розподіляємо начинку і заливаємо рештою тестом. Відправляємо пиріг в духовку і готуємо до зарум'янювання.
Лінивий пиріг з капустою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину очистити, дрібненько рубаємо і пасеруємо на рослинній маслечко. Капусту шаткуємо гострим ножем, підсолюємо трохи і трохи розминаємо руками. Потім додаємо до неї обсмажений цибуля й перемішуємо. В окремій глибокої посуді збиваємо яйця з ряжанкою, всипаємо борошно, вливаємо кефір і кидаємо цукор і розпушувач. Далі змішуємо капусту з тестом і викладаємо у змащену маслом чашу мультиварки. Закриваємо кришку приладу, виставляємо на дисплеї програму «Випічка» і чекаємо рівно 60 хвилин. Після звукового сигналу залишаємо його на 10-15 хвилин всередині, а потім акуратно виймаємо і подаємо до столу, розрізаємо на шматочки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Швидкий пиріг з капустою
Пироги з капустою, напевно, люблять у всіх сім'ях. Пропонуємо кілька варіантів такої несолодкої випічки, які завжди виручать, якщо у вас мало часу
Пиріг з капустою з рідкого тіста
Випічка виходить ніжною, повітряної і дуже смачною. Таким пирогом можна запросто нагодувати всю сім'ю, і повірте, всі залишаться задоволеними. На
Заливний пиріг з капустою
Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого
Пиріг з капустою і яйцем
Всі ми любимо пироги. Їх готують з різними начинками: м'ясними, рибними, овочевими та солодкими. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг
Капустяний пиріг рецепт
Ситний, ароматний капустяний пиріг - традиційне російське блюдо, чудово підійде до обіду або просто до чаю. Такий пиріг готувати досить просто,
Пиріг з капустою в мультиварці
Хто з нас не любить пироги?! Їх готують з різними начинками: м'ясними, овочевими, солодкими. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити дивовижний пиріг з